Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סוג של חומר סופג מכות שאני אוכל לקדוח אותו לארוך שני מטרים .

בגלל שהחניה אצלי צרה ברגע שפותחים את הדלתות צריכים להישתדל לא לפתוח אותם על הקיר

וכתוצאה מכך הפינות של הדלתות מקבלות מכות ומתעקמות.

אם איזה חומר כדי להישתמש?

פורסם

לכמות שתצטרך, אפשר להסתפק בשאריות מאתרי בנייה / מכולות / פחים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדיוק אתמול ראיתי רכב ליסינג כלשהו, עם כאלה ריבועים (ספוג/גומי קשיח) על הדלתות (בגודל 3 ס"מ על 3 ס"מ על 3 ס"מ). יותר כמו קוביות. נראה לי רעיון לא רע, אבל הגימור די מכוער למען האמת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
בדיוק אתמול ראיתי רכב ליסינג כלשהו, עם כאלה ריבועים (ספוג/גומי קשיח) על הדלתות (בגודל 3 ס"מ על 3 ס"מ על 3 ס"מ). יותר כמו קוביות. נראה לי רעיון לא רע, אבל הגימור די מכוער למען האמת.

גם באזור העבודה שלי(פארק המדע ברחובות) יש אחד כזה.

פורסם

יש גם פלציב שצד אחד שלו הוא דבר כך שאתה יכול להדביק אותו על הקיר ללא קידוחים מיותרים.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

הספוגים שראית מנויים על ההגנות המגיעות כמעט עם כל רכב חדש (הספוג הנ"ל או גליל פלסטיק חלול).. זה לא אמור להשאר על הרכב.

פורסם

קבל פיתרון זול. פשוט. ונגיש ביותר

צינור גינה ירוק / כחול.

מתח אותו לאורך הקיר.

כ 4 ברגים לאורך של 2 מטר. זה מספיק.

מחזיק כ 10 שנים. ויעלה לך בערך 20 שקלים לאורך של 4 מטר.

מנסיון של מספר חניות זה עושה את העבודה.

לא נהרס. לא ניתן לפגוע בו. ולא מושפע ממזג האוויר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...