Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

תאונות כגון תאונת הקוביה שהתרחשה לאחרונה ממחישים את הזלזול הבלתי נתפש של החברה הלאומית לדרכים וקבלניה בחיי אדם.

ברצוני להתניע מהלך שיביא להגשת כתבי אישום פליליים נגד הקבלנים והחברה עצמה בעוון גרימת מוות ברשלנות, גרימת נזק לרכוש או כל סעיף תקף אחר. האנשים האלה חייבים בדין.

יש לי הרבה מאד סבלנות להשקיע בנושא ומשאבים כספיים סבירים. כיצד ניתן להתחיל מהלך שכזה?

עופר.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

גילוי נאות - הנני עו"ד המתמחה בביטוח, נזיקין תאונות דרכים וכו'

יש לעשות הבחנה והפרדה בין ההליך האזרחי של תביעה לפיצוי בגין נזקי הגוף/ המוות באותה התאונה ובין הליך פלילי כל שהוא.

תביעה אזרחית בגין נזקי הגוף ניתן להגיש רק נגד חברת הביטוח שכיסתה את השימוש ברכב ולא כנגד אף גורם אחר בגלל ייחוד העילה הקבועה בחוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים.

לגבי הליך פלילי - הגשת כתב אישום בעבירה של גרם מוות ברשלנות יש לך שתי אפשרויות -

האחת להגיש תלונה למשטרה ולתת לרשויות למצות את החקירה ולהחליט אם יש מקום להגשת כתב אישום (זו האפשרות המומלצת והסבירה יותר)

האפשרות השנייה היא - להגיש קובלנה פלילית פרטית - כלאמר אתה "תובע" - מגיש באופן פרטי את כתב האישום כנגד מי שעבר לדעתך את העבירה. במקרה כזה אתה צריך לדאוג לאסוף את כל הראיות בעצמך (באמצעות חוקרים פרטיים) ולנהל את ההליך באמצעות עו"ד שאתה תשכור את שירותיו.

קח בחשבון שאיסוף הראיות וניהול הליך פלילי באופן עצמאי אינו פשוט ודורש השקעה כספית לא מבוטלת.

אני ממליץ לך בכל מקרה להתייעץ עם עו"ד פלילי ולברר עימו את האפשרויות ואת העלויות של ניהול קובלנה פרטית.

פורסם

חשבתי על האופציה הראשונה כצעד ראשון. אם יש מישהו בעל תובנות מעניינות בכיוון הזה אני יותר מאשמח לשמוע. אם מישהו חושב שכל הכיוון לא נכון אני אשמח לשמוע טיעונים נגד המהלך בכללותו.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לדעתי תשיג תוצאות יותר אפקטיביות אם תעניין גופים מהעיתונות החוקרת בפירסום כתבת תחקיר מקיפה.

כלבוטק, עובדה, חיים הכט, הבולדוזר וכדומה. פנה לכולם. תאונות דרכים + דם + נזירות, עבור העיתונות זו יכולה להיות נוסחה מנצחת ללהיט רייטינג.

• תוכן חדש...