Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכס על מוצרי לרכב מתחת ל-50$

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

האם אני אחוייב במכס או כל פרוצדורה מעצבנת אחרת אם אני אזמין מוצרים מתחום הרכב שערכם (כולל המשלוח לצורך העניין) לא עולה על 50$?

האם הדין שונה בין מוצרים לרכב, לבין מוצרים מכל תחום אחר?

אמנם כרגע אני מדבר על מוצר ספציפי (קיט נעילה מרכזית), אבל אני גם מעוניין לדעת את את הדין לגבי כל התחום, כדי להיות חכם בהזמנות הבאות.

תודה :)

פורסם

אם זה חלקי חילוף לרכב רוב הסיכויים שזה ייעצר במכס ותצטרך להביא אישור ממשרד התחבורה.

אם זה סתם מוצרים עד 50$ אין מכס,מעל 50$ עניין של מזל.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני טיפה אחדד

מוצרים לרכב שמוכרים כמוצרי בטיחות (ברקסים, מתלים, צמיגים, חגורות בטיחות,פנסים וכו') יהיו מחויבים

באישור משרד התחבורה במקרה וייעצרו ע"י המכס לא משנה על איזה סכום (מוצרים בפחות מ50$ ישחוררו ללא מכס)

מוצרים מעל 50$ כולל המשלוח אמורים להיעצר , ואתה תהיה מחויב במכס + מע"מ במידה ותקבל אישור משרד התחבורע

העניין הוא, איזה מוצר שלחת, ואיך אתה מצהיר עליו בניירת ועל כמה סכום אתה מצהיר :wink:

• תוכן חדש...