Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון החמש של יוון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"חבר" שלי בפייסבוק שאנו חולקים אהבה משותפת לסיטרואנים העלה תמונות של מפגש מועדון העתיקות של האיזור שלו ביוון.

מרשים ביותר.. תהנו

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=274949&id=532323908

הנה כמה תמונות כקדימון..

לצערי מי שאין לו חשבון בפייסבוק לא יוכל לראות. אבל אני מאמין שלרוב יש פה

greece1.jpg

פורסם

שם המועדון הוא - פילפה.

הכותרת במבוא מספרת שזהו האירוע ה- 14 של מועדון פילפה ושהשנה המפגש נשא אופי חברתי.

המכוניות יפות ומטופחות, דגמים מקובלים, יוון תמיד הייתה פתוחה לאירופה והיו בה ועדין יש בה יבואנים של כל החברות האירופיות, מכוניות אמרקאיות אינן נפוצות שם.

מצא משה

פורסם

רביב,

אשמח אם תעביר לחבר שלך שאילתא, לגבי חבר מועדון ה"חמש" היווני בשם דימיטרי. איני יודע מהיכן בדיוק ביוון הבחור החביב, אבל הנה תמונות שלו ושל הרכב שלו במירוץ בקפריסין לפני כ3 שנים.

DSC07238.jpg

a1234 275.JPG

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...