Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסקונה קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חן,הגרסה שלי היא 16S מקורית (לפחות לפי הרשיונות).

בגירה,האמת שאני לא מכיר את השחורה מאיזור בנימינה,נשמע מעניין.

בחיפושיי אחר אקזמפלר "נורמלי" במהלך השנים נתקלתי בסה"כ רק בשלוש מכוניות כאלו.

מאז אחת כבר הושבתה (אדומה) ועוד אחת שוכבת בחצר בבית דגן ולא נסעה כבר כמה שנים טובות.

דווקא אותה אחת מבית דגן שייכת לבחור נחמד שמחזיק 2 אמריקאיות משופרות ואולי גם חבר בפיול סלאט.

הוא מבין כל הבעלים הפתיע משום שדרש מחיר מופקע על המכנית שיושבת אצלו בחצר ונרקבת לאיטה.

רק בכדי לסבר את האוזן,אציין שהוא ביקש 20,000 ש"ח על רכב שממש לא במצב נסיעה ודרוש השקעה מכנית עצומה.

הטענה שלו הייתה שהמכונית כמובן מאוד נדירה,ולכן המחיר המופרז.

עכשיו שתבינו,את הרכב שלי קניתי בפחות מ 4000 ש"ח...

אמרתי לך שהקניה שלך נדירה ותפסיק לשמוע לכל המומחים למינהם

בברכה,רפי

נהג מתחיל

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם כבר מדברים על כל מיני רכבי קבריולה בישראל, כבר המון זמן לא הזדמן לי לראות איזה 205 CTI.

נמכרו בארץ גם 205 CJ בודדות.

מנוע 1.4 גיר ידני, ורמת גימור בסיסית. למיטב זכרוני בשנים 1991-1992

PICT0997.JPG

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הסקודה פייבוריט קבריו נכנסה להיסטוריה המקומית בכך שהפכה לרכב הראשון (אי פעם? בתקופה המודרנית?) שלא הצליח לקבל תקינה של משרד התחבורה הישראלי. אם אני זוכר נכון היצרן לא הצליח להצביע על יצרן עבור אחד ממכלולי הגג המתקפל.

כנראה ש"הסככה של יוז'י מאחורי המפעל" לא הייתה תשובה מספקת עבור החבר'ה ממשרד התחבורה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...