Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הג'יפון של סיטרואן ניקרא מאהרי. בודי עשוי פלסטיק. מנוע דה שבו.

העגלה של הג'יפ ניראית אכן חיצונית כמו זו המקורית שיוצרה על ידי חברת bantam, זו החברה שיצרה את אב הטיפוס של הג'יפ, ובסופו של דבר בפעל יצרה את הניגרר עבורו.

אריה

• תגובות 2.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
.

העגלה של הג'יפ ניראית אכן חיצונית כמו זו המקורית שיוצרה על ידי חברת bantam, זו החברה שיצרה את אב הטיפוס של הג'יפ, ובסופו של דבר בפעל יצרה את הניגרר עבורו.

אריה

הנגרר רק מתחזה להיות נגרר ממלחמת העולם. במבט יותר מעמיק הוא מאד מאד שונה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

שבת שלום ירון ידידי,

ככתוב "חיצונית ניראהכמו". הייתי שמח לדעת שיש כאן בארץ ניגרר בנטם מקורי. מידי פעם אני רואה כאלה באי ביי ואני תמה בליבי אם ניתן לייבא כזה.

שנה טוב

אריה

פורסם

ובאשר לכיתוב פורד מאחור, זה חלק שנחתך מבודי של פורד מקורי, כנראה מהבודדים שהגיעו לארץ עם הבריטים מהמדבר המערבי ו"שודך" לבודי המצולם.

הכיתוב הזה, כמו גם של ויליס, היה רק בתקופה קצרה, ממש בתחילת הייצור עד שהממשל עצר את העניין...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

דרוון ידידי,

הכיתוב "פורד" הגיע עם בודי של פורד! והותקן על בודי של של פורד 42 שבשיפוץ עכשיו. כך שאין כאן כל "חטא" למקור. ואתה אפילו מכיר את הבעלים..

פורסם

זה Unibody (הארגז והקבינה מהווים יחידה אחת כמו ברנצ'רו) נדיר שיוצר רק שנה אחת בגלל בעיות בבודי בהעמסת מטען יתר - שווה הצלה!

http://news.pickuptrucks.com/2010/02/looking-back-1961-1963-ford-f100-unibody-pickups.html

attachment.php?attachmentid=351844&d=1377902802

1963-ford-f100-unibody-short-box-georgia-truck_5189774-1.jpg

להשראה:

1_o1962_ford_unibodyfront_side-vi.jpg

4539604838_674c59909f_z.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
דרוון ידידי,

הכיתוב "פורד" הגיע עם בודי של פורד! והותקן על בודי של של פורד 42 שבשיפוץ עכשיו. כך שאין כאן כל "חטא" למקור. ואתה אפילו מכיר את הבעלים..

זה בדיוק מה שכתבתי... אכן "כשר".

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אולי "כשר"...אבל לא ממש מקורי לשילדה הזו 8)

פורסם
מה לא מקורי בשלדה זו?

עזיזי אתה יודע שאני מקפיד לשמור על מקוריות ככל האפשר. המרכב הנ"ל הוא מג'יפ שנקרא ע"י האספנים האמריקאיים SCRIPT BODY (היו גם וויליס וגם פורד). הבודים הללו הורכבו על סדרת גיפים מסויימים שמספרי השילדה שלהן ידועים - וזו לא שילדה שכזו. למיטב זיכרוני לחלק מהגיפים הללו (FORD GPW ) היו גם שילדות וויליס במקור.

פורסם
הפורד F100 היתה שייכת לי בעבר

הבאתי אותה מאילת, חבל שהיגיע למצב הזה :cry:

הסר דאגה היא כבר חצי משופצת נשאר רק פחחות לבודי

חבר מס 14400

פורסם
עזיזי אתה יודע שאני מקפיד לשמור על מקוריות ככל האפשר. המרכב הנ"ל הוא מג'יפ שנקרא ע"י האספנים האמריקאיים SCRIPT BODY (היו גם וויליס וגם פורד). הבודים הללו הורכבו על סדרת גיפים מסויימים שמספרי השילדה שלהן ידועים - וזו לא שילדה שכזו. למיטב זיכרוני לחלק מהגיפים הללו (FORD GPW ) היו גם שילדות וויליס במקור.

שבוע טוב

בלי לזלזל בידע שלך ויש

זוהי שלדת פורד במקור,

הבודי פורד

ואם יש הבדלים בשלדה תעשיר אותנו

עזיזי אריאל

פורסם
שבוע טוב

בלי לזלזל בידע שלך ויש

זוהי שלדת פורד במקור,

הבודי פורד

ואם יש הבדלים בשלדה תעשיר אותנו

עזיזי כפי שהסברתי SCRIPT BODY הם גיפים מסדרת ייצור מסויימת - זוהי אינה סידרת הייצור של הגיפ שאת תמונתו צירפתם. נכון שהSCRIPT היו נדירים יותר, אבל למה "לייצר" בן כלאיים? אם טורחים ומייבאים חלקים מקוריים, למה לא להביא את החלקים המתאימים? שהרי אם תשלח תמונות של הגיפ ה"משופץ" לאתרים בחול, בצירוף מס' השילדה - אתה תקבל תשובה שאין מדובר בגיפ' מקורי.

לידיעתך לגיפ' פורד מקורי יש לצורך הדוגמא חלקים שקשה עד בילתי ניתן להשיג, למשל כל הברגים מסומנים באות F שמייצגת את העובדה שיוצר על ידי פורד. אני מבין שיהיה קשה מאד להגיע למקוריות עד הסוף, אבל ביבוא חלק גדול כמו מרכב - ניתן להשיג (באותה העלות) מרכב מקורי. נכון שהשילדה מתאימה. אבל גם ניתן להרכיב על וויליס MA מרכב של MB - זה מתאים מבחינת הברגים לא מבחינת המקוריות.

לצערי הרצינות בשיפוץ רכבים לא "מגיעה" ארצה. כל אחד משפץ "בערך" או עפ"י מה שמצא. חבל גיפ' כזה הוא בעל ערך היסטורי וכספי נכבד. סה"כ אני מנסה להטמיע תרבות - לא לפגוע באיש. בפורום בחו"ל נערכים דיונים ארוכים על מקוריות ועל חלקים/זיוודים מקוריים - שם איש לא נפגע מכך שמעירים לו שחלק כזה או אחר לא מקורי.....כאן בארצנו מייד פותחים בעליהום (בטענות "חוסר פירגון" ועוד )....

• תוכן חדש...