Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

חבר טוב שלי מחפש לבת זוגותו רכב שישרת אותה לנסיעות עירוניות בית-לימודים-עבודה.

הרכב חייב להיות אוטו'(היא למדה רק על אוטומט).

הוא לא נעול על כלום, הדגש החשוב הוא על אמינות וצריכת דלק טובה.

בן.

Got To love It

Guest רונן יצחק
פורסם

ל'סוזוקי אלטו' העירונית יש צריכת דלק מדהימה, בפרט בגרסה הידנית, אך הגרסה האוטומטית גם כן מצטיינת מאוד ככזו. אבל, שים לב שע"פ אתר 'אוטו', זה היתרון היחיד שלה. הם קטלו אותה בכל הגורמים האחרים.

עדיין, היא מכונית די פופולארית, אז שכח מביקורות ושלח את בת זוגו של החבר לנסיעת מבחן. אם צריכת דלק היא הכי חשובה, אז זו המכונית שהיא צריכה לבדוק. אני מבין שהדרישות שלה הן בסיסיות ביותר, וכזו היא המכונית.

פורסם

תחפשו גם פונטו ספייס דגם דינאמיק\ELX (תיבה הילוכים אוטו'-רציפה, 80כ"ס)

עם הסכום הזה אפשר לקחת שנתון די מתקדם..היא תתאים יופי לדרישות

תעשה חיפוש בפורום תראה שדובר עלייה המון.

404

פורסם

שלום ובוקר טוב,

הסיריון מהדגם החדש נחשבת למכונית אמינה יחסית ואין לה בעיות מיוחדות. פה ושם יש שמועות על שחיקה מוגברת של הבלמים, אבל זה לא משהו שאפשר להגדיר כבעיית אמינות, לדעתי.

הבעיה היא שבתקציב שלכם יהיה קשה למצוא סיריון 2006 במצב טוב, הם נמכרות במחיר קצת יותר גבוה מזה. אולי עם תוכניות מימון אטרקטיביות תוכלו להגדיל מעט את התקציב, לשיקולכם.

פיאט פונטו אוטומטית גם היא מכונית די טובה וגם היא מאוד מבוקשת בשוק. אופציה אחרת של פיאט היא הפיאט פנדה, שהיא אמנם רובוטית אבל היא קצת יותר חסכונית בדלק וקצת יותר קטנה. כמובן שיש גם אופציות נוספות, לא מפיאט, כמו פולקסוואגן פולו או יונדאי גטס/אטוס.

אתם מוזמנים לפנות אלי אם תרצו לקבל הצעות לרכבים שיכולים להתאים לכם.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

הפעם אני די מסכים עם סמדר,

רק חשוב לוודא האם אתם מסתדרים עם הגיר הרובוטי, בפיאט כידוע לי יש גיר רובוטי עם קלאץ' אחד,

הוא לא הגיר המעודן ביותר, אבל מי שיודע לנהוג על ידני, יסתדר לדעתי גם עם הגיר הזה.

הפנדה גם לא בטיחותית במיוחד, זה לא צד חזק שלה.

סיריון, גם נכון - יהיה קשה למצוא. יכול להיות שתצטרכו להגדיל קצת את מסגרת התקציב.

פולקסווגן פולו - הטיפולים יקרים, צריכת הדלק תלויה כמובן במנוע (1.4 או 1.6).

אטוס - קטנה מאוד, ולדעתי בתקציב שלו הוא יכול למצוא מכוניות חדישות יותר, היות ואטוס חדשות לא מגיעות לארץ (למרות שבאופן תיאורתי כן, כי הi10 היא סוג של מחליפה לאטוס).

גטס - רק מ2006 ומעלה! לא להתפשר על פחות מזה. מנוע 1.4 הוא סביר בצריכת דלק בהחלט, ה1.6 יותר גמיש מבחינת ביצועים וגם יש שמועות שמבחינת צריכת הדלק הוא עדיף. לא להתפשר על רמת גימור נמוכה (GLF) אלא לבחור ברכב בעל רמת גימור בינונית (GLI) ומעלה (GLX, GLS).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בעיקרון לפי מה שחבר שלי אמר הוא יכול למתוח את התקציב למעלה אולם העדיף להתחיל מסכום של 40 ולראות אם אפשר למצוא משהו טוב.

Got To love It

פורסם

הסיריון האוטומאטית אוכלת דלק, לא כ"כ הרבה אבל הרבה יותר מהידנית וממה שהייתה מצפה.

אני כמו תמיד ממליץ על פונטו ספייס או על גרנדה פונטו אם תצליח להגדיל את התקציב

• תוכן חדש...