Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני בעלים של פיג'ו 206 XS שנת 2002.

לאוטו ישנה תקלת ייצור סדרתית של נזילה מהאטם ראש.

הבנתי שבעבר הדבר היה באחריות.

זאת אומרת שבזמן הקרוב תהיה לי החלפה של ראש מנוע,

האם אפשר לגשת לבמה"ש לתביעות קטנות בנוגע לתקלה סדרתית?

ושלובינסקי ישלמו את הנזק?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

אחרי 8 שנים? :shock:

אתה יכול לגשת לבית משפט לתביעות קטנות, להגיש תביעה על כך שהשמש זורחת ממזרח ולא ממערב או להגיש את התביעה נגד לובינסקי - הסיכויים שלך לזכות גם במיקרה הזה וגם במיקרה הזה די דומים...

פורסם

לא בהרכח נכון, מניסיון אני יכול להגיד לך שלטויוטה קורולה משנת דגם 2003-2004 יש בעיה בתכנון המנוע ובגללה מנועים היו "הולכים" ללא התרעה.

היבואן הרכיב מנועים חדשים (לא מייבוא אלא חדשים מהקרטון) גם בשנת 2009 לדגמי 2003 ללא וויכוח ועל דעת עצמו.

צריך לבדוק יותר לעומק את מהות הבעיה, במידה וזה לא בלאי סביר אלא תקלה סידרתית יש "קייס" מול לוינסקי.

יותר לעומק אני לא יכול לייעץ לך כי אין לי מושג בתחום המשפטי בצורה יותר עמוקה ובטח ובטח לא בתחום תיכנון מנועים ובקרת איכות.

פורסם

לפני שאתה מגיש תביעה האם פנית ללובינסקי וביקשת שיתקנו את התקלה? מעניין יהיה לשמוע מה השיבו לך.

אגב, גם לי מוכרת התופעה של מנועי PSI הסובלים מדליפת שמן מאטם ראש (בצד הימני קדמי), זה לא מספיק כדי שתהייה עילה לתביעה. האם יש לך הוכחה שיש בעייה סדרתית? וגם אם קיימת בעייה כזו - מה חבות היבואן לתיקונה אחרי תום תקופת האחריות?

אפילו אם אתה הבעלים היחיד והמקורי והרכב טופל רק במוסך המרכזי של היבואן, יהיה לך קשה להוכיח שרכב בן 8 שנים לא יכול לסבול מנזילת שמן מאטם ראש או זקוק להחלפת אטם ראש מסיבה כלשהיא.

• תוכן חדש...