Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אי-פון-4 או סמנסוג גאלאקסי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קשקוש אחד גדול עניין בעיות הקליטה. הבעיה הייתה בתוכנה של S-METER שלא מדווחת נכונה את עוצמת הקליטה.

עידכון פתר את הבעיה.

אז סתם חילקו כיסויים למליוני אנשים ?

תביא סימוכין ואז תקנה את הזכות לקרוא לי קשקשן.

למי שלא יודע איך מאבדים קליטה: פשוט להחזיק את המכשיר כמו שמחזיקים סמארטפון עם מקלדת מלאה ולנסות להקליד עם 2 ידיים.

למען האמת לא ידעתי איך מאבדים קליטה עד שזה לא איבד לי קליטה מול העיניים סתם כאשר ניסיתי להקליד בשביל להכיר את הטאץ' והמקלדת האייפונים.

אני מדבר על אייפון 4 שיהיה ברור, אייפון 3 זה פאסה... HAS BEEN... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז סתם חילקו כיסויים למליוני אנשים ?

תביא סימוכין ואז תקנה את הזכות לקרוא לי קשקשן.

למי שלא יודע איך מאבדים קליטה: פשוט להחזיק את המכשיר כמו שמחזיקים סמארטפון עם מקלדת מלאה ולנסות להקליד עם 2 ידיים.

למען האמת לא ידעתי איך מאבדים קליטה עד שזה לא איבד לי קליטה מול העיניים סתם כאשר ניסיתי להקליד בשביל להכיר את הטאץ' והמקלדת האייפונים.

אני מדבר על אייפון 4 שיהיה ברור, אייפון 3 זה פאסה... HAS BEEN... :)

אתה לא קשקשן אלא הדברים שנכתבו באינטרנט בנושא.

ראה תגובה רשמית של אפל בקובץ המצורף.

דרך אגב הם חילקו חינם מגינים לאייפון 4 תקופה קצרה בלבד והפסיקו.

תמיד קיימים מקומות שהקליטה בהם חלשה כמו אצלי בבית עם האייפון 3GS.

02appleletter.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

לא קראתי את הקובץ בגלל שזה לא כ"כ מעניין אותי אבל FOR THE RECORD ניסיתי את זה על אייפון 4 של חבר, אם לוחצים על המכשיר משני הצדדים הקליטה נעלמת לחלוטין.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אתם שוכחים שבכל מקרה מלבישים לו מגן, וזה פותר את הבעיה. אני לא מכיר מישהו שמסתובב בלי מגן, צריך בי3ים של שור בשביל להסתובב עם אייפון בלי מגן.

Stay Dirty

פורסם
קצת קשה לדבר על חווית משתמש אחרי 3 ימים + חוסר ניסיון עם מכשירים אחרים אבל אותי התגובה שלך לא מפתיעה. קודם זאת גולף ועכשיו הנושא החדש - אייפון.

נ.ב.

אז איך השוקולדים של אורנג' ?

חמוד שלי, בא נחכה שתעבור קצת דברים בחיים, ואז נדבר שוב. מצד שני, אם אתה לא מבין את עוצמת ההתלהבות שלי מהמכשיר, יכול להיות שאתה כבר מבוגר מידי...

יש הרבה דברים עלי שאתה לא יודע, כמו למשל שאת לימודי האקדמיים מימנתי באמצעות עבודה באינטל, ושמאוחר יותר, כבר כשהתחלתי לעבוד במקצועי, עבדתי גם (ללא משכורת) כמבקר משחקי מחשב ותעשיית הגיימינג בשני עיתונים גדולים. כך שאולי מבחינתך ההתלהבות אינה ברורה - מבחינתי חזרתי לימים שקיבלתי לראשונה PS (כשהייתי בערך בגילך), אולי אפילו לימים ששיחקתי ב- ATARI (אתה עוד לא נולדת אולי, אבל כשהייתי בן 12 זה היה להיט גדול וחווית הגיימינג הראשונה).

המשחקיות, הצבעוניות, קלות התפעול, השימושיות - כל אלה לטעמי האישי עדיפים עשרות מונים על אלה של ה- BB, של הנוקיה E72 ושל הנקסוס (ואיתם יש לי ניסיון; היכן שאין לי ניסיון, כמו HTC, כתבתי. בכלל, קבל טיפ לחיים: כשאתה כותב דברים אמיתיים, אתה לא צריך לבדוק מה אמרת קודם, כי הם תמיד יהיו עקביים). אתה יכול לחשוב אחרת, זכותך. אבל הזלזול שלך לא במקום ולא תורם לנושא הדיון. אגב, אולי בזכות ההתעקשות על השוקולדים, לך תדע, קיבלתי את האייפון בימים שאפילו בעמדת השרות לא הבינו איך הצלחתי לקבל. כשתגדל, אולי תבין שכל אחד בוחר לנהל את המלחמות שלו במקומות אחרים. אני בחרתי לנהל אותה מול הקונגלומרטים.

יום טוב חמודי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

:)

ניסיתי הרגע, לא איבד קליטת 3G ולא WIFI.

פורסם

bar72 חבל על המאמץ. מי שלא קנה אייפון לעולם לא יבין את ההתרגשות הזאת. הוא גורם לך להתלהב ממנו כמו ילד קטן.

פשוט תשמח שעשית בשכל וקנית אחד כזה, ותהנה ממנו.

שימו לב כמה אנשים בפורום הזה כותבים על האייפון בכזאת תשוקה והתלהבות. עוד לא ראיתי אנשים שכותבים ככה על HTC או גלאקסי.

Stay Dirty

פורסם

במקומות עם קליטה לא טובה להחזיק את האייפון באחזית המוות ללא כיסוי תראה נפילה מידית של עוצמת הקליטה.

אגב הבעייה קיימת בעוד אין ספור מכשירים אחרים שקיימים בשוק ולא בהכרך אייפון. אני אישית ראיתי את נפילת הקליטה בעוד כעשרה סוגים שונים של מכשירים שכולל גם בלקברי.

שאלה על אייטיונס:

סינכרנתי מוזיקה לאייפון, החלטתי למחוק את המוזיקה מהמחשב. המוזיקה אחרי סנכרון הבא תמחק או תישאר על המכשיר למראות שהיא כבר לא קיימת על המחשב שממנו מסנכרנים?

פורסם

כל עוד לא תסיר את השירים מהרשימות השמעה באייטיונס - תישאר.

אתה יכול להוריד אותה חזרה בכל שלב עם iFunbox (תוכנה למחשב).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
וזו סיבה מספקת שלא לרכוש אותו.... :evil:

נו, אז בינתיים אני טורוס. אני פשוט לא מסוגל לראות אותו עם המגנים האלה.

מה שכן, ברור שביום שהוא יישבר (או שהילד שלי יטיח אותו ברצפה), אהפוך מהר מאוד להיות צ'יקן...

לגבי אייל ועמדותיו: אני מהמר שאם יקבל IPHONE4 לשבוע, הוא יתחיל לשמור עליו כמו על ה- GTI ;-)

פורסם
חמוד שלי, בא נחכה שתעבור קצת דברים בחיים, ואז נדבר שוב. מצד שני, אם אתה לא מבין את עוצמת ההתלהבות שלי מהמכשיר, יכול להיות שאתה כבר מבוגר מידי...

יש הרבה דברים עלי שאתה לא יודע, כמו למשל שאת לימודי האקדמיים מימנתי באמצעות עבודה באינטל, ושמאוחר יותר, כבר כשהתחלתי לעבוד במקצועי, עבדתי גם (ללא משכורת) כמבקר משחקי מחשב ותעשיית הגיימינג בשני עיתונים גדולים. כך שאולי מבחינתך ההתלהבות אינה ברורה - מבחינתי חזרתי לימים שקיבלתי לראשונה PS (כשהייתי בערך בגילך), אולי אפילו לימים ששיחקתי ב- ATARI (אתה עוד לא נולדת אולי, אבל כשהייתי בן 12 זה היה להיט גדול וחווית הגיימינג הראשונה).

המשחקיות, הצבעוניות, קלות התפעול, השימושיות - כל אלה לטעמי האישי עדיפים עשרות מונים על אלה של ה- BB, של הנוקיה E72 ושל הנקסוס (ואיתם יש לי ניסיון; היכן שאין לי ניסיון, כמו HTC, כתבתי. בכלל, קבל טיפ לחיים: כשאתה כותב דברים אמיתיים, אתה לא צריך לבדוק מה אמרת קודם, כי הם תמיד יהיו עקביים). אתה יכול לחשוב אחרת, זכותך. אבל הזלזול שלך לא במקום ולא תורם לנושא הדיון. אגב, אולי בזכות ההתעקשות על השוקולדים, לך תדע, קיבלתי את האייפון בימים שאפילו בעמדת השרות לא הבינו איך הצלחתי לקבל. כשתגדל, אולי תבין שכל אחד בוחר לנהל את המלחמות שלו במקומות אחרים. אני בחרתי לנהל אותה מול הקונגלומרטים.

יום טוב חמודי.

נתחיל מזה שבאמת שאינך יודע מה עברתי בחיי ומה לא. אני לא מרגיש צורך לכתוב כאן את קורות חיי.

שנית, לא ביקשתי בשום שלב לדעת אליך יותר דברים מהסיבה הפשוטה שזה באמת לא מעניין אותי.

יש מס' סוגי התלהבות ושלך בהחלט לא מתאימה לאדם בגילך ואין זה משנה מאיזו סיבה.

לחוות דעה על מכשיר אחרי 3 ימי שימוש מראה על אהבה עיוורת (וזה בסדר) למכשיר לא משנה מה עומד נגדו או בעדו אבל,

הניסיון שלך לשכנע נועד בסה"כ לשכנע אותך שביצעת רכישה נכונה ומראה על הצורך שלך לקבל פידבק חיובי על כך ואם אני אגלוש מעט, ניתן בהחלט להגיד שיש לך חוסר ביטחון עצמי ושלמות עם החלטותיך (וזה גם תקף לגבי הגולף). זה שמכשיר, רכב וכו' מתאים לך, לא בהכרח אומר שזה מתאים לאדם אחר.

לגבי השוקולדים, כנראה שאתה לא תודה בזה אבל גם אתה מבין היטב (ואני באמת מקווה שאתה מבין) שזה היה דבר לא רציני (ואני עדין) לכתוב. זכותך כמובן לכתוב כל דבר בפורום אבל אל תתפלא שאתה מקבל תגובות לא לרוחך.

לקבל טיפים מאדם שמנהל מלחמות על קופסת שוקולדים קצת קשה לי, כזה אני.

לגבי ה-HTC: אין לי צורך לשפוך הררי התפעלות כמו חלק מהמשתתפים כאן כי אין לי צורך תמידי להוכיח לעצמי שעשיתי החלטה נכונה ולכן לא תשמע אותי כאן משבח כל פיפס במכשיר.

לקרוא לי חמודי רק מדגיש לי את נכונות דעה שגיבשתי לגביך.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אני לא חושב שיש גיל מסויים שבו ההתלהבות צריכה להיפסק, התלהבות זה גם חלק מאישיותו של האדם ולמי שיש מזה הרבה שייבורך.

מצידי ש BAR יתלהב גם מסיכת ביטחון מוזהבת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...