Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי מצובישי סופר לנסר שנת 1994 (גיר אוטומט),

במהלך הנסיעה פתאום הגיר יצא מהילוך ללא התראה מוקדמת/נורה,

יש לציין שלפני מקרה זה לא היה לי שום בעיות עם הגיר לא החלקה ולא רעשים , הגיר פשוט עבד מצויין.

המצב כרגע שהאוטו לא זז , לא משנה על איזה הילוך אני שם את הגיר הרכב מתנהג כמו שהוא נמצא בניוטרל .

ניסיתי לשלב ל-D ולהניע והאוטו לא הניע אך ורק ב-P.

שוחחתי עם חבר והוא אמר שככול הנראה הלך החיישן ולא הגיר.

נכנסתי מתחת לאוטו וראיתי בצד הגיר מין ריבוע שמחובר על פחית ובורג (צרפתי תמונה),

אני שוקל לפרק את החיישן ולהחליפו מה דעתכם בנושא , זה בכלל החיישן?

IMG_1140.jpg

פורסם

דיברתי היום עם מכון לגירים והוא אמר שככול הנראה ה-"טורק" שמחבר בין הגיר למנוע נדפק - עלות תיקון 1500 ש"ח,

בדקתי שמן בגיר והשמן לא הוחלף המון זמן (השמן שחור לחלוטין) ,

קראתי בפורום שהיה בחור שהיתה לו בעיה זהה ופשוט החליפו לו שמן גיר והכל הסתדר , יש מצב כזה ?

פורסם

קלוש מאוד הסיכוי שנוזל חדש יפתור בעיה של חוסר העברת תנועה בתיבה, גם חיישן כלשהו תקול לא אמור לגרום לחוסר תנועה כי התיבה הייתה לפחות מאפשרת נסיעה במצב "Limp home" בהילוך כלשהו.

אופציה הטורק אפשרית, אך אפשר בעזרת בדיקות נוספות להתגבש הלאה על האבחון ולכן רצוי שתגרור את הרכב למכון גירים מומלץ.

• תוכן חדש...