Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה פריוס 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

1.אני מעוניין לקבל חוות דעת כללית על הרכב.

2.האם כדאי לקנות את הרכב בגירסא של 1500 או 1800 סמ"ק ואיזה מהדגמים חסכוני יותר?

3.האם הרכב אמין ומה מחיר הטיפולים?

4.האם הרכב שומר על ערך השוק שלו וקל למוכרו לאחר שנתיים של שימוש?

פורסם

לא נמכרות יותר פריוס עם מנוע 1.5 ליטר. זה היה רק בדור הקודם, שנמכר תקופה מסוימת במקביל לדור החדש (2009+).

הפריוס היא מכונית מרווחת, נוחה, מאוד שקטה וצורכת בין 20 ל-22 ק"מ לליטר בהתאם לאופי הנהיגה גם בעיר וגם

בבינעירוני בנהיגה רגילה לגמרי. אפשר לראות גם נתונים טובים יותר בנהיגה רגועה או מעט פחות טובים מכך בנהיגה מהירה

בדרך הררית בינעירונית. הספסל האחורי שטוח וכך גם הרצפה מאחור, מה שמקל על הושבת שלושה נוסעים - למרות שמרווח

הכתפיים מאחור לא מדהים.

תא המטען די גדול עם תא נסתר ברצפה וכיסוי נוח, אבל דלת תא המטען ענקית ונפתחת מאוד גבוה - מה שלעיתים מציק

אם יש תקרה נמוכה/צינורות בתקרה של החניון וכדומה. הראות לאחור לא מדהימה בגלל הספויילר המובנה, מה שעשוי

להפריע בתמרוני חניה (מומלץ להוסיף חיישנים). מערכת השמע בינונית מבחינת איכות השמע ואין חיבור usb (רק aux).

רמת הבטיחות גבוהה עם שבע כריות אוויר וציון של חמישה כוכבים במבחן ריסוק.

מוניטין האמינות של הפריוס, לפי סקרים בחו"ל, מעולה. בארץ נכון לעתה לא ידוע על תקלות מיוחדות.

פורסם

רועי תודה רבה אחי,עזרת לי מאוד.

הרכב נמכר? אם אני אקנה עכשיו אחד מ2010 יד ראשונה.

בהנחה שאני אשמור עליו האם יהיה לי קשה למכור אותו שנה הבאה יד שניה?

פורסם

אני חושב שכדאי מעט להמתין עם הרכישה משום שבקרוב אמורה להגיע גם הטויוטה אוריס ההיברידית שתצוייד באותה יחידת כוח ובמחיר זול יותר.

בהצלחה ושבוע טוב.

• תוכן חדש...