Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין 206, 306, פונטו ספייס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפושים ושיעורי בית בפורום הזה ננעלתי על שלושת הרכבים האלה, בתקציב של עד 20,000 שקל בערך.

הרכב ישמש לנסיעה גם בעיר וגם בין עירוני, הנהיגה בו תהיה רגועה וקלילה, מעוניין רק בידני.

מה שאני מחפש מבין שלושתם [בהנחה שלכולם אותה רמה של שמירה וטיפולים] זה:

1. צריכת דלק נמוכה

2. אמינות- ללא תקלות מיותרות מעבר לבלאי טבעי

3. עלויות טיפולים זולות יחסית [מעוניין ללכת רק למוסכים מורשים]

לא משנה לי אם זה יהיה 1.4 או 1.6, העיקר שיתאים לדרישות, ומעדיף אוטו כמה שפחות ישן [אלא אם ישן עדיף על קילומטרז' גבוה]

בתודה

פורסם

אף אחת מהן לא תיהיה זולה לטיפול אם תלך למוסכים מורשים. יש מספיק מוסכים לא מורשים שמכירים גם את פיג'ו וגם את פיאט ויוכלו לטפל ברכבים האלו בעלות נמוכה יותר ובמקצועיות לא פחותה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הפיז'ו יותר מהנה לנהיגה אבל אין לי ספק (בתור בעלים של 206 לשעבר) שהפונטו תהיה זולה יותר לאחזקה.

פיזו כבר בתחילת שנות ה-2000 הוסיפו די הרבה מערכות אלקטרוניות לרכבים מה שמאוד מייקר את החלפים

A3

A4

פורסם
בהצלחה למצוא 306 ידנית שנתון 2000 ומעלה

לא הבנתי בדיוק את הכוונה

ובנוסף אם יש רכבים אחרים באותה רמה של אלה שהזכרתי אני פתוח להצעות

פורסם

קליאו B עם מנוע 1400 סמ"ק מודל 2002 יתנו לך 98 כ"ס, נוחות ובטיחות (כמובן, ידנית ).

ממליץ להוסף לרשימה ולהתחיל לחפש רכב שמור (כל הרשימה רלוונטית).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...