Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסיבה מאוד פשוטה : זה רכב בן שבוע, האחריות היא בלעדית על ה"מנשק", וזה פאקינג מרצדס.

מישהו כאן באמת ובתמים היה מתפשר על פחות? תעשו טובה אל תשלו את עצמכם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אפשר גם לצבוע רבע פגוש אם רוצים, כולל טשטוש.

מכיוון שהרכב הזה הולך לחטוף הרבה בימי חייו , הייתי במקום בעל המרצדס מסתפק בפיצוי כספי OFF THE RECORD ומתקדם הלאה. מקסימום תיקון נקודתי.

הכנה לצבע של כל הפגוש תוביל לתוצאות גרועות הרבה יותר בעתיד כי אין מה לעשות - פגוש שלא נצבע בחברה לא יהיה באותה רמה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נראה כמו מונית? זה מונית

מקסימום 1000 גג,

אחי בהונדה אקורד עשה חור בטמבון ומילו את זה בחומר שיפו וצבעו ב 650

פה כימעט אין עבודה מעט חומר מילוי טיפה לשייף לצבוע בשביל בפינש לא מעבר

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

פורסם

אייל. אתה צודק בגישה (זה מה שאני הייתי עושה אם הייתי נהג מונית) אבל אני לא מסכים כי פגוש שלא נצבע בחברה לא יהיה באותה רמה כפגוש המקורי, לי זה קרה וצבעי טוב ביצע צביעה מדויקת ללא הבדלי גוונים בכלל (להזכירך, כשזה קרה הרכב היה בן 11 שנים)

YaMaHa R-1 אין דין הונדה אקורד כדין מרצדס. אתה גם מפספס את הנקודה העיקרית: הפוגע אחראי וישלם לפי חוק, לנפגע אין שום אינטרס לחסוך גרוש.

• תוכן חדש...