Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברתי התקשרה אליי מבוהלת אחרי שכמעט תדלקה בנזין במנוע דיזל.

היא הכניסה בטעות את המשאבה של הבנזין לפתח התדלוק אבל עדיין לא תדלקה אפילו באגורה. היא שמה לב לזה ומהר החליפה לסולר והתחילה לתדלק.

עכשיו היא בסרטים שנכנסו אולי כמה טיפות מהמשאבה של הבנזין (קורה שנשאר במשאבה כמות קטנה של דלק כשמוציאים אותה).

לפי מה שהבנתי היא כבר נסעה עם הרכב ועד עכשיו לא קרה כלום לרכב.

האם יש סיבה לחשוש מנזק בגלל כמה טיפות או שאני יכול להרגיע אותה?

תודה מראש.

פורסם

הבעיה שמדובר לפי מה שהבנתי ברכב די יקר; Audi TDI או משהו כזה אם אני לא טועה.

האם באמת אני באמת יכול להרגיע אותה, או שיש סיבה לדאגה.

סליחה שוב על השאלה, ותודה.

• ספונסר פורום
פורסם

אין בעיה ולא יקרה כלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

כל עוד המשאבה לא נלחצה, בנזין לא זורם.

וגם אם כן, כמה טיפות לא יזיקו ולא יגרמו להרס המנוע ומיכלוליו.

כמובן הכל תלוי ביחס המהילה, כמו בתחנות דלק שבהם מנסים לרמות את הלקוח ולמכור לו בזנין/סולר מהול, באחוזי מהילה קטנים זה לא תמידמורגש לצרכן הישראלי, ברגע שמגדילים את היחס המנוע "מצלצל וזועק".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה יכול להרגיע אותה

אם היא תדלקה מיכל מלא סולר על כמות של כמה טיפות שבספק טפטפו מצינור התדלוק של בנזין?

לא יקרה כלום באחריות!

• תוכן חדש...