Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסקונה קבריולט

לירוי1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אני אוהב את האסקורט שלך יותר!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא דגם מקורי של אופל.

היו מספר סדנאות שהסבו מכוניות כאלו לקבריאולטים.

עד כמה שזכור לי האופל אסקונה והשבורלט קאווליר הם מכוניות דומות:-o

זכור לי בצורה ברורה שהיתה בשנות ה80 קאווליר קבריולט !

לדעתי הרכב מקורי מהחברה (אופל).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן יש אופל אסקונה קבריולט מקורית.

לפני כעשר שנים הסתובבה לה אחת בשפרעם לתקופה של שנה +, בצבע אדום מבריק, ריפודי עור לבנים ומדהימה ביופיה.

שונא גזענים !.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני זוכרשבתחילת שנות ה90 היתה אסקונה קבריולת שנת 85 בצבע אדום ולבן וכיתוב מלבורו בטבריה ואח"כ היא היתה שייכת למישהו בקריות.

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דומות במה ידידי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קוואליר קבריאולט אכן הייתה מקרוית, אבל אסקונה לא.

כשאמרתי שהרכב נבנה בסדנה לא התכוונתי לסדנת חצר, אלא לסדנאות רציניות (חיפוש באינטרנת העלה לפחות 2 סדנאות) שרכשו מכוניות מפס היצור של אופל בשלב הרכבה כלשהו, הסבו אותן לקבריאולט ומכרו תחת השם של אופל+שם הסדנה שלהם. למשל Ascona-Keinath או Ascona Hammond&Thiede

מספר אסקונות כאלו כנראה הגיעו לארץ.

דומות במה ידידי ?

הוא מדבר על שברולט קוואליר דור קדם (של שנות ה 80) ולא הדור של שנות ה 90 שמוכר בארץ.

אסקונה ושברולט קוואליר (וגם פונטיאק סאנבירד) נבנו על בסיס משותף של גנרל מוטורס, ניתן לראות בבירור שהעיצוב דומה , נדמה לי שדלתות אפילו זהות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר עם אופל קבריולט עסקינן, אני אציין שיש אקזמפלר בודד של אסטרה קבריולט שמתגלגל לו בכבישי הארץ, במצב טוב אפילו טוב מאוד, אקזמפלר זה מוצע למכירה ביד 2 כמובן ללא דורש... ללא ספק רכב ייחודי ושימושי כאחד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את זאת שהיתה בקריות בצבעי מלברו אני זוכר כילד ,היא היתה עומד שנים בקרית אתא

לגבי האופל אסטרה קבריולט רציתי לרכוש אותה רק שרוצים עליה הרבה כסף. נכון שהיא יחידה בארץ אבל זה לא יתרון זה רק חיסרון

יש בארץ כמה קבריולטים מענינים כמו סוזוקי סויפט ,רנו מגאן קבריולט ,סוזוקי X90,סקודה פיבורייט קבריולט,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש בארץ כמה קבריולטים מענינים כמו סוזוקי סויפט ,רנו מגאן קבריולט ,סוזוקי X90,סקודה פיבורייט קבריולט,

לא סוזוקי סוויפט, אלא GEO METRO. מגאנים ו X90 יש לדעתי 2-3 יחידות מכל אחת, סקודה פאבוריט זה לדעתי משהוא תוצרת בית.

אני ניתקלתי ברנו 19 קבריולט באיזור ירושלים (יבוא אישי כמובן).

יבואן רנו ייבא בשנת 94-95 כ 5 יחידות של רנו 19 קבריאולט ב"יבוא סדיר", היה להם מנוע 1.8 16V.

ויש גם אחת משנה מוקדמת יותר, איזור 1992, שהיא כן יבוא אישי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם כל הכבוד לאסקונה, אני הייתי קודם לוקח מנטה קבריולט (הייתה אחת למכירה לפני שנה בגרמניה ודרשו עליה 5K יורו).

manta_a.jpg

bild1.jpg

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...