Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקשיב אתה לא היחידי

רוצה לשמוע מה קרה אצלי?

שתבינו איזה מעשים אנשים עושים!

מקרה ראשון,ביצים על האוטו שלי,ראיתי את זה אחרי יציאה ב6 בבוקר,יצאנו עם מונית בגלל שרצינו לשתות.

מקרה שני,גבינה על האוטו שלי,

פריצה לאוטו שלי,

פנצ'ר.

פינצ'רו לחברה שלי 2 גלגלים.

פתחו לאמא שלי את הטנק דלק,פשוט שברו אותו ושאבו דלק(לפני כמה ימים)העליית מחירים עושה את שלה.

אני לפני מכירה של הרכב בדיוק מכיוון שאני בשלילה ורוצה להשתדרג ועשיתי לו כמה שינויים קוסמטיים בשביל למכור אותו ככה כמו שצריך,אני יורד לחניון(תת קרקעי) ורואה שהוציאו לי 2 פלסטיקים!

היום סידרתי את זה בדיוק.

היום דאגתי למע' מסויימת שפעם הבאה שמקרים כאלה יקרו אני אראה גם מי זה וגם תהיה לי הזדמנות לרדת עם איזה מחבט בייסבול ולפרק להם ת'צורה כי זה כבר לא צחוק.

שווה להתקין מערכת גם ב 5-8 אלף שקל על מנת לברר מי האנשים שעושים את זה.

אם אתם מכירים את האנשים ותצלמו את זה תוכלו להשיג הרבה יותר כסף מהסכום שהשקעתם באמצעות עו"ד,אמנם ייקח קצת זמן אבל תהיה לכם הוכחה מוצקת.

אם זה לא מישהו שאתם מכירים רדו למטה ובאמת תפרקו לו ת'צורה,אנשים כאלה מגיע להם להגיע ללוינשטיין!

בלי כוונה להעליב- האם הכל באמת תמים? ז"א שלא עשית משהו שיהיה אינטרס לפגוע בך ?

אם התשובה היא לא, כנראה שהמכונית מושכת יותר מדי עיינים. במקרה הזה וכואב לי (מאוד) לרשום את זה, החלפת המכונית היא הכרחית.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בודקים בכל חנות לפני רכישה לא?

אני לא רואה הבדל בין אוטו דיפו לכל מקום אחר למרות שאף פעם לא רכשתי שם.

ל'

וודאי שבודקים.

רק שבמקרה של אוטו דיפו, הצמיגים בד"כ הם של שקר-סיני-כלשהו-בני-5-שנים-יד-שנייה-מרופא.

לפחות בסניף חוצות המפרץ בחיפה, פעם אחרונה שבדקתי (וזה היה מזמן יחסית).

מומלץ ללכת לחנות שצמיגים זו הפרנסה שלה, ולא לחנות שיש לה גם צמיגים. הדקויות, המומחיות, זה חשוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רועי,אני לא ישלח אף אחד לבית לוינשטיין רק אמרתי שמקומם שם!

אני טענתי שבזכות מה שהתקנתי אצלי אני אוציא מהם כסף בעתיד בזכות תביעה.

אבל יודע מה,מאחל להם שמישהו יבוא להם מאחורה בשעת מעשה לפני שהם יראו אותו וידפוק להם איזה מחבט בייסבול לראש ויילך ואם להיות עוד יותר כנה אני מאחל שהמישהו הזה יהיה אני,לפחות אני כנה,אני בן אדם שמאוד אוהב לפרגן לאנשים שמטפחים את הרכב,מחזיקים אותו כראוי,ומשקיעים את כספם והזמן שלהם בשביל שהרכב יראה כמו רכב תצוגה,כשאנשים משקיעים כל כך הרבה ופתאום בא איזה אידיוט ומשחיט לו את הרכב מבלי שום סיבה אז כן מקומו של האידיוט בקבר או בכל מקום דומה,יש לי חבר עם GTI,כשהוא הוציא אותה מהחברה אחרי שבועיים היינו באיזה מקום,כשחזרו לרכב הייתה לו שריטה כל כך עמוקה מהמכסה של הדלק עד לפנס הקדמי,מה תגיד על זה?

אתה יודע יש אנשים מסויימים שיראו רכב מסויים ויגידו מילים כמו "בן ז!נה" מי שנוסע עליו וכל מיני כאלה,שמעתי לא מעט אמירות כאלה בחיי,אני אומר בדיוק ההפך,שירבו רכבים כאלה על הכביש וכל הכבוד למי שמחזיק רכבים כאלה.

ג'וקר,

שמע,גם הרכב של אמא שלי גם שלי וגם של חברה שלי.

אין פה שום הגיון,אנחנו דווקא שכנים מאוד טובים,ומעולם לא פגענו באף אחד באיזור,תמיד אומרים שלום,אם מישהו שואל משהו מדברים בצורה אדיבה,נימוסים יש לנו וגם דרך ארץ.

מבטיח לך שאם הייתי חושב שאני לא בסדר הייתי אומר את זה פה למשל שהיה לי פעם סכסוך או משהו דומה, אבל לא היה.

פורסם

בעניין הכיסוי לרכב, חשבתי על זה כשרק התחילו לגנוב ונטילים, ויש לי כבר כיסוי שרק מחכה לכביסה.

מצלמות אני כבר בברור מחירים, ככה שאם זה מישהו שמכיר אותי ועשה בכוונה הוא יתפס בפעם השניה.

בעניין זה שאולי כן עשיתי למישהו משהו, אני מבטיח שלא, במליון אחוז, אני בחור ששומר על עצמו ללא אויב או יריב.

ההסבר היחיד הוא קינאה חזקה או צרות עין מוגזמת.

בעניין שהציעו להוריד במידה ולחזור לרכב סטנדרטי אני יסיביר, הרכב משמש אותי נטו נטו לפנאי, אני אפילו לא נוסע איתו לעבודה כי אין צורך כרגע.

הרכב נוסע ביום יום רק לחברים פה בתוך העיר ובסוף שבוע לא יותר מנסיעה אחת מחוץ לעיר בדרך כלל, הרכב הזה זה החיוך ב6 בבוקר שאני יוצא מהבית לעבודה ורואה אותו "עומד על שלו" נוצץ בחניה, זה הכיף שלי, ואני יהיה גלוי איתכם, ולא יגיזים בכלל, הרכב הזה זה האושר שלי, אני אוהב אותו בצורה שאני באמת לא יכול להסביר.

זה כבר מוגזם זה עובר כול גבול אבל אני ממש אוהב אותו.

ולכן אני גם לא מתכוון למכור אותו למרות שהוא מנקר עיניים כי אני לא חושב שזה פיתרון, כול רכב שהיה לי בחיים היה בולט, זה התחביב העיקרי שלי בחיים ואני מוכן להשקיע בו ורואים את זה.

הרוב מפרגנים, אבל יש כאלו שקשה להם והם נוקמים, ללא שום סיבה מוצדקת.

לשקר אין רגליים, בסוף מישהו יפלוט, כול השכונה יודעת על המקרה, והבטחתי תשלום למי שיביא לי מידע אמין, כולם פה כועסים על זה שעשו את זה דווקא לי, ובסוף אני מקווה ומאמין שהאדם שעשה את הנזק יתגלה.

ושוב תודה לכולם. וסליחה שחפרתי לכם, פשוט אתם המקום היחיד לשפוך את הלב.

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

טוב מאוד שכל השכונה יודעת מזה!

תמשיך עם המגמה, ותמשיך לרמוז לאנשים שאתה מוכן לתת כסף בעד מידע אמין - הרי שכנראה שזה לא יקרה, אבל ה"באז" שזה ייצור בשכונה הוא נשק לא פחות טוב.

Bimmer

פורסם

ממש עצוב לשמוע :-(

לאנשים כאלה צריך לשבור את העצמות.

אולי אפשר תמונה של הרכב כדי להמחיש על איזה רכב מדובר?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
ממש עצוב לשמוע :-(

לאנשים כאלה צריך לשבור את העצמות.

אולי אפשר תמונה של הרכב כדי להמחיש על איזה רכב מדובר?

מחר בע״ה אני יתחבר דרך המחשב ויעלה, למרות שאתה יכול להכנס לשרשור של מפגש wag בעמוד 6 בסוף העלתי תמונה.

פורסם

וסליחה שחפרתי לכם, פשוט אתם המקום היחיד לשפוך את הלב.

בני, מה עם החברה? בד''כ אחרי ששופכים שם את הלב, בסוף גם יוצא מזה משהו נחמד:lol:

אגב, בדקתי בשבילך עם כמה חברים, אולי אני יוכל להשיג לך צמיגים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
בדיוק.

אנשים צרי עין!

מאחל לך שתתפוס אותם,בשבילי תשלח אותם גם ללוינשטיין.:twisted:

לא רק צרי עין, גם אנשים שהם אלימים מתנהגים בצורה כזו, והורסים רכוש של אחרים ללא סיבה. (וגם שיש סיבה יש דרך לפתרון ולא בצורה של הריסת רכוש).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו שקלפטומנים גונבים, לא משנה למה, העיקר שיהיה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא ברור לי למה לגנוב ונטילים, מה יש לעשות עם ונטיל ספייר?

לא התכוונתי לונטיל עצמו אלא לפקק שלו, גדולים בצבע ניקל.

שכן שלי הבעלים של הפונטיאק מצא פיתרון, צבע את הונטיל עצמו בצבע כסוף.

ליאור, חברה אין לי כרגע ככה ש.. לא רלוונטי ההצעה.

ותודה על המאמץ בכול מקרה.

• תוכן חדש...