Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמליצו על מוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם, אשמח להסבר על ההבדל בין מוסך מורשה ללא מורשה,

וכן המלצה על מוסך לפיג'ו 206 שלי באזור ראשון לציון/נס ציונה/רחובות.

באופן כללי הרכב תמיד טופל במורשה לפני שקניתי אותו, כך שאני מעדיפה מקום מקצועי.

דבר נוסף, כמה אמור לעלות צמיג? הגלגל הרזרבי שלי נראה רע :-( ואני חייבת להחליף אותו.

תודה לכולם, ושבת שלום ומושלמת לכולנו :wink:

פורסם

אם חולון מקובל עליך:

http://www.garage4u.co.il/Page27185.asp

זה מוסך לא מורשה היבואן, אבל מתמחה ברכבי פיג'ו.

לגבי הצמיג, לא רשמת את המידה, אבל בכל זאת, הוא אמור לעלות בסביבות 300 ש"ח (לא חייבים צמיג רזרבי יקר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הי תודה לכולם על התשובות :-D

אך עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין מוסך מורשה ללא מורשה, חוץ ממחירים כמובן :evil:,

אני מניחה שמדובר בסוג של "אישור" של יצרנית הרכב לטפל בו, ולבטח חלפים מקוריים,

אך במה מתבטא טיפול בלא מורשה? ובאופן כללי מה מומלץ יותר..?

אני מדגישה כי אין לי מושג במכונאות, וחוששת מטיפול אצל "חאפר" שבסופו של עניין ישאיר אותי תקועה בצד הדרך

ממתינה לגרר :oops:

וכפי שציינתי הרכב טופל אך ורק במורשה, (בבעלות הקודמת) וישנה היסטוריה עד לקנייתו של הרכב.

פורסם

יכול להיות שאת מיתכוונת למוסך המרכזי של היבואן של אותו רכב. ההבדל בינו לבין מוסכים אחרים שהם אומנם גם מורשים אבל מורשים משרד התחבורה לעסוק במכונאות רכב זה שבמרכזי מטעם היבואן החלפים שהם שמים הם מקוריים בלבד ובגלל זה גם הם יקרים פי כמה וכמה ולדעתי לא מצדיק. במוסכים האחרים את יכולה לדרוש שישימו לך חלפים מקוריים ואת עדיין לא תשלמי כזה יקר כמו המרכזי. ודרך אגב, לא תמיד המוסך המרכזי יודע לעבוד כמו שצריך והמוסכים הקטנים דווקא הם התותחים להפליא.

:)
פורסם

ממליץ בחום על אורן שירותי רכב, הוא גם כותב בפורום זה.

עובד בצורה יסודית, ותמיד שמח לעזור.

הוא נמצא בחולון, ברחוב המרכבה 15.

זה המספר שלו

03-6540818

vladclar

האם המוסך שציינת זה המוסך של תמיר שגם מטפל ברכבי VAG?

קובי

• תוכן חדש...