Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

הוחלף מצבר וכרגע המצב הוא שמגבר אחד לא נדלק בכלל ובמגבר השני נדלקת נורת הפרוטקשן.

ניסיתי להחליף בית פיוז ופיוז, אך המצב נשאר אותו הדבר.

רעיונות?

פורסם

תתחיל מההתחלה, כשאני אומר מהתחלה אני מתכוון לאיך שהחוט + מחובר בכלל לקוטב של המצבר , בדוק שכל החוט יושב היטב בנעל כבל שלו , משם תמשיך לעקוב בדוק מתח לפני ואחרי הפיוז הראשון בעזרת רב מודד, אם הכל תקין תמשיך הלאה כשאתה מדליק את הפאנל בדוק שהווליום מונמך עד הסוף , תעבור על כל הפיוזים שמובנים במגברים עצמם , נסה לנתק מהם כל מה שאפשר למעט החשמל ובדוק . תעדכן...

פורסם

יוני המגברים כבר נידלקו לא יעזור הבדיקה של הנורית ביקורת

המגבר שמראה לך פרוטקשן תנסה לנתק את החוטים של הרמקולים ותיראה אם הפרוטקשן עדיין מופיע

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

המגברים לא נדלקו, רק אחד מהם מראה כרגע פרוטקשן.

המגבר עם הפרוטקשן הוא המונובלוק.

לנתק את הסאב?

מה עם ה RCA? לנתק גם?

פורסם

האם בדקת את הפיוזים על המגברים כפי שהציעו?

במקרה כזה (ובאופן כללי כדי לבודד בעיות בצורה יעילה) כדאי לנתק הכל ולהתחיל לבדוק מאפס.

השאר רק פלוס ומינוס מחוברים ובצע מעקף ל-remote כפי שהוצע (רק למקרה שהבעיה ברדיו דיסק).

אם גם ככה הם לא עובדים, הבדיקה הבאה היא לקחת בכל פעם מגבר אחד אל תא המנוע ולחבר אותו ישירות למצבר (שוב תוך גישור ה-remote). מגבר תקין יעבוד תמיד במצב זה.

אם המגברים עובדים - בודקים הלאה. מחברים רק remote מהרדיו דיסק ובודקים. עובד? ממשיכים לרמקולים וכו'.

אני סתם תוהה לעצמי האם התנעה בכבלים יכולה להסב נזק למגברים. אני מכיר אנשים שגרמו נזק למחשב הרכב בהנעה לא נכונה עם כבלים - אולי זה מה שקרה כאן?

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

בדקתי את הפיוזים על המגברים...

אני אתחיל מחר לעשות את כל הבדיקות כפי שהצעת.

אם זכרוני אינו מטעה אותי, לאחר ההנעה עם הכבלים הכל עבד, בהנעה שלאחר מכן התחילו כל הבעיות.

פורסם
יוני המגברים כבר נידלקו לא יעזור הבדיקה של הנורית ביקורת

המגבר שמראה לך פרוטקשן תנסה לנתק את החוטים של הרמקולים ותיראה אם הפרוטקשן עדיין מופיע

ניתקתי את הסאב, נורת הפרוטקשן עדיין דולקת.

• תוכן חדש...