Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני סוגר כרגע פרטים אחרונים ברכישה של איביזה FR. רציתי לדעת אם המערכת שמקורים שמגיעה עם האיביזה כוללת שליטה על

סאב? אני מאד אוהב את הצבעים של האיביזה מבפנים והמערכת המקורית נראת מעולה לדעתי.

אם אין שליטה על הסאב, יש למישהו המלצות למערכת שתתאים למבנה של האיביזה? ברשותי IDA-X305 של אלפיין, שהוא דיי מדהים באיכות והתממשקות שלו עם האיפוד, אבל זה ידרוש התעסקות עם מתאמים ולבטח יפגום במראה ה"אדום" הפנימי של האיביזה.

אשמח לשמוע על אלטרנטיבות... (בבקשה לא ה"דבר" הסיני הזה שהחבר'ה ממילנו מציעים :lol: )

תודה!

פורסם

יש לי גם איביזה חדשה, יש בתוך הרדיו שליטה על הסאב מבחינת + ו - יש גם שליטה על המיד והטוויטר אבל אני לא בטוח שאם אתה מתקין סאב זה ישלוט עליו זה שולט על המערכת שבאה עם הרכב...

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

נו באמת, זו שאלה רצינית?!

אני לא חושב שיש רכבים ב10 שנים האחרונות שהגיעו בלי שליטה בסיסית על טרבל, באס, פיידר, באלנס וכו..

פורסם

אם לזה התכוונת אז אין כפתור שליטה על הסאב

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

זו שאלה מאד רצינית :)

איקולייזר זה דבר אחד ושליטה על הווליום של הסאב זה דבר אחר. סאב בד"כ מפיק תדרים ספציפיים (או מדגיש)בהתאם לקונפיגורציה, 60 80 או 120 הרץ ( כן כן אפשר גם 160). מתחת ל100 הרץ לא ממש ניתן לשמוע (את התו- הפיצ' הספציפי) אבל ניתן להרגיש, לכן שליטה על הוליום של הסאב היא קריטית וחייבת להיות דינאמית. בתור אחד שאוהב לשמוע כל סגנון אפשרי, אני חייב אפשרות מהירה לשנות את הסאב בהתאם למוסיקה.

איקולייזר זה הגברה של תדר ספציפי, בד"כ הבס באיקולייזרים קבועים (לא פרמטריים) מקונפג בצורה קבועה לתדרים מעל 200 הרץ.

אני מבין שגם האות שיוצאת מהמערכת המקורית של האיבזה כבר מוגברת ולא מותאמת למגבר, כלומר יהיה צורך במנחת, מה שפוגם באות יחס לרעש ובגדול דופק את הסאונד...

קראתי שירשור שמדבר על מערכות אחרות שמותקנות באיביזה אבל אז השליטה מההגה מפסיקה?

אני מבין שאין פה פתרון אלגנטי? כלומר, אני אהיה חייב להחליף את המערכת למשהו שלא יתאים לפנים הרכב ואפסיד

את השליטה מההגה...

לא פיקניק בכלל.

אגב הרמתי טלפון למילנו, ונאמר לי שהתוספת להתממשקות לאייפוד עולה בסביבות ה1900 שקל... :shock:

פורסם

השליטה מההגה לא להיט גדול באיביזה זה מאחורי ההגה בקונסולה כזאת

פורסם

יש לפיונייר סדרה של יחידות ראש מותאמות ל vag שווה בירור

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...