Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתונה שלא ברבנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הגענו לכל נושא המחזור, אני מפספס משהו?

לא מכיר חילונים\ אתאיסטים שאוהבים לחרוש גם בבוץ, לא נראה לי שצריך רב בשביל זה.

גם לקבל מחזור באמצע ה"בום טראח" נשמע לי קצת הזוי, אתה מודע לכך שיש סימנים מעידים לפני ולרוב האישה יודעת את היום המדויק בו מתחיל הווסת.

בנושא הזה:

"תעשה לעצמך טובה, ותלך להתארח אצל משפחה דתית בשבת, אתה תופתע מהחינוך של הילדים ומהכבוד שיש שם, כמובן שבכל כלל יש יוצא מן הכלל, אבל הרוב שם, הרוב המכריע, הם אנשים בעלי ערכים ומוסר אישי, ואני לא מדבר על גישה של אנטי מדינת ישראל ,

מצד שני ,תלך אח"כ למסגר בת"א אם לא מספיק לך בערב שבת , אז גם במוצ"ש וגם בחמישי בערב, ותגיד לי אם זה המקום שאתה רוצה שהילדה שלך או הילד שלך יסתובבו, "

כבר נאמר לך שלא הכל שחור ולבן, לא כל מי שלא לומד תורה הולך לשתות בירה במסגר.

אני מכיר עשרות אנשים, כולל אותי, שגדלו על ערכים ומוסר אישי בלי שום קשר לדת או תורה.

הייתי רוצה לראות (וכבר ראיתי) בחורה חילוני נכנסת למאה שערים עם מצלמה, מרוב שכולם רצו להזמין אותה לארוחת שבת וללמד אותה את דרך התורה הערכית הם התחרו ביניהם ובטעות שברו לה את המצלמה והכניסו לה כמה אגרופים בדרך.

ESTK, הודעותיך מתחילות לקבל גוון של התנשאות, לא מפתיעה בהתחשב בכך שהיהדות מחשיבה עצמה מעל הגויים ואף טוענת שהם אלו שאמורים לעבוד בשביל ה"עם הנבחר".

כמובן אי אפשר להתעלם מכך שרק ליהודים יש נשמה ואילו שאר מליארדי האנשים שבעולם אינם שונים מבהמות.

אתה חייב להבין שכמו שאתה שלם בדרכך ישנם אנשים ששלמים בדרכם, הדרך שלך היא לא הדרך הנכונה והנאורה בעיניהם.

אותם אנשים השונים ממך לרוב יקבלו את דעותיך ללא התנשאות, אתה לעומת זאת מדבר כאילו אתה הנאור פה וכל השאר שלא מסכימים איתך עוד לא ראו את האור.

קורא להם "דפוקים" כמובן בלי להעליב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ובקשר לעניין השני

אתה מעוניין לשכב עם אשתך כשהיא במחזור? תשכב תהנה , רק אח"כ שתקבלו זיהומים אל תבכה, כי כשהאישה במחזור, היא מדממת,ועד שלא עוברת התקופה שנגמר המחזור בוודאות, יש לה ולך סיכוי לקבל זיהום,

וחוץ מזה בלי קשר למחזור רפואי או לא, או עניין דתי של טומאה,

יש לזה הסבר יותר "רציונלי" בשביל חסר אמונה שכמוך, עצם העניין של זה של תקופה שאסור מגע, זה מלבה מחדש כל פעם את האהבה בין הבעל לאישה, ומחזק להם את הקשר, הגעגועים בתקופה שאסור מגע, הם מחזקים את הקשר בין הבעל לאישה,

תחשוב לרגע שאשתך נוסעת לשבוע לחו"ל מטעם עבודה , אתה תתגעגע אליה נכון? תרצה אותה, תתבעס לישון לבד, וכשהיא תחזור אתה תשמח ותעשו ... מתוך אהבה , וגעגועים, אתה מבין או שגם לזה אתה קורה שטויות?

אם אשתך תהיה "תקועה לך בתחת ולהפך" אתם תמאסו אחד בשניה, ופה מתחילות המריבות והבגידות

תאר לעצמך שבאמצע ה"בום בום טראח טראח" היא מקבלת מחזור? לא נעים נכון?? ואתה תראה את זה זה יגעיל אותך, ידחה אותך, זה לא נעים לאישה להיות בסיטואציה כזו וגם לך לא, זה יבזה אותה בענייך ,

אז אם על דבר כזה הסברתי לך את הסיבה, ולא שאני המצאתי, תשמע הרצאות, ותתחיל להבין, אז תבין שהתורה וההלכה שאתה מזלזל בה כל כך , היא הרבה יותר עמוקה ובעלת תוכן מאשר ההבנה השיטחית של אנשים דוגמת ברווז.

שקוף שאתה בתול. מביני עניין יודעים שאדם לא זכאי להקרא לוחם אמיתי עד שהוא לא טבל את חרבו בדם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אתה מעוניין לשכב עם אשתך כשהיא במחזור? תשכב תהנה , רק אח"כ שתקבלו זיהומים אל תבכה, כי כשהאישה במחזור, היא מדממת,ועד שלא עוברת התקופה שנגמר המחזור בוודאות, יש לה ולך סיכוי לקבל זיהום,

יש לזה הסבר יותר "רציונלי" בשביל חסר אמונה שכמוך, עצם העניין של זה של תקופה שאסור מגע, זה מלבה מחדש כל פעם את האהבה בין הבעל לאישה, ומחזק להם את הקשר, הגעגועים בתקופה שאסור מגע, הם מחזקים את הקשר בין הבעל לאישה,

תחשוב לרגע שאשתך נוסעת לשבוע לחו"ל מטעם עבודה , אתה תתגעגע אליה נכון? תרצה אותה, תתבעס לישון לבד, וכשהיא תחזור אתה תשמח ותעשו ... מתוך אהבה , וגעגועים, אתה מבין או שגם לזה אתה קורה שטויות?

אם אשתך תהיה "תקועה לך בתחת ולהפך" אתם תמאסו אחד בשניה, ופה מתחילות המריבות והבגידות

תאר לעצמך שבאמצע ה"בום בום טראח טראח" היא מקבלת מחזור? לא נעים נכון?? ואתה תראה את זה זה יגעיל אותך, ידחה אותך, זה לא נעים לאישה להיות בסיטואציה כזו וגם לך לא, זה יבזה אותה בענייך ,

מנסיון, שום זיהומים. זה לא מגעיל ולא נעליים. כולה דם, מנקים אותו אחרי זה. כמובן שבשיא המחזור זה באמת מוגזם, אז אני נותן לה באמת לנוח יום אחד מחמשת ימי הוסת.

Stay Dirty

פורסם
תעשה לעצמך טובה, ותלך להתארח אצל משפחה דתית בשבת, אתה תופתע מהחינוך של הילדים ומהכבוד שיש שם, כמובן שבכל כלל יש יוצא מן הכלל, אבל הרוב שם, הרוב המכריע, הם אנשים בעלי ערכים ומוסר אישי, ואני לא מדבר על גישה של אנטי מדינת ישראל ,

וזה, כמובן, בגלל שהם דתיים? אמרו כאן לפני, בתי הכלא והדיונים הפליליים בבתי המשפט מלאים בכיפות (וצלבים בחו"ל, מה שמראה שהעניין הזה די אוניברסאלי). הדת היא לא מפלט כולל ובוודאי לא הסיבה לפיה בני משפחה אחת מתנהגים בצורה מסויימת ואחרת לא. אם אגיד לך שבבית הורי דווקא משפחה דתית עושה את רוב הצרות, מה תגיד? אניף אגב, לא אגיד דבר, כי משפחה דתית אחרת מתנהגת למופת. שוב - זו לא אינדיקציה לכלום.

מצד שני ,תלך אח"כ למסגר בת"א אם לא מספיק לך בערב שבת , אז גם במוצ"ש וגם בחמישי בערב, ותגיד לי אם זה המקום שאתה רוצה שהילדה שלך או הילד שלך יסתובבו,

אתה הולך מקיצון אל קיצון - יש אזורי בילוי בארץ (ואני מניח שגם בתל אביב) פרט לרח' המסגר, מסודרים יותר. אני, אגב, לא הייתי רוצה שילדיי יסתובבו בבני ברק, בכל שעה של יום או לילה. מקום בו קראו לחבר שלי מחבל מכיוון שלבש מדי צבא ושמר עליהם גם כן לא עושה לי טוב מדי.

אבל בעצם אם אתה מתבייש בזה שאתה יהודי , אז אין בכלל טעם ,

ובקשר לעמלק ולכל העניין הזה, תקרא בעיון את התנ"ך ואת ספר יהושוע ואתה תראה שכל המקומות שיושבים בהם הפלישתים זה בדיוק המקומות שיושבים בהם הפלסטינאים כיום, עזה , גת, חברון, וכל המקומות שמוזכרים שם, הם עדין נמצאים כיום,

בשטח בו הייתה פעם אימפריה מצרית שלמה גרים מזה כמה מאות שנים ערבים, שמבחינה אתנית אין להם ולמצרים הקדומים דבר וחצי דבר. כך גם לפלסטינאים ולעמלק אין יסוד אתני משותף.

ובקשר לעניין השני

יש כאלה שנהנים מזה ויש גם, שומו שמיים שיודעים לשמור על עצמם. לא כל דבר שלא מקובל עליך (ובמקרה הזה, לצורך הענין, גם אני לא חסיד העניין), חובה לאסור. תחשוב על זה, קונספט חדשני משהו.

מתוך אהבה וגעגועים או מתוך חרמנות לאחר שלא נתת שבועיים? געגועים מלאכותיים לא פותרים בעיות אלא מדחיקים. יותר גרוע.

אז אם על דבר כזה הסברתי לך את הסיבה, ולא שאני המצאתי, תשמע הרצאות, ותתחיל להבין, אז תבין שהתורה וההלכה שאתה מזלזל בה כל כך , היא הרבה יותר עמוקה ובעלת תוכן מאשר ההבנה השיטחית של אנשים דוגמת ברווז.

מתוך ה-"תשמע הרצאות" שלך אני יכול להבין שאתה בעל תשובה (תקן אותי אם אני טועה) ואותן הרצאות הן אמנון יצחק ודומיו. לטעמי, הדבר הגרוע ביותר שיש ליהדות המודרנית להציע. היהדות אינה ומעולם לא הייתה דת מיסיונרית. אדרבא, היהדות מקשה על הבאים בשעריה מתוך הנחה שמי שבכל זאת רוצה ואוהב - יתגבר ויבוא. המטיפים האלה גורמים לזילות נוסף של הדת וחבל, אפילו מאד.

לגבי בעלי תשובה - הקנאות שלהם לרוב חסרת גבולות, בדיוק כמו במקרה הזה בו נזרקות אותן ססמאות שחוקות בהתלהבות אין קץ. סטנדרטי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כבר כמה פעמים היה לי ויכוח עם בן דוד שלי (חרדי ביותר) על העניין הזה.

אני שואל אותו מאיפה הביטחון שלו שהיהדות צודקת והוא מתחיל עם זה ש"היו 600000 עדים במעמד מתן תורה בסיני".

.

אתה יכול למסור לבן דוד שלך שמול כל אחד מהשש מאות אלף שאולי היה במעמד הר סיני (אם בכלל היה כזה מעמד), אני יכול להביא לו שמות של עשרה שצעקו "שמע ישרואל" כשזרקו אותם למשרפות, שש מיליון סך הכל.

אז הוא בחר לא לשמוע ואצלי הוא סיים את הקריירה ואם יום אחד אני אמות, ואם הוא באמת קיים שם למעלה ואני אצתרך להתייצב מולו אני אגיד לו בדיוק מה אני חושב עליו, הוא יכול ללכת להזזדיין!

אני אטאיסט מוחלט אבל מאוד נלהב משימור המסורת של העם שלי בלי שום קשר או קרבה לדת. אם המסורת באיזה שלב מערבת דת (כמו חתונה) אז אני לא נותן לזה להפריע לי אבל כמו שכבר הסברתי כמה פעמים, כופר מוחלט באמונה או בקיום של איזה אל מכל האלים שכל מיני הזויים המציאו לפני אלפי שנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אטאיסט מוחלט אבל מאוד נלהב משימור המסורת של העם שלי בלי שום קשר או קרבה לדת. אם המסורת באיזה שלב מערבת דת (כמו חתונה) אז אני לא נותן לזה להפריע לי אבל כמו שכבר הסברתי כמה פעמים, כופר מוחלט באמונה או בקיום של איזה אל מכל האלים שכל מיני הזויים המציאו לפני אלפי שנים.

אני האחרון שיתווכח איתך אבל מפריע לי שממשיכים לתת תודה לאל ומתחננים ממנו כשמתחתנים או עושים כל טקס אחר.

אני יהודי גאה וציוני.

אני מאמין בזכות של העם היהודי לחיות בישראל ובזכות של כל יהודי לחיות בצורה שהוא רוצה.

אבל אני גם אתאיסט.

אני מאמין שהזכות לחיות פה היא היסטורית, לא אלוהית.

אני מאמין שגיל העולם הוא בין 72 ל350 מיליארד שנה ואני מאמין שיש המון דברים יותר חשובים מאשר להיות יהודי (למרות שאני בחרתי מבחינה תרבותית להמשיך להיות יהודי).

אבל אני לא מקבל שום דבר שרבנים אומרים לי וכשמישהו אומר לי שהעולם בן פחות מ7000 שנה, הויכוח מסתיים.

פורסם

אני לא מתנשא, ולא בעל תשובה ולא בתול,

אבל כשמסלפים סתם ומציגים את התורה כדבר שטותי ושקרי, ומנסים על סמך ארועים שכתובים בתורה , לתרץ מעשים אסורים , אז זה באמת סוג של דפיקות,

BAGIRA, ביום שאתה תעלה למעלה (ויש אנשים שחוו מוות קליני, אם אתה מתווכח גם איתם וקורא להם שקרנים אז למי אתה כן מאמין? למי שרק תומך בדיעותך?) ותעמוד מול בית דין של מעלה, אתה תבין באיזה שקר העברת את חייך.

תחפש קצת על מוות קליני, ועל אנשים שחוו את זה , כל מי שחווה את זה מתאר את אותו הדבר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תחפש קצת על מוות קליני, ועל אנשים שחוו את זה , כל מי שחווה את זה מתאר את אותו הדבר.

יש לזה הסבר רציונלי. אתה יודע למה לפני כמה מאות שנים היו קורים יותר ניסים מהיום? כי אנשים ידעו להסביר פחות תופעות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

משאלה תמימה נעשה פה ויכוח דתי- לאומי.

לצערי נמצא כי אינני יהודי ע"פ "חוקי היהדות" מפני שאימי אינה יהודייה. (חבל שאת סבא שלה ז"ל רצחו בגלל שהוא היה יהודי)

ואותי היו שורפים בשנייה בגלל שסבא שלי ע"הש - היה רב.

החלטתי לפני הרבה שנים שעליי לעבור תהליך גיור (לא בצבא) בשביל שלא תיהיה לי בעיה להתחתן - וכמובן שלילדיי לא יהיו בעיות בעתידם- וכמובן לכבד את השושלת.

עברתי את כל התהליך עד לשלב של בית הדין השני (בערך שנה וחצי של לימודים דתיים וחיים דתיים לחלוטין)

בגלל אילוצים כלכליים, חברתיים וזוגיים - מצאתי את עצמי עוזב את נצרת עילית, ועובר לגור בעיר האורות, הלא היא תל-אביב לכן הפסקתי את התהליך לבינתיים.

אני חיי פה כבר 4 שנים והחלטתי לפני מס' חודשים להציע לבת זוגתי נישואין- כמובן שעיניין הדת שלי שוב עלה לפרק היום, לכן הלכנו לפגישה ברבנות ע"מ לבדוק מה עליי לעשות כדי להשלים את התהליך, ובכן- היחס שקיבלתי היה קר וחסר כל התחשבות- אוקיי, אולי מגיע לי (דרשו שאתחיל את כל התהליך מההתחלה).

אבל הצורה שבה התנהגו ודיברו לחברה שלי היתה מזעזעת. ברמת ההשפלה והזילזול , אפילו השפה ( אמרו לה שהיא כרחב הזונה ולא התכוונו לפירוש ה"נוח"), באותו רגע העפתי כיסא על הרבנים ומאותו יום הבנתי עד כמה דפוק, מלוכלך וגס מוסד הרבנות! אני לא רוצה שום קשר כזה או אחר עם מוסד זה!

מי נתן לכמה זונ*ות עם כיפה על הראש לדבר ככה ולקבוע את מהלך חיי כל האזרחים המדינה שלנו אני דיממתי עבורה ! מה הם עשו??

מיותר לציין, שהחתונה תיהיה חילונית לחלוטין, המסורת שאותה אלמד את ילדיי תיהיה על אהבת האנושות, סובלנות לזולת, ונאמנות לדמוקרטיה !

על הז*ן הרבנות!, קפריסין - here we come !

ברווז - LIKE :mm_yeah:

ESTK - היי , get a clue ! אתה משנן תורות בשקל ! ביהדות יש בה טוב, והרבה , אבל ה"רבנים" ששמו לעצמם לשלוט בחיינו, הם כולה תקליט שבור, שממלמלים שטויות , רוצים רק בטובתם ולא שמים קצוץ על אף אחד בסופו של פסוק- רק בחשבון העו"ש שלהם! תן להם רפי שכל הם יפרחו, תן להם היגיון בריא וקצת עובדות - הם ישענו "על הכתוב" !

אל תהיה בובה שלהם, יש לך שכל, תשאל שאלות קשות, תבדוק עובדות ותסתכל מעבר למילים- תסתכל על האנשים עצמם!

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם

הויכוח לא מפתיע כיוון שזה הנושא החם ביותר היום במדינה שלנו בין אם תרצו ובין אם לא אבל הוא מיותר.

שאלתי, מה דעת החילוניים על האלטרנטיבות לחתונה ברבנות ולא האם לדעתכם זה בסדר ליהודי להתחתן בצורה אחרת כי מבחינתי התשובה היא כן פלוס אחד גדול.

אני סולד מהרבנות ומהדת יותר מכל דבר אחר בעולם.

לצערי הרב למרות שחברה שלי איתי באותו ראש וגם כן נגעלת מהמוסד הרבני, היא באה ממשפחה שומרת מסורת (נוסעים בשבת אבל חגים וכיפורים כאילו אין מחר)

ותנו לי להגיד לכם משהו בנימה אישית, אין שום דבר פסול בקצת מסורת יהודית, אני גאה להיות יהודי כשאני מסתובב בעולם ויש במשפחתי היסטוריה די עשירה של סיפורים יהודיים, בעיקר מתקופת השואה.

לדת ולמסורת יכול להיות מקום נחמד ופינה חמה בלב אבל לא מעבר. למה? כי אנחנו חיים במאה ה21 והגיע הזמן שנהיה מדינה מערבית ולא איראן. כפייה דתית ולהכריח את חברה שלי לעבור במקווה על מנת להיות נשואה לי חוקית - מבחינתי זה האמא של "איראן זה כאן".

לצערי, לרבנות בישראל יש לה פשוט הרבה יותר מדי כוח והרבה מדי "זמן במה".

הרבנות בעיני החילונים ההדוקים הוא המוסד המלוכלך והדוחה ביותר עליי האדמות ולכן לגטימי מאד שנרצה לא לעבור דרכו.

למה אין לי בעיה לעשות טקס שכולל חופה ושבירת כוס? כי זה נחמד, אני לא נגד מסורת! אני נגד המוסד הרבני ונגד הכפייה הדתית!

דוקא פה נראה לי שחתונה רפורמית היא פתרון מצוין, חבל רק שצריך לנסוע לקפריסין בשביל להפוך את זה ל"חוקי".

בכל מקרה משמח אותי מאד לדעת שאני לא היחיד שחושב ככה.

קיבלתי תשובה תודה רבה :)

פורסם
תעשה לעצמך טובה, ותלך להתארח אצל משפחה דתית בשבת, אתה תופתע מהחינוך של הילדים ומהכבוד שיש שם,

מותק, אני חזרתי עכשיו מקליפורניה.

לא צריך יהודים ושבת, מספיק להסתובב בבאולינג של ילדים, בבתי הספר, במרכז של מכונות וידאו, בדיסנילנד (תורים ארוכים-ארוכים) בשביל לראות להתנהגות מנומסת להפליא, גם מבני 3 ו-4, ומי שלא, ההורים מטפלים בו. עד שלא ראית ילד בן 3 עומד שלושת רבעי השעה בסבלנות בתור, לא ראית כלום.

ואני מזמין אותך אליי לקריסמס, לראות איזה יפה הילדה שלי מתנהגת או לחלופין, במסעדת פרות ים יוקרתית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אבל בעצם אם אתה מתבייש בזה שאתה יהודי , אז אין בכלל טעם ,

אני לא מתבייש בכלום, ואתה לא תגיד לי מה אני כן ומה אני לא.

ובקשר לעניין השני

אין שום מניעה רפואית לקיום יחסי מין בזמן מחזור. ההמנעות היא ממניעים אסתטיים בלבד.

יש לזה הסבר יותר "רציונלי" בשביל חסר אמונה שכמוך, עצם העניין של זה של תקופה שאסור מגע, זה מלבה מחדש כל פעם את האהבה בין הבעל לאישה, ומחזק להם את הקשר

דווקא בתחום המיני לא היו לי אף פעם בעיות חשק, מי שיש לו, יש הרבה שיטות לליבוי התשוקה. למשל, משחקי מין, השקעה בזוגיות ואינטימיות מעבר ליחסים גרידא, צעצועי מין, עיסויים אירוטיים, סרטים אירוטיים ועוד הרבה. אם תיכנס לחנות מין טובה, יוכלו לעזור לך לשפר את יחסי האישות, בלי קשר למחזור.

תאר לעצמך שבאמצע ה"בום בום טראח טראח" היא מקבלת מחזור? לא נעים נכון?? ואתה תראה את זה זה יגעיל אותך, ידחה אותך, זה לא נעים לאישה להיות בסיטואציה כזו וגם לך לא, זה יבזה אותה בענייך

קורה, קרה.

זוג שיש ביניהם הבנה ואינטימיות וחיבה וקשר אמיתי, לא תופעה פיזיולוגית גרידא תגרום לצד אחד להתבזות. אתה יודע, לפעמים מגיעים למצבים בחיים שצריך לנגב לבן הזוג את התחת. זו זוגיות.

פורסם

ואני, בתור מנהל באולינג פה בארץ, לא צריך לספר לכם מה קורה כשחרדים באים לשחק.

עולים על המסלול, צועקים, מלכלכים ובאופן כללי מתנהגים ללא טיפת כבוד.

תשוו אותם למושבניקים החילונים לחלוטין שאפילו מקפידים לנקות אחריהם ונותנים טיפ כמו שצריך למלצרית.

הדת כבר לא משמשת כמצפן מוסרי. אם כבר אז היא הורסת את המוסריות.

פורסם
אם כבר אז היא הורסת את המוסריות.

X10

יפה מאוד אמרת!

אנשים משתמשים בדת ככלי כדי להעביר אחריות על מישהו אחר. אני זוכר בא עלינו מתקין מזגנים דתי, התקין מזגן בצורה מחרידה. אמר לנו "בעזרת השם הכל יהיה בסדר", לא סגר ברז של גז (הגז כמובן ברח), עבודה נעשתה ללא טיפה אחת של אסטטיות, קידוח לא מקצועי בעליל - ממש מגעיל וכמובן גם לקח סכום כסף גבוה מאוד.

הייתי פעם אחת בבני ברק וראיתי איך אנשים שם נוהגים, איך חוצים את הכביש ואיך ניראים הרחובות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ובקשר לעמלק ולכל העניין הזה, תקרא בעיון את התנ"ך ואת ספר יהושוע ואתה תראה שכל המקומות שיושבים בהם הפלישתים זה בדיוק המקומות שיושבים בהם הפלסטינאים כיום, עזה , גת, חברון, וכל המקומות שמוזכרים שם, הם עדין נמצאים כיום,

והפלישתים זה עמלק?

בור!

והפלישתים לא ישבו בחברון. הם ישבו רק במישור החוף.

• תוכן חדש...