Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים, הבנתי הכל ועכשיו אני מתחיל באמת לחפש אחרי רכב שמור באמת.

אני אבדוק ואעשה השוואת ואעדכן אותכם .

תודה רבהלכם.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על סמך מה אתה מבסס את דבריך ? בוא תסביר לנו

מה זאת אומרת? הספיקה של המשאבה המקורית לא הכי טובה, כאשר מעלים גדישה צריך לתת יותר דלק ופה כבר חובה להחליף משאבה כדי למנוע בעיות יקרות בעתיד שיגרמו מחוסר דלק בעיקר לבוכנה מס' 4. כמו כן הבנתי שיש בעיה עם קו ההזנה לבוכנה אבל אני כבר לא נכנס לזה (מהנדס אני ממש לא)

לא מאמין לי?

יש לך 2 ברירות:

1.לטמון את הראש בחול ולחשוב שאני שקרן וסתם המצאתי את השטות הזו.

2.לעשות חיפוש באינטרנט ו\או להיתייעץ עם משפרים ומקצועיים ולגלות שאני צודק (לצערי)

פורסם

אכן בכמעט כל שיפור של הספק המנוע, אנשים ממליצים להחליף את המשאבה (ההחלפה שאני מכיר היא ל-wallbro 255). יחד עם זאת, לא מדובר על שיפור או משהו תקול ברכב המקורי, אלא החלפה שתומכת בשיפורים אחרים.

אני לא יודע אגב עד כמה השיפור הזה חשוב בשיפורים "קטנים". רק כדי לקבל פרספקטיבה, סנדת prodrive הציע שיפורים ל-WRX שהיו מאושרים על ידי היבואן באנגליה ובתקופה מוקדמת יותר, גם פה בארץ. הקיט כלל: שינויים במערכת הפלטה כולל דוד אחורי חלופי, כיוונון שונה של ה-ECU ואינטרקולר שונה\גדול יותר. כל זה הביא להספק של כ-270 כ"ס ומומנט גבוה יותר משל ה-STI המקבילה (!). משאבת הדלק לא הוחלפה.

פורסם

ועדיין לא היתחשבת בכך שהוא רוצה רכב בן 7 שנים ולא חדש מהחברה...

וזה אמנם לא "שיפור" אבל חובה להחליף לפני שמשפרים, בדיוק כמו שתרצה לגדוש מנוע אבל תזניח את קו השמן לטורבו :?

פורסם

אז האם מומלץ ואפשרי להחליף משאבת דלק ככה סתם לפני כל השיפורים?

נגיד אין לי צנרת ולא כלום האם צריך לחשוב על משאבה?

ואיזה דגם הכי טוב? 225?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כמו שנרשם לך למעלה, לא מחליפים משאבת דלק ככה סתם אלא אם כן אתה רוצה להגיע להספקים מאוד גבוהים, ה255 לא הכי טובה אלא היא פופולרית בקרב המשפרים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
כמו שנרשם לך למעלה, לא מחליפים משאבת דלק ככה סתם אלא אם כן אתה רוצה להגיע להספקים מאוד גבוהים, ה255 לא הכי טובה אלא היא פופולרית בקרב המשפרים.

לא הכי טובה אשמח לשמוע על משאבה יותר טובה .

אני מאמין ואתם

פורסם

BOSCH 044 הרבה הרבה יותר טובה,

ולפותח השרשור, כמו שאמרו כאן לפניי, סטיגמת הדלק אכן נכונה,

לדוגמא,

אני גר בראשון וחברה שלי גרה באשדוד, כל נסיעה שלי אליה הלוך חזור עולה לי ברבע מיכל בנסיעה די רגועה (טירוף!)

כמו כן תתכוננן להמון צרות ומפגשים עם שוטרי תנועה,

אבל בשורה התחתונה - האם זה שווה את זה?

או כן! ועוד איך!! באהבואה בואה כן!!

טיפ שלי: ממליץ לך לקנות אימפרזה GT ולא WRX,

נכון שקשה יותר למצוא אחת אבל אם תצליח מובטחת לך נהיגה בזקפה מתמדת.

בהצלחה!

פורסם
אז האם מומלץ ואפשרי להחליף משאבת דלק ככה סתם לפני כל השיפורים?

נגיד אין לי צנרת ולא כלום האם צריך לחשוב על משאבה?

ואיזה דגם הכי טוב? 225?

המשאבה לא קשורה לצנרת, אם אתה שם רק צנרת ולא מעלה גדישה והמשאבה תקינה אתה לא צריך להחליף אותה.

אם אתה מעלה גדישה אתה צריך גם יותר דלק ופה נכנס עניין ההחלפה של המשאבה.

אם הרכב בגדישה במקורית ואחרי בדיקה המשאבה נימצאה תקינה אין לך מה להחליף.

אם אתה מתכנן להעלות גדישה, עדיף להתחיל ממשאבה.

פורסם

יש לקחת בחשבון שהGT הרבה פחות סלחנית לנהגים חסרי נסיון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מצטרף לשלל האזהרות והבעיות שיש במציאת GT, ועדיין - תקנה GT. אם אי אפשר STI, לפחות GT, לטעמי האישי בכל אופן.

(ונהגתי על שלל אימפרזות מכל הסוגים, המינים, הדורות, והצבעים).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אז ככה הערסים שיושבים "במושב האחורי" מצליחים להגיע להגה... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...