Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מליבו 78

rich98
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

יש אפשרות להחליף מידות צמיג ברכב ושיהיה רשום ברישוי? זה תקין ועושים זאת? ועל אותו משקל, החלפת צבע הרכב, אפשרי?

אגב, המידות כיום 195X75R14 ואני רוצה להחליך ל-190X75R14

דבר נוסף, לצינור דלק גמיש, יש מידות (לא אורך...)? אני רוצה/צריך להחליפו

שבוע טוב!

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

אפשרי להחליף מידת צמיגים כל עוד הצמיג לא יוצא מחוץ לקו הכנף (למה להקטין אבל ???).........וגם את הצבע אפשרי .

הכל תלוי בכמה ק''מ ריצות ות(ט)ורים תהיה מוכן להשקיע .

פורסם

לגבי צבע בטסט אפשר למלא טופס של שינוי צבע עד כמה שאני זוכר.

לגבי צינור דלק גמיש בהחלט יש מידה של קוטר, ואם אתה לא מחליף את כל הקו כולל הרכיבים שעליו, תשאר עם הקוטר שלך.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לגבי מידת הצמיגים, כאן באזור ירושלים - כולל מזרח העיר (לא רש"פ!!!) אין להשיג את המידה וכולם אומרים כי צריך הזמנה מיוחדת מהיבואנים(...).

לגבי צינור דלק, עדיין לא בחנתי את כולו אך עפ"י הנראה בחלקו שמגיע לקרבורטור, הוא רקוב. יש אי אילו רכיבים עליו- בדרכו מהמכל לקרבו' ? - חוץ ממסנן.

יום טוב!

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

צנרת הדלק היא ברובה צנרת מתכת. קיימים שני צינורות גומי:

1. מהמיכל עצמו לתחילת צינור המתכת.

2. מקצה צינור המתכת בתא המנוע לכיוון הקרבורטור.

אם הצינור שבתא המנוע יבש אפשר להניח כמעט בוודאות שגם הצינור הראשון רקוב, החלף את שניהם.

פורסם
לגבי מידת הצמיגים, כאן באזור ירושלים - כולל מזרח העיר (לא רש"פ!!!) אין להשיג את המידה וכולם אומרים כי צריך הזמנה מיוחדת מהיבואנים(...).

לגבי צינור דלק, עדיין לא בחנתי את כולו אך עפ"י הנראה בחלקו שמגיע לקרבורטור, הוא רקוב. יש אי אילו רכיבים עליו- בדרכו מהמכל לקרבו' ? - חוץ ממסנן.

יום טוב!

משאבה ... (אלא אם המיכל ממוקם מעל לקרב' כמו באופנוע ואז לא צריך..:wink: )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תנסה אצל גיא מהצמיג הישיר בפתח תקווה יכול להיות שיש לו צמיגים בשבילך

צמיג ישיר-----פתח תקווה pixel.gifעיר:פתח תקווה

כתובת:השלוח 7 קרית מטלון

טלפון:03-9247764 גיא

פלאפון:0577-504921

פקס: 03-9213706

בהצלחה!!!:cool:

פורסם

תודה על התגובות!

חנוכה שמח !