Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר בסוויפט 98, הווישרים לא חוזרים למקומם בהפעלתם. אני עוצר אותם לבד ע"י החזרת המפסק למצב OFF כאשר הם קרובים למצב התחלתי. אם אני נותן להם לעבוד ואז באמצע הפעולה אני מחזיר לOFF הם נעצרים תמיד במצב הכי פתוח ולא חוזרים למקום.

יש למישהו רעיון?

תודה ושבת שלום.

פורסם

1. בעיה במגעים של ידית ההפעלה (בתוך הידית קיימים מספר מגעים שאחד מהם אחראי על המשך הזרמת זרם למנוע בכדי שהווישרים יגיעו למצב מנוחה).

2. בעיה במגעים הפנימים של מנוע הווישרים.

3. חיווט

הממסר אחראי אך ורק על קצב הניגוב של המגבים בזמן פעולתם.

איזה כייף לי :)

פורסם

בהמשך לתשובה לעיל

בעיה דומה היתה לי בלנסר והתיקון היה בהחלפת הממסר שנמצא על הידית שמפעילה את המגבים

עלות התיקון 300 ש"ח

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

תודה רבה!

עכשיו כאשר הזכרתם את הממסר אני נזכר שלפעמים אני שומע אותו משתגע והווישר לא עוצר לכמה שניות מנוחה במהירות הראשונה.

כנראה זה הממסר, צריך לבדוק אם זה עוזר לבעיה הראשונה.

לגבי עלות המחלפת ממסר, אני מתאר לעצמי שזה ממסר רגיל לא?

מאיפה ה300שח? :|

פורסם

לי היתה בעיה עם הניסן אלמרה שלי. ישנו אוטומט לוישרים שאצלי נמצא מצד ימין של התא כפפות . תחפש איפה הוא נמצא ותחליף אותו במכוניות לפרוק . עלה 150 + מ"עמ . החלפתי לבד וטפו טפו זה עובד כמו שצריך.אני הלכתי להיפר חלף בפ"ת.

פורסם

לרוב הבעיה במנוע עצמו של המגבים, בתוכו קים מעין מיקרו סוויץ שמחובר לממסר שעליו דיברו כאן.

ניתן לבודד את הבעיה ע"י בדיקת התנגדות(או יותר נכון קצר). בין החוטים של המיקרוסוויץ בזמן שהמגבים במצב סגור במקומם, ובמצב שהם פתוחים.

אם תקין, אז הבעיה בממסר(או יותר נכון בקר).

• תוכן חדש...