Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להסיר את מדבקות "מחזירי האור" מהרכב. לפני שתסתערו עלי - כן, עשיתי חיפוש, אבל אחרי 5 שעות של עבודה אינטנסיבית הצלחתי להוריד רק 75% ממדבקה אחת בשימוש בכמעט כל האמצעים שהוזכרו כאן :shock:

ניסיתי להשתמש במים רותחים (המון). השתמשתי ב"ניטרו 21" כפי שהומלץ כאן בפורום. השתמשתי גם בבנזין. התוצאה היא ששתי השכבות הראשונות ירדו תוך מאמצים רבים, אבל השכבה הראשונה, הצמודה לפח, עדיין נמצאת שם בחלקה - וכבר הספקתי לחלק כמה שריטות לצבע בתהליך ההסרה (לא שזה מאוד מטריד אותי - הצבע במצב נוראי בכל מקרה).

בפן אין לי אפשרות להשתמש - מכיוון שאין לי דרך להשיג כבל כל כך ארוך :roll: מה גם שקשה לי להאמין שזה יעזור אם הספגה במים רותחים לכמה דקות לא פותרת את הבעיה. האם למישהו יש המלצה למוצר מקצועי או אולי תרופת סבתא שתוכל להסיר את המדבקות המעצבנות האלה?

תודה,

טל - שרוצה בעונש מוות לממציאי המדבקות המקוללות הללו :?

פורסם

WD40.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...