Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר קלאסיקו | ברצלונה 5 ריאל 0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר שעדיין אף אחד לא פתח על זה שרשור ..

משחק חוויה, ברצלונה פשוט הראתה לכולם מי הקבוצה הכי טובה בעולם.

אחוזי האחזקה בכדור זה משהו הזוי, ולא משנה נגד איזו קבוצה, אפילו קבוצה עתירת כוכבים כמו ריאל!

מסי גאון כדורגל, 2 הבישולים שלו זה גאונות לשמה. מהצד השני רונאלדו לא עשה כמעט כלום ולא השפיע על המשחק של ריאל.

האירוע הכי הזוי זה האירוע בסוף המשחק כשהכשילו את מסי וראמוס נתן כאפה לפויול - למי שלא זוכר החבר'ה האלו לקחו את היורו + המונדיאל האחרונים, הם אמורים להיות "חברים" לא?

פורסם

אני לא חושב שאפילו ברצלונה האמינה שהם ייתנו כזה משחק מול ריאל מדריד אתמול.. הם פשוט שיחקו מושלם וגרמו לי להתאהב מחדש במשחק הכדורגל (וזה לא שהפסקתי לאהוב אף-פעם, פשוט אחרי כמה משחקים בליגת-העל המונח "כדורגל" קצת מאבד מערכו :lol:).

אני אפילו לא אנסה להפריז בסופרלטיבים שכבר נכתבו וייכתבו על הקונצרט של אתמול,אין צורך:

היה פשוט משחק מושלם שממש הצטערתי שנגמר והצהרה חד-משמעות מול מאות מיליוני צופים בעולם ועד מאה ומשהו אלפים בקאמפ-נואו שברצלונה היא הקבוצה הטובה בעולם נכון לעכשיו, וזה לא רק התוצאה, אלא השליטה המוחלטת בכל דקה במגרש, הביטול המוחלט של ריאל מדריד ואחוזי ההחזקה בכדור המדהימים. ברצלונה גרמה לריאל להיראות כמו אלמריה (וזה לא שבארסה היתה רחוקה מ-8:0 גם אתמול) ופשוט אימללו אותם ב-20 דק' האחרונות עם המסירות והעקבים..כמעט וריחמתי על ריאל (אל דאגה, בתור אוהד בארסה המון שנים הסלידה מריאל היא בילט-אין :wink:).

בגלל כל הנ"ל לדעתי החמסה של אתמול אפילו יותר מרשימה מה-6:2 לפני שנתיים.

שאפו, והלוואי ואזכה לראות עוד משחקים כאלה בחיי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מדהים.

אני אוהד של הקבוצה הזו מאז שנת 92 ואכלתי איתה הרבה מרורים אבל בשנים האחרונות ואני בכל פעם נדהם מחדש מהשלמות שלה.

ריאל חבורה של פרחחים בראשותם של ראמוס ורונאלדו שברגע שראו שלא הולך - הלכו על הרגליים, דווקא הרצתי התערבות במהלך המשחק שרונאלדו יורחק אבל הפסדתי... :)

לי הכי צרמה העבירה שבוצעה על מסי בדקה ה92 שהורידה אותו מדדה מן המגרש והוא לא חזר לשניות האחרונות.

אין להם שום קלאסה, כמו למאמן שלהם, והם לא יודעים להפסיד בכבוד.

נותר להצטער שלא הייתי שם באצטדיון עצמו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא נמנה על חוג האוהדים של ברסה. מצד שני אני נמנה על חוג שונאי מוריניו, לכן אוטומטית הייתי בעד ברסה.

מה שהיה אתמול היה בלתי יואמן. אין תוצאות כאלה בכדורגל המודרני. כאילו דא? הפואל באר שבע גם קבלה 5:0 בקאמפ נו.

פורסם

היה מדהים.

יותר מהכל, אני מבסוט שהוציאו למוריניו המתנשא את האויר.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

אייל , הכי קל לקרוא לשחקני ריאל "חבורה של פרחחים" , אבל מהצד השני לא נשארו חייבים , אתה יושב בבית ורואה את המשחק מהכורסא , לא באצטדיון של 100 אלף אנשים שברגע שאתה נוגע בכדור שורקים נגדך ,בנוסף לזה המאמן של הקבוצה היריבה משחק איתך כשאתה בפיגור של 2 שערים , רונאלדו פשוט עשה מה שלאף אחד אין אומץ לעשות , נכון זה לא מכובד , אבל אם פפ לא היה משחק איתו הוא לא היה נדחף , גם אם אני הייתי משחק בשכונה והייתי מקבל בין הרגליים כדור או שהיו מניעים לי ככה בפרצוף את הכדור וכאילו משחקים בי הייתי משחק יותר אגריסבי כי זה מעצבן במיוחד כשאתה בפיגור 4-5 שערים , אז אין מה להאשים אותם , במיוחד כשסרחיו ראמוס ידוע כשחקן פיסי ואגרסיבי , שוב , ברסה אולי לא שיחקה פיזי מצדה , אבל ויקטור "יס"מ" ואלדז גם לא נשאר חייב מצידו , ובוסקטס צריך לשחק בברוודווי ולא בקאמפ נואו , וגם מסי הביא הצגה יפה עם המרפק.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

עם כל הכבוד - משחק על במת הכדורגל המרכזית הוא לא משחק בשכונה באשדוד.

שחקנים באלופת העולם צריכים שתהיה להם קלאסה מסויימת , צריכים לדעת להפסיד בכבוד .

זה לא חשוב מה פפ עשה או לא עשה , רונאלדו היה חייב להיות מורחק על פגיעה באדם מחוץ לשדה המשחק.

רונאלדו הוא אדם קטן מאוד שנעלם במשחקים גדולים וליתר בטחון גם מרחיק את עצמו, הפעם לא הצליח לו.

אם על כל פרובוקציה של מוריניו הוא היה מקבל תגובה לא פרופורציונלית משחקן שדה, אז הוא לא היה היום עימנו.

הקבוצה הזו מתנהגת בצלמו של המאמן שלה שלא יודע לכבד עונש הרחקה מ2 משחקי ליגה ,ששולח שחקנים להיות מורחקים בכוונה במשחק ליגת אלופות, משתלח בשופט המשחק לפני המשחק וזה רק מה שקרה בימים האחרונים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אסכם שאת כך: ריאל ומוריניו קיבלו אתמול שיעור בכדורגל אולי מהקבוצה הטובה בעולם כיום.

זה שלא נגמר יותר מ-5 (רונאלדו רצה 8 ,מי אמר אני ולא קיבל) זה רק עם הרבה מזל.

אפרופו צ'אבי,שאמר,שהבקעת שער בסופר קלאסיקו שווה במשמעותה לאורגזמה,הגול הכי מענג היה הרביעי- אין כמו לראות את שוער היריבה מקבל בין הרגליים כפי שאין שמחה הגדולה מהשמחה לאידם של הלוזרים הגדולים ממדריד.:-P:-P

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
עם כל הכבוד - משחק על במת הכדורגל המרכזית הוא לא משחק בשכונה באשדוד. נכון , אבל כדורגל הוא ספורט של כל אחד , משחקים בו בכל מקום ורוב השחקנים בטופ מגיעים לא מפרברי יוקרה אלא משכונות , ולכן ברוב השחקנים עדיין טבועות תכונות מסוימות כמו עצבים , אצל חלקם זה פחות ואצל חלקם יותר , אצל סרחיו רמאוס זה הרבה יותר , וגם אצל רונאלדו.

שחקנים באלופת העולם צריכים שתהיה להם קלאסה מסויימת , צריכים לדעת להפסיד בכבוד . ריאל מדריד יודעת להפסיד בכבוד , (לצורך העניין אני לא אוהד שלה) , לא ראיתי את ראמוס רב עם שחקני מיורקה אחרי התיקו בתחילת העונה , אני בטוח שגם אם אתה היית משחק עם חברים שלך ומקבל 5 גולים ואז היו משחקים איתך בהנעת כדור היית מתעצבן שאתה לא מצליח להגיע לכדור בגלל שכל שניה משחררים פס והיית נעשה יותר פיסי ואגרסיבי במשחק , אם מדברים על קלאסה , שחקני ברסה מצידם גם לא חפים מפשע אחרי כל פאול רצים כל השחקנים לשחקן שעשה את הפאול , כאילו מחפשים לריב

זה לא חשוב מה פפ עשה או לא עשה , רונאלדו היה חייב להיות מורחק על פגיעה באדם מחוץ לשדה המשחק. צהוב הספיק פה , פפ התגרה ברונאלדו שלא נשאר חייב , אבל גם לא פגע בו בחוזקה

רונאלדו הוא אדם קטן מאוד שנעלם במשחקים גדולים וליתר בטחון גם מרחיק את עצמו, הפעם לא הצליח לו. - נכון חלקית , אני בטח שאם לרונאלדו היו שחקנים יצירתיים כמו צ'אבי ואינייסטה בקישור , או לפחות בלם+מגן שמאלי יותר טובים שייצבו את ההגנה , הוא היה אתמול משחק יותר טוב

אם על כל פרובוקציה של מוריניו הוא היה מקבל תגובה לא פרופורציונלית משחקן שדה, אז הוא לא היה היום עימנו. - רונאלדו לא בעט לא נתן אגרוף ולא קילל , דחיפה מעצבים שמתגרים בו , כשהקבוצה כולה עצבנית ובפיגור 2-0 וקהל של 100 אלף איש נגדך , יש פה מקום להתחשבות והשופט הבין את זה , בכלל השוט אתמול היה כמעט ללא טעויות מלבד הצהוב לפפה אם אני לא טועה (בתיקול עם שחקנית התאטרון בוסקטס) , באותה מידה אני יכול להגיד שאם בוסקטס היה מקבל צהוב על כל התחזות שלו הוא היה שובר שיא בפיפ"א

הקבוצה הזו מתנהגת בצלמו של המאמן שלה שלא יודע לכבד עונש הרחקה מ2 משחקי ליגה ,ששולח שחקנים להיות מורחקים בכוונה במשחק ליגת אלופות, משתלח בשופט המשחק לפני המשחק וזה רק מה שקרה בימים האחרונים. המאמן הזה הוא גאון , יש דברים לא נכונים שהוא עושה כמו השתלחות נגד השופט ויש דברים שהוא עושה שלאף אחד פשוט אין אומץ לעשות או שלא חשב על זה , כולם מצטדקים ומקללים ונגדו , אבל בפועל הוא מסתגל למה שיש ויודע לתת את התפוקה (להוציא את המשחק של אתמול) , המשחק האחרון חסר משמעות והוא יודע את זה לכן עדיף לו לאפס את הצהובים של השחקנים שיש להם , הרי בכל מקרה רובם ינוח במשחק הבא כי הוא בכל מקרה חסר משמעות , אז למה על זה שהוא שומר שחקן למשחק יותר חשוב לא אומרים כלום? הרי אתה אמור לשאוף לנצח אז למה שלא תעלה כל משחק עם ההרכב החזק שלך?

5 תווים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אכן היה רועש שלשום בערב... אחרי הגול השלישי, הצעקות של השכנים הפכו לשאגות. :lol:

המשחק הזה הזכיר לי משחק אחר, מהתקופה שעוד התעניינתי בכדורגל, לפני משהו כמו 15 שנה.

אז מכבי ת"א ומכבי חיפה היו האויבות המושבעות בליגה הלאומית, עוד לפני שקראו לזה "ליגת העל".

באחד המשחקים, חיפה ניצחה את ת"א 5:0 במחזה משפיל למדי. עד היום אני מתקשה לשכוח את זה.

מישהו זוכר על מה אני מדבר ויודע להגיד לי מתי בדיוק זה היה? אני מעריך שאיפשהו בין 1995-1997.

פורסם

באחד המשחקים, חיפה ניצחה את ת"א 5:0 במחזה משפיל למדי. עד היום אני מתקשה לשכוח את זה.

מישהו זוכר על מה אני מדבר ויודע להגיד לי מתי בדיוק זה היה? אני מעריך שאיפשהו בין 1995-1997.

אחח, אני עדיין זוכר את המשחק הזה. היה פשוט תענוג לצפות בכל דקה ודקה :-D

אני גם זוכר את עיתוני הספורט למחרת.. המילה "קריעה" חזרה הרבה פעמים.

חבל שכיום משחקי עונה כאלה (וגם שחקנים כאלה).

אה, ולשאלתך: זה היה בעונת 1993/1994.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...