Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר בעיות גולף 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

מזה תקופה שאני נעזר בפורום, עד כה ע"י חיפוש התקלה שנכתבה ע"י חברי הפורום ולא על ידי.

כעת נתקלתי בכמה תקלות מוזרות שלא מצאתי להם תשובה.

הקדמה: ברשותי גולף 2001 ג'נריישן 1600 אוטומט.

שאלה מס 1:

לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה - לאחר שהרכב מתקרר (מספר שעות, לרוב קורה בבקרים) כשאני מתניע את הרכב ההתנעה חלקה אך הטורים לא ממש יציבים, כשאני משלב להיולוך דרייב או רוורס כדי לסוע הרכב מקרטע ואז לרוב נכבה במקרים שהוא לא נכבה לוקח לו איזה 3 שניות מזמן הלחיצה על דוושת הגז ועד שהוא תכלס מתחיל לזוז. מה יכולה להיות הבעיה?

שאלה מס 2:

לרכב לוקח יותר מידי זמן (לטעמי) להתחמם, יכולים לעבור כ 20 דקות עד שהוא מגיע לטמפ' האופטימלית שלו. אם אני לא טועה זה התחיל מאז שהייתי במוסך והמוסכניק שם לי שמן מקורי של פולקסווגן סינטטי או משהו כזה אני לא כל כך זוכר. האם כך הדברים צריכים להיות?

שאלה 3:

הרכב ברשותי מאז הקיץ האחרון ומאז לא השתמשתי בחימום, היום בימי החורף ובבקרים הקרים אני מרגיש כאילו החום של המזגן לא ממש חם! וגם שהחום שיוצא מהיציאות האמצעיות לא שווה לחום שיוצא מהיציאות של הנהג ושל הנוסע! מה יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש לכל המתעניינים והעוזרים שקראו את כל מה שיש לי על הלב.

דודי.

פורסם
שלום לחברי הפורום,

מזה תקופה שאני נעזר בפורום, עד כה ע"י חיפוש התקלה שנכתבה ע"י חברי הפורום ולא על ידי.

כעת נתקלתי בכמה תקלות מוזרות שלא מצאתי להם תשובה.

הקדמה: ברשותי גולף 2001 ג'נריישן 1600 אוטומט.

שאלה מס 1:

לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה - לאחר שהרכב מתקרר (מספר שעות, לרוב קורה בבקרים) כשאני מתניע את הרכב ההתנעה חלקה אך הטורים לא ממש יציבים, כשאני משלב להיולוך דרייב או רוורס כדי לסוע הרכב מקרטע ואז לרוב נכבה במקרים שהוא לא נכבה לוקח לו איזה 3 שניות מזמן הלחיצה על דוושת הגז ועד שהוא תכלס מתחיל לזוז. מה יכולה להיות הבעיה? - הבעיה עלולה לקרות בגלל תקלה בגיר או/גם בעיה במצערת.

יש לחבר סורק תקלות ולחלץ קוד תקלה.

שאלה מס 2:

לרכב לוקח יותר מידי זמן (לטעמי) להתחמם, יכולים לעבור כ 20 דקות עד שהוא מגיע לטמפ' האופטימלית שלו. אם אני לא טועה זה התחיל מאז שהייתי במוסך והמוסכניק שם לי שמן מקורי של פולקסווגן סינטטי או משהו כזה אני לא כל כך זוכר.האם כך הדברים צריכים להיות? - לא קשור בכלל וגם לא קיים בארץ שמן מקורי של VAG.

בדרך כלל הבעיה קשורה לתרמוסטט תפוס במצב פתוח או שהתרמוסטט בוטל.

שאלה 3:

הרכב ברשותי מאז הקיץ האחרון ומאז לא השתמשתי בחימום, היום בימי החורף ובבקרים הקרים אני מרגיש כאילו החום של המזגן לא ממש חם! וגם שהחום שיוצא מהיציאות האמצעיות לא שווה לחום שיוצא מהיציאות של הנהג ושל הנוסע! מה יכולה להיות הבעיה? - הבעיה נעוצה בדרך כלל ברדיאטור פנימי סתום או/גם בעיה במדפים שמווסתים את האוויר ומערבלים אותם.

תודה מראש לכל המתעניינים והעוזרים שקראו את כל מה שיש לי על הלב.

דודי.

אני מציע לך לקפוץ לבדיקה חינם את כסף למוסך רון בת"א בכדי לקבל תמונה ברורה של התקלות ועלות תיקונם.

תמיד מומלץ לקבל חוות דעת נוספת ממוסך אחר.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

עיניין הכיבוי בבוקר כשקר יכול להגרם מכמה סיבות כגון הצטברות לכלוך

מפרפר מצערת המנוע ,זיוף של חיישן הטמפ ,או חוסר אטימות של סעפת היניקה .

לעיניין שילוב התיבה ,יש להתחיל כאן עם בדיקה של מפלס הנוזל בתיבה וסריקת תקלות .

לעיניין חימום הרכב ,אני מאמין שיש לך בעיה בטרמוסטט של המנוע שגורמת לך לקרור יתר ,

זוהי תקלה וכדאי לטפל בה בהקדם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

היכן ישנו מוסך טוב לטיפול בבעיות? אני מחפש מישהו אמין, וכמובן במחיר שאנ יוכל לעמד בו.

כמה עלולה לעלות לי בדיקה?

תודה על התשובות!

אזור כפ"ס - תל אביב

פורסם

מוסך רון (זה שענה לך לפני) הוא הכתובת הנכונה לתיקון התקלות, גם מבחינה המקצועית וגם לגבי המחירים.

http://rongarage.co.il/main.html

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
היכן ישנו מוסך טוב לטיפול בבעיות? אני מחפש מישהו אמין, וכמובן במחיר שאנ יוכל לעמד בו.

כמה עלולה לעלות לי בדיקה?

תודה על התשובות!

אזור כפ"ס - תל אביב

חוץ מחבר הפורום מוסך רון אינני מכיר מישהו מומחה לרכב שלך.

03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...