Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון ומערכת necvox

izeroo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי להחליף את המערכת המקורית בדגם שהם מציעים ??

מישהו יודע איזה דגם מדובר בכלל ??

משהו יודע מה ההשלכות של ההחלפה בין המערכות

תודה

פורסם
האם כדאי להחליף את המערכת המקורית בדגם שהם מציעים ??

מישהו יודע איזה דגם מדובר בכלל ??

משהו יודע מה ההשלכות של ההחלפה בין המערכות

תודה

תסתכל בשרשור הזה. אני אישית העדפתי לוותר על הערכה ולקבל את הרכב עם הערכה המקורית. יש לי שליטה מההגה, חיבורי USB ו AUX המקוריים עובדים, סאונד מצויין ללא כל בעיות.

בלי קשר, רכב פשוט תענוג, במיוחד אם לקחת את ה-1.8

פורסם

בתור חובב מוזיקה, לא אוהב לשמוע בווליום גבוה במיוחד - יש לציין שהרעשים המלווים בדציבלים הנמוכים לא כ"כ תורמים לאיכות.

המערכת בסדר גמור, יש לה כמה חסרונות ובמיוחד לא מרגישים שמדובר ב8 רמקולים (אם בכלל) שמותקנים ברכב.

פורסם

אני אישית השארתי את המערכת מולטימדיה עצמה אך פירקתי את הרמקולים ו אני חייב לציין שמותקנים הרמקולים הכי פשוטים שיש , זה מה שהבנתי גם מהמתקין שלי , בכל מקרה הרכבתי קומפוננטים וכל מיני צעצועים ו האיכות סאונד השתנתה פלאים !! מה שכן אמרו לי שהמערכת עצמה היא די טובה 3 יציאות RCA ו יש בה מגוון אפשריות , ב 800 שקל עשיתי מהפך בסאונד .

auto emocion

פורסם

אם שווה אם לא זה תלוי לאיזה רמה אתה שואף.

עקרונית אם אתה מקבל את זה בחינם תקח אם לא לא שווה להשקיע עליו את הכסף

וכדאי לשקול לשים אם כבר דאבל דין של חברה אחרת כי necvox היא מותג סיני.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...