Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוסיף על מה שאמרו(בית מצערת, וחלונות חשמל) שברכבים האלו בגיר האוטומט ישנה בעיה שהגיר האוטומטי אינו מאריך ימים.

יש להתקין קולר גיר חיצוני ואז הבעיה נפתרת.

תבדוק אם ביצעו זאת ואם לא אז כך בחשבון שהגיר לא יחזיק יותר מידי זמן מעמד ותצטרך להתקין קולר גיר בעצמך ולכן תוריד על זה במחיר.

קובי

פורסם

אני מבקש להדגיש את הניסיון הפרטי שלי עם הרכב הזה

הרכב עבר 180000 ק"מ, שימוש במים מקוריים (אני פאנאט בכלל לא מהלתי במים רגילים 50/50 כמו שאומרים)

במערכת היה רק G12 פלוס ללא מהילה , הגיר הוא גיר יפאני מאוד אמין וגם חכם.

כאמור אצלי הרכב היה ללא מצנן חיצוני לגיר, הכל היה מקורי ונמכר עם 180000 ק"מ, הרכב גם נמכר בכלל ללא בדיקה.

לאחר 7 שנים המצבר המקורי VARTA (שגם טופל ונבדק כל חודש חודשיים למפלס אלקטרוליט) התפגר והוחלף.

טרמוסטט גם הוחלף (עשוי בחלקו מפלסטיק מחורבן)

עד היום אני בקשר עם בעל הרכב וביתו מאוד מרוצה.

• ספונסר פורום
פורסם

הפולו בשנים האלו הוא רכב נחמד מאד נוח ואסטטי

רכב שטופל יפה יהיה אמין ויבקר במוסך רק לטיפולים

כרכב אוטומטי בתקציב קטן זה אחלה אוטו .

דרך אגב התיבה הזאת לא סובלת מבעיית ההתחממות

ולא נחוץ לה קרור חיצוני .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...