Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני סטודנט בן 25 ואני ממש לפני קנייה של הגולף הראשונה שלי.

התקציב שלי נע בסביבות 50 אלף שח ואמינות מבחינתי היא מעל לכול ברכב. אני מודע לעלויות האחזקה הגבוהות ואין לי בעיה לשלם קצת יותר בשביל לקבל בהתאם. אני מעוניין בעיקר בשנתון 2003-2004 ובגדול אני מתלבט בין מנוע 1600 למנוע 2000 חלק מהאנשים אומרים לי ללכת על 1600 ושהוא חסכוני יותר וחלק אומרים לי שבגלל המשקל של הגולף(1300 קילו) מנוע ה1600 הופך למתאמץ ולא חסכוני ולכן ללכת על מנוע 2000. חיסכון בדלק זה לא הדבר הכי חשוב לי באוטו אבל עקב מחירי הדלק אין ברירה להתחשב גם בזה. האם יש למישהו נסיון אישי עם המנועים האלה ויכול להגיד לי חד משמעית באיזה מהן צריכת הדלק טובה יותר? (הנסיעות שאני עושה מתחלקות שווה בשווה בין כבישים עירוניים ובינעירוניים).

מעבר לצריכת הדלק הגיעו לאוזניי "שמועות" שלגולף בין השנים 2001-2004 יש בעיה בתרמוסטט ובמשאבת המים האם מישהו יודע אם יש אמת בדבר? מישהו יודע אם יש הבדל בין הדגמים שיוצרו בשנת 2001-2002 ל2003-2004? דגם המשנה שאני רוצה לקנות הוא הג'נריישן אבל שמתי לב שהוא כבר לא מיוצר במנועי 2000 בשנתון 2004 ובשנים האלה הדגם המפואר נקרא פסיפיק, האם יש הבדלים משמעותיים בין הדגמים האלה מעבר לסאנרוף?

חוצמזה אני אשמח לקבל חוות דעת כללית על הגולף בנושאים כמו התנהגות בכביש אחזקה וטיפולים תודה למגיבים.

פורסם

בעיות בתרמוסטט ובמשאבת מים אכן יכולות לקרות.

עוד דברים שיכולות להופיע בהם בעיות אופייניות - חלונות חשמל,מיקרוסוויץ',גיר אוטומטי (מצריך התקנת קולר חיצוני)

אני לא יודע לענות לך במדויק לגבי הצריכת דלק, אבל אני יכול להגיד לך שהרכב מרגיש הרבה יותר טוב עם המנוע 2.0

V5

פורסם

אם דבר הכי חשוב לך ברכב זו אמינות - קנה הונדה, סובארו או ניסאן.

לגולף גיר אוטומטי רגיש. בערך אותו מחיר אפשר לקנות V5 בעלת 170 סוסים. הרבה יותר חזקה ממנוע 2000 וגיר אוטומטי בשנתון הזה 5 הילוכים. בעיר קצת פחות חסכוני, אבל על כביש לא יהיה הבדל משמעותי בים 1600,2000 ו-V5 שהיא 2300.

הרכב בא ברמת אבזור HIGHLINE.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אצלי יש גולף דור 4 (כמו שאתה מתעניין) אבל שנת 2000, מנוע 2.0 ידני והצריכת דלק היא 12 ק"מ לליטר (רוב הנסיעות שלי הם בכביש החוף כלומר בינעירוני עם פקקים)

הייתה לי בעיה שהמנוע לא היה מגיע לטמפרטורת עבודה וזה אכן היה תרמוסטט, עלות החלפה פחות מ-100 שקל.

חוץ מזה - רק טיפולים שוטפים בתקופה של השנה וחצי שהרכב בבעלותי.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כתבת שכבר אין דגם ג'נריישן? מוזר..

אני לפני רכישת גולף 2004 גם כן והבחור אומר שהרכב הוא ג'נריישן מנוע 2,0 (+ סאן רוף. )

לא הגיוני שהוא טועה כי זה הרכב שלו.. אתה בטוח במה שאתה אומר?

איך באמת בודקים את זה?

פורסם

רגע.. את הקולר החיצוני הזה אני צריך לבקש להתקין? מישהו יודע עלויות?

פורסם

על הגולף שלי התקנתי קולר לפני בערך שנתיים במוסך רון

אם איני טועה זה עלה בסביבות ה 1500 כולל עבודה...ממולץ להתייעץ איתו

בלי קשר גם שלחתי לך הודעה פרטית תבדוק

פורסם

בבעלותי היה גולף 1.6 ידני במשך שנתיים. אוטו הכי אמין שהיה אצלי (יותר אמין מאלמרה שהיתה לפני). אחרי ישור קו התחלתי לא היתה אף תקלה.

צריכת דלק היתה בין 630 ל 670 ק"מ לטנק דלק.

ביצועים טובים (נהג ונוסע בלבד), מנוע גמיש לאורך כל סל"ד. יושב טוב על הכביש,באופן כללי רכב מאוד ידידותי למשתמש.

פורסם
על הגולף שלי התקנתי קולר לפני בערך שנתיים במוסך רון

אם איני טועה זה עלה בסביבות ה 1500 כולל עבודה...ממולץ להתייעץ איתו

בלי קשר גם שלחתי לך הודעה פרטית תבדוק

לא קיבלתי..

• תוכן חדש...