Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי כזו אוטומטית לפני 20 שנה.

מכונית מדהימה.

לגיר הייתה החלקה קלה בין הילוך 3 ל 4 וכל חודש היה צריך לכוון את סנדלי הבלימה כי אין שם מנגנון כיוונון אוטומטי ומהלך דוושת הבלם היה הולך ומתארך עם שחיקת הרפידות. רק המודלים האחרונים קיבלו בלמי דיסק אני לא חושב שהביאו אותם לארץ...

אבל כאשר היא הייתה נוסעת... יש מעט דברים בעולם שמסוגלים להסב יותר הנאה.

עשית אותי צעיר ב 20 שנה עם התמונות האלה, כל הכבוד!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האוטו נראה מעולה, העבודה שנעשתה עליו היא בין הרמות הגבוהות שראיתי,

וחוץ מזה חברה שלי אומרת שהרכב ממש חמוד ושיש לה ארנק שנראה ככה אז כנראה שיש בזה משהו :wink:

יקיר.

MX-5 NC

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני זוכר טוב מאוד את השרשור שבו הוזכר הפרוייקט האנגלי ואיך פותח שרשור נדלק וביקש קישור בהתלהבות מהרעיון.

יש לי הרגשה גם שהכל היה הפוך לגמרי. הוא רדף אחרי בעלי מקצוע עם רצח בעיניים והם רק הועילו לנפח מחירים.

:lol: טוב, נו. עבר לי התקף קינאה בלתי נשלט.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שיפוץ יפה, משדרג את הלוק המקורי של המיני בכמה דרגות. תתחדש. :mm_yeah:

צילמתי מיני דומה במפגש שלהם בתחילת השנה- לדעתי, את נגיעות הכרום שהוא שם אתה צריך, וכמובן ג'אנטים מתאימים (אני מבין שכבר הרכבת):

8582468537_cd72a145b4_b.jpg

ועוד אחת, שתראה איך נראה הפרונט:

8583566066_7b34dba005_b.jpg

ושוב, תתחדש.

פורסם

קצת מוזר לקרוא תגובות מחמיאות על רכב שעבר מין חידוש מרהיב שכזה לפני קרוב לשלוש שנים, אבל המיני השחורה והיפהפיה שהועלתה כאן בעקבות ההתייחסות הכל כך מאוחרת הזו, מהווה פיצוי הולם. איזה בובה של אוטו !

פורסם

קצת מוזר לקרוא תגובות מחמיאות על רכב שעבר מין חידוש מרהיב שכזה לפני קרוב לשלוש שנים, אבל המיני השחורה והיפהפיה שהועלתה כאן בעקבות ההתייחסות בכל כך מאוחרת הזו, מהווה פיצוי הולם. איזה בובה של אוטו !

• תוכן חדש...