Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שהמורל אילייט SE הוא סט לא טוב,הוא סט מעולה אבל הסופרימו הוא TOP OF THE LINE

בנוסף בעבודה אקטיבית על המגבר RA475X הוא היה עובד מעולה לדעתי ,במקום לעבוד דואל מונו הייתה עובד עם כול 4 הערוצים

הפרוססור שלך כולל קרוס 3WAY אקטיבי ,והייתה יכול לחתוך כול אלמנט בניפרד כולל שליטה על גיינים.

זה ללא ספק היה מביא אותך לתוצאה טובה יותר מכול הבחינות.

אני חשבתי שאתה רוצה לשמור על המראה המקורי של הרכב ושאולי הסופרימו פיקולו גדול מידיי מלהכנס למקום המקורי

ללא בניות ,אבל זה שהמורל סופרימו "לא עובד בעוצמה גבוהה" זה הפעם הראשונה שאני שומע הערה שכזו

נכון שהמורל אילייט SE הוא סט שמוצהר כחזק יותר בפועל אני לא חושב שיש לזה השפעה או הבדל מהותי

היתרון של עבודה אקטיבית עם סט טוב יותר ,היה נותן לך הרבה יותר מעוד כמה RMS-ים.

בנוסף אני לא חושב שיש לשאוף תמיד לשידרוג ,ההפך הדבר הטוב ביותר למי שידו משגת הוא להעמיד מערכת

TOP OF THE LINE ישר ללא שידרוגים מיותרים שסתם עולים כסף מיותר.

היה לך הייבירד ,החלפתה לאילייט SE ועוד כמה חודשים תשדרג ל-3WAY ואז עבודה אקטיבית ורכשתה קרוסים פסיביים

לחינם ואז להחליף פרוססור ל-H701 או BIT1 ואז רכשתה H100 לחינם,ושוב עבודה יקרה של להחליף ציוד.

בקיצור זה סתם מיותר וממש לא משתלם בסופו של דבר ,ישנם חברי פורום שהוציאו על ציוד בינוני כסף שוב ושוב

שהיה מאפשר להם לרכוש מוצרים THE BEST פעם אחת ולסגור סיפור.

פורסם

שבת שלום לכולם,

אצלי יוסי הרכיב לפני כשבוע וחצי מערכת ברכב זהה. אלפא 159...

כך שאצלי המקור ;)

המסגרת שנבנתה מסביב לאלפיין 520 החדש... והמידע על ה blue&me הגיע ממני. וגם הרעיון לקופסאות שקופה נולד תוך כדי עבודה על הרכב שלי.

אצלי יוסי הכניס בדלתות את המורל סופרימו 6.5" עם הגברה של TRU STEEL

מגבר אחד לטוויטרים והסאב, והשני בגישור לסופרימו.

הטוויטרים גם במקומם המקורי מורל MT-23.

יש לי גם את הסופרימו פיקולו עדיין בקופסא כך שאם אחליט לנסות ולהשקיע בבנייה כדי להכניס אותם יש אופציה לכך.

הרמקולים מוגברים אקטיבית ומנצח על הכל פרוססור 701H.

חשבתי גם שאין מספיק בס אבל אחרי כיוון חלקי לבינתיים הצלחתי להגיע לתוצאה מרשימה.

(ובלי קשר, מאוורר באחד המגברים הפסיק לתפקד ובעולמה גבוהה הוא נכנס ל protect - יתוקן השבוע.

אגב, האלפא שלי שחורה עם ריפוד עור בורדו...מת עליה ! ;)

תמונות בהזדמנות.....

רועי

פורסם

רק עכשיו יצא לי להכנס לפורום ולראות

אין מה לאמר - הפרספקס השחור הזה הוא פשוט שוס של דבר וכשזה נופל לידיים של יוסי - השוס מקבל את הבומבה :-P

פשוט כל כך, אלגנטי כל כך - תענוג.

אני חושב שמבחינת אופי צליל הMT23 SE זה הטוויטר הכי טוב של מוראל עד היום (בעיניי כמובן) - דווקא לא הייתי הולך על הסופרימו, אולי על המידבאס שלו - זה כן, טוויטר - ה23 מנצח מבחינתי רק שיש לו היענות אוף אקסיס פחות טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האם כדאי להוסיף את ה L4 או L6 שיש לי בדלתות האחריות? מבחינת הגברה אין לי בבעיה ...יש ערוצים פנויים.

השאלה אם יהיה אפקט משיכה לאחור עם מיד באס אחורי...או תרומה בכלל לוופר מאחור,...

את ה L1 אני מניח שממש לא בא בחשבון להוסיף מאחור.

רועי

פורסם

אתה יכול להוסיף את הL4 מאחורה בשביל לתת ליושבים מאחור טיפה נופח סאונד משלהם - תדאג לתת לו גיין נמוך בכדי שרק יוסיף קצת נפח ולא יגנוב את ההצגה.

גם הL6 וגם הL1 במקרה הזה יהיו מיותרים מאחורה.

תשמור אותם לרכב שני אם יש במשפחה או תפנק את ההורים - זה סט שני חלקים ברמה מטורפת - אפילו אם נקודת החיתוך בין שני האלמנטים תהיה 5.5K זה עדיין יכול להשמע נהדר (מנסיון רב עם האימג'ן).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Papirus רציתי לבקש ממך להעלות תמונות...

אבל אחרי שאמרת אלפא שחורה עם ריפודי בורדו.... עזוב תשאיר ככה :-D :-D

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

ראיתי גם את הרכב הזה...

:-P

לא משנה איזה אחד מהם - שניהם גורמים לי לבכות :?

Pioneer TS-X150

פורסם

קודם כול תתחדש ותהנה מהשינויים.

למרות שאני עם סט ELETE LE 3-WAY קרוב לשנה, אני חושב שוופרים של סט הזה מסוגלים בהרבה יותר בתיבות. בגדול אני נהנה מכול רגע מהסט שלי, לא חסר שום דבר.

בהשווה ל-ELETE 3-WAY רגיל, LE הרבה יותר מפורט ונעים לאוזן, ובאס בכלל לא חסר מקדימה.

מה שכן יש בור בטווח של 100HZ במצב הרגיל.

אני פתרתי את הבעיה באמצעות אקבולייזר של BITONE.

פורסם

Audio king

אתה צודק לגבי העלות הנוספת של שידרוג אל מול מערכת הי אנד כבר מההתחלה.

אבל בתחום הזה כמו כל דבר צריך להתגבר על כמה מחסומים בראש (תרתי משמע...).

למשל, ראש המערכת. בהתחלה רציתי להישאר עם המקורי, עד שהבנתי שזה לא זה.

לבנות קומפוננט בקורות, מי ידע בכלל שזה אופציה. עד שראיתי עבודות.

אגב, גם בפורום אלפא הלחיצו אותי לגבי פירוק הרכב וזה אכן מלחיץ לפרק רכב חדש (עד שאתה נכנס לזה ומבין שאפשר אם הולכים לאיש הנכון ויודעים מה עושים).

לציוד העודף נמצא בית חם. למשל, המנחת וההיבריד יותקנו באוטו של אשתי.

אני ותיק בתחום המוסיקה, היינו שומע הרבה. מערכת ביתית ברמה גבוהה. את תחום באודיו רכב והמורכבות הכרתי לראשונה. ואין מה לעשות, עוברים תהליך בדרך.

ועכשיו אשמח לשאול אותך שאלה מקצועית. שאעבור להגברה אקטיבית ל 3 way (זה לא יקרה מחר אבל נראה שיקרה...:-D ), אני מבין שצריך 4 ערוצים. כרגע יש לי 4 ערוצים במגבר fa. בגישור לשניים. אוכל להשתמש בו. אולם גם אופציה של 2 דואל מונו מאותה סדרה (בהתעלם מהכסף..) היא אופציה. היינו, לחזור למגבר המקורי שהיה לי. שאעבור לאקטיבי אוסיף אחד נוסף. בתצורה כזאת אקבל עוצמה יותר גבוהה. 150 וואט אל מול 90 וואט לערוץ (לא בטוח שאני מדייק אבל בערך).

השאלה, כמה זה משמעותי אם בכלל?

תמיר, 

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

הלוואי והיה לי 50 אלף שקל להשקיע בפעם אחת במקום לשדרג משהו בכמה אלפים כל חצי שנה :)

יש לך 4 ערוצים ב RA ולא ב FA.

עדיף לשים לפחות למידבאסים הגברה חזקה, במיוחד כשמדובר באילייט, אם תשים את ה RA475 למידים וטוויטרים ואת ה RA220 למידבאסים, ואת ה FA2150 לסאב- זו תהיה חלוקה טובה.

אני אישית שקלתי מאוד מעבר לRA150M שהוא מונובלוק מסדרת RA, אחד לכל רמקול ברכב, כדי לקבל הפרדת ערוצים מוחלט, בפועל, אני לא יודע עד כמה זה יהיה מורגש למול דואל מונו (RA220 בשילוב עם דואל סטריאו (RA475).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול

בוא נגיד את זה ככה - הסיכוי שאתה תוכל להבדיל בין לבין הוא יותר מאפסי, כל עוד שאתה נשאר בסדרת הRA אני פשוט לא מאמין שאתה תוכל להבדיל בין קונפיגורציה כזו או אחרת.

יכול להיות אפילו שבשביל המידבאסים הFA הוא כל מה שאתה צריך אבל רק בשביל להיות שקט אני מאמין שגם אני הייתי הולך על הגברה אחודה לסט הקדמי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אה - הבדלי עוצמות... או קיי - בוא נאמר שפספסתי כאן משהו

באלמנט כמו מידבאס של אילייט זה משמעותי - משמעותי מאוד.

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזו התקנה עשית לך. ממש יפה.

ה- HU הזה יכול לקרוא DVD? אף פעם לא ראיתי כזה, נראה ממש טוב. שילוב בין מערכת טובה להתקנה יפה ורכב מעניין :-P

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...