Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

היום נסעתי רוורס במהירות איטית מאוד. בטעות נישקתי רכב שהיה מאחורי.

הרכב הינו מסוג מרצדס חדש לגמרי ונגרמה לו שריטה קלה + קילוף צבע בגודל 0.5 ס"מ.

הנזק הינו מאוד קטן אך הבחור מתעקש לסדר במוסך מורשה.

מה לדעתכם הנזק?

מה צריך כדי לתקן נזק כזה?

הרכב הינו חודש על הכביש.

תודה,

דב

פורסם

אם היא שחורה לא הייתי מתווכח איתו

קח בחשבון שיש מצב שכלמוביל יציעו לו להחליף את כל החלק השרוט בחדש. כראוי לרכב חדש. ויש מצב שהו יסכים.

(חבר קנה סיאט איביזיה 3 דלתות חדשה, שכולנו נסכים שעולה בערך 10% מהבנז ששרטת עכשיו, ביום שקיבל מהסוכנות נכנסו בו בצד שמאל ושרטו את כל הכנף השמאלית. באיביזה זה בערך חצי אוטו על חתיכת פח אחת. בקיצור עשה תיקון בעלות של 35K בצ'מפיון על חשבון הביטוח של הבחור ששרט אותו)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כשרק קיבלתי רשיון ,בתוקפת הליווי שלי אבא שלי תמיד היה אומר לי מן בדיחה לא מצחיקה כזאת: "ואם אתה כבר נכנס במישהו ,לפחות שזה לא יהיה באיזה מרצדס."

לצערך אחי לא היה לך מזל, נקווה שאת השריטה ניתן לתקן ללא החלפת כל החלק, כי במכוניות האלה עץ ריח עולה 17K.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא צריך ללכת ככ רחוק, יצבעו את כל החלק אף שהשריטה קטנה, בהנחה שזה ורק זה הנזק.

חבל שלא צלמת, היית מעלה תמונה, היה קל יותר להעריך.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני דפקתי את המרצדס הקודמת שלי (C200) עיקמתי את הכנסף ונשבר הפנס, את 2 החלקים החלפתי לחדשים ומקוריים וכולל עבודה זה עלה 3000 שח. לא תמיד המצב כזה בעייתי במרצדס, אבל זה תלוי בדגם אני בטוח שאם הייתי עושה את זה לS הייתי צריך למכור כליה או משהו בסגון.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

תן לי לספר לך את אותו סיפור מהצד השני.

לפני כשנתיים יצאתי עם המרין שלי ממכון הטסטים ושתי דקות לאחר מכן מישהו נתן לי "נשיקה" מאחורה. הנזק היה שריטה קלה וקילוף קל של צבע בפגוש ומיכוון שהיינו ליד פחח/צבעי רכב (אזה"ת החדש של ראשל"צ) נכנסנו לשאול כמה יעלה לתקן זאת. כשהפוגע שמע כי עלות התיקון תהיה כ 1000-1200 ש"ח הוא סירב וניסה לשלוח אותי לצבעי רכב שלו ביפו(?) שיבצע זאת בזול יותר (ללא מע"מ ואחריות כמובן):cry:. א-קיצר, אחרי שניפנפתי אותו פניתי לצבעי רכב המתמחה ברכבי יוקרה והפעלתי ביטוח. אתה רוצה לנחש כמה זה עלה לפוגע? 2500 ש"ח לא כולל.:-)

לדעתי, תיקון כמו שאתה מתאר יעלה מספר אלפי שקלים אבל במקום לנחש בקש ממנו לפנות למוסך המורשה שלו (זו דרך אגב זכותו) לקבלת הצעת מחיר. בהתאם למחיר תוכל להחליט אם אתה משלם מכיסך או מפעיל ביטוח.

פורסם

אין שום הגיון בהחלפה של כל הטומבון.

צביעה של חצי טומבון לא אמורנ לעלות יותר מאלפייה.

אני במקומום הנפגע מסתפק בטיפול ווקס לכל הרכב שיוריד את כל הצבע השחור ותו לא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עריכה:

חשבתי שמדובר בשריטה ממש קטנה.

כדאי לנסות ווקס, או פוליש עדין, יש סיכוי להוריד את השחור.

בהצלחה, שבוע טוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בחייאת, מה ווקס? הצבע התקלף ויש לצבוע את כל הפגוש. אם תציץ במה שכתבתי אז תראה שזה כמעט בדיוק מה שקרה לי (ועלה לפוגע 2500 ש"ח)

אני מקווה שזו אינה מעיכה (אפילו זעירה) פנימה כי במקרה כזה נהוג לתקן את הפגוש בצורה יותר מסובכת (שימוש בתנור) ויותר יקרה.

פורסם

מדובר בצבע לבן.

אין מה לצבוע את כל הפגוש.

מחצית תספיק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חבל על הוויכוח (אני הייתי שם:?)

-לא שמעתי מעולם על צביעת מחצית הפגוש. אולי אתה מדבר על מילוי/תיקון נקודתי (ישנו צבע שאני מכיר העושה זאת) אבל ראה הסעיף הבא.

-כפי שפותח השירשור תיאר, הוא אשם בפגיעה ולנפגע יש אינטרס (וזכות חוקית) לקבל את הטיפול הכדאי ביותר בשבילו וסביר שיבחר בטיפול המלא במוסך היבואן.:cry:

פורסם
צביעת כל הפגוש. אין דבר כזה 1/2 פגוש. לא סיפור יקר ככ.

לא מובן לי למה צריך לצבוע את כל הפגוש?

למה לא מספיק צביעה נקודתית באיזור הפגיעה? הרי אם העבודה נעשית ע"י צבעי טוב אין סיבה שיבחינו בהבדלי גוונים גם אחרי הרבה זמן.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...