Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רכב ליסינג (בשימוש אשתי) ואני מחפש רכב בשבילי שישמש רק לטובת נסיעה לעבודה שזה יוצא 30 ק'מ ביום.

התקציב שלי הוא עד 90 אלף והדרישות הן:

1. בטיחות.

2. אמינות

3. ירידת ערך נמוכה

4. עלות טיפולים נמוכה

5. עלות ביטוח נמוכה

6. רכב בין 3-4 שנים (לטובת ירידת הערך אל מול עלות הטיפולים)

צורת הרכב, איכות הנסיעה, היופי, והאבזור לא מעניין אותי.

גם אכילת הדלק לא ממש חשובה עקב צריכת הק"מ הנמוכה.(ההבדל בין רכב שעושה 1 ל-10 או רכב שעושה 1-14 מסתכם ב1500ש"ח בשנה לכן יותר חשוב עלות הטיפולים והאמינות)

תיבת הילוכים רובוטית לא באה בחשבון (טאבו של אשתי - בכל זאת יש לנו חשבון משותף - אין מה לעשות )

הראש פתוח והיד רושמת...

מה אתם ממליצים?

פורסם

בתקציב שלך עם הדרישות שלך אי אפשר להתבלבל הרבה ולהציע לך יפנומטית סטנדרטית מוצלחת.

מאזדה 3\קורולה\סיוויק\לנסר, אבל אני מניח שיש לך את אחת מהן אם יש לך אוטו ליסינג או שאני טועה?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

רכב סופר מיני עונה על דרישותיך?

בתקציב שלך אפשר לקנות רכב חדש, למשל:

סויפט חדשה עולה 99K ש"ח, שקודה פאביה 1.2TSI החדשה עולה 91 עם גיר אוטומטי או 86 עם ידני.

ד"א, גיר רובוטי DSG של פולקסוגן בעל שני מצמדים מתנהג פחות או יותר כמו אוטומט רגיל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתקציבך ולנסועה כה מעטה - לדעתי עדיפה סופרמיני חדשה - אמנם קצת יותר ירידת ערך אבל שקט נפשי שלא רימו אותך עם רכב שעבר התעללות וסיכוי גבוה מאוד לשקט מטיפולים למעט שוטפים שנתיים. תוכל להחזיק בה הרבה שנים.

לגבי בחירהת דגם ספציפי - יש כאן הרבה אשכולות שדנים ביתרונות ובחסרונות של הדגמים השונים. יש לא מעט דגמים בטווח המחירים שמעניין אותך ולכן אני ממליץ לך להקדיש כמה שעות לסיור בסוכנויות הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובות,

סופר מיני זה מספיק בהחלט.

בנוגע לרכב חדש - חבל לי על הירידת ערך הגבוהה....

לא עדיף רכב בן 3 עם ק'מ נמוך מפרטי והיסטורית טיפולים טובה?

בנוגע לסוויפט - ממה שהבנתי היא ללא ESP ורק עם 4 כוכבי בטיחות...

יש יצרן שאצלו באופן מובהק הטיפולים זולים יותר מהשאר?

יונדאי (אקסנט) או מזדה (2) למשל ?

פורסם

בגדול אצל רוב היבואנים מחירי הטיפולים דומים למדי ולא זה מה שיכריע את הכף.

הסוויפט משווקת עם בקרת יציבות משנת המודל 2010 אך יש לה 4 כוכבי ריסוק.

אם כבר יונדאי אז חבל לרכוש את האקסנט המיושנת והפחות חסכונית. ה-I20 מוצלחת הרבה יותר ומציעה תמורה טובה יותר בסעיפי איבזור וגם מבחינת בטיחות, ה-I20 זכתה ב-5 כוכבים ומצויידת באיבזור בטיחותי מלא. גירסת הביניים מציעה דיל טוב מבחינת איבזור וגם עם מנוע ה-1.4 הביצועים לא עצלים מדי.

בהצלחה.

פורסם

מסכים עם כל מילה אבל הבעייה עם הi-20 שהוא חדש...

חבל לי על הירידת ערך הגבוהה לרכב מ2009....

לא עדיף רכב מ2007 או אפילו 2008 ?

פורסם

מבחינה כלכלית - עדיף לרכוש רכב משומש במצב טוב שכבר נמצא שלוש שנים על הכביש וספג את ירידת הערך העיקרית.

בכל זאת, המון אנשים מעדיפים לרכוש רכב חדש. למה? כי יש כיף גדול לדעת שאתה הראשון שמפליץ במושב הנהג ולדעת שלא משנה מה, יש אחריות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מסכים עם כל מילה אבל הבעייה עם הi-20 שהוא חדש...

חבל לי על הירידת ערך הגבוהה לרכב מ2009....

לא עדיף רכב מ2007 או אפילו 2008 ?

אני חושב שכדאי לקנות את הכי טוב שהתקציב מאפשר, בתקציבך ובמידה ויש בבית רכב ליסינג שעושה את כל הנסיעות הגדולות שכוללות את כל בני המשפחה הייתי רוכש יונדאי I10 חדשה שתהיה חסכונית בהוצאות דלק/ביטוח/רישוי וכדומה ועדיין תהיה בטוחה, נעימה לנסיעה וככל הנראה תשא היטב בנטל השימוש המתון שלך בה למשך 4-5 שנים. ירידת ערך של רכב זה שהוא זול למדי תהיה אמנם זהה באחוזיה לרכבים גדולים ויקרים יותר אך בשקלים זה בעצם יסתכם בפחות כסף.

רכב ישן יותר יגרור הוצאות טיפולים גבוהות יותר עקב טיפולי טיימינג וכדומה. הבלאי שלו עלול לחייב החלפה של חלקים או תיקונים קטנים, גם צמיגים סביר להניח שתצטרך להחליף - בקיצור לא בטוח שזה יצא יותר משתלם מרכב חדש.

פורסם

סופרמיני משומשת, בטיחות 5 כוכבים, כוללת ESP, שומרת לא רע על המחיר - מאזדה 2 בת שנתיים.

לטעמי עונה על רוב הדרישות בצורה הטובה ביותר .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

באמת שתי אלטרנטיבות מעולות.

מאזדה 2 ו-i10.

השאלה באמת האם ה5-10 אלף הבדל בירידת הערך ביניהם תתקזז עם טיפולים...

פורסם

אין כמו נסיעת מבחן...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...