Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Gran turismo 5 הגיע

mcqueen234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כן, נותן לך "להרגיש שאתה שם".

ואחרי שסיימנו להתלהב מאיך נראה הסירטון הזה (שהוא באמת יפה), חפש סירטונים של ה-GAME PLAY (איך נראה המשחק באמת כשאתה משחק) ותראה שאתה לא כל כך שם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלתי אתמול את ההגה:-D :-D

חיברתי אותו לסוני עובד ניפלא. היו כמה מסימות בנאסקאר שלא יכולתי לעבור עם הגויסטיק, אם ההגה קיבלתי זהב. :-D

חיברתי אותו למחשב לLFS ועד שכיוונתי אותו למצב נסיע לקח לי שעה-שעה וחצי, ועדיין לא מצליח לעשות שההגה יסתובב 900 מעלות.

מישהו יודע איך מכוונים את זה?

פורסם

אני מחכה לראות קצת ביקורות על המשחק, לפני שאני רוכש ,למרות שחיכיתי לו המון שנים..

הקטע היפה הוא שרוב השחקנים בחו"ל דיי שוחטים את המשחק בביקורות,

אם מנפים לרגע את כל האנשים שבפעם הראשונה נתקלים בGT ולא רגילים אליו מהPS2 , רואים המון ביקורות,

גם על מודול הנזק (שעליו כבר דיברתם פה ועדיין לא ברור לי מדוע אם הכניסו מודול כזה שמאפשר נזק אז לא ללכת עם זה כמו שצריך עד הסוף ? הבנתי שאי אפשר להשבית מכונית למתחרים אבל הם יכולים לפרק לי את הרכב ..) , גם על זה שמתוך 1000+ מכוניות - רק 200 בערך עברו המון עבודה והמודלים שלהם נראים מעולה כולל מראה מתוך הקוקפיט, בעוד שבשאר ה800+ אין בכלל את האפשרות להיות בתוך הרכב והוא נראה בסיסי מינוס, גם על זה שאין כמעט מכוניות חדשות מהמודלים 2010-2011 והמגוון לוקה בחסר (אפילו שיש כל כך הרבה רכבים) פשוט כי שמו שם איזה 40 הונדות ו-20+ טויוטות .., גם על זה שאפשרויות המודיפיקציה ( צבע, בלמים, שיפורים וכאלה) בכלל לא תופסות על אף רכב מעבר ל200 שהוזכרו לעיל וגם שם הן דיי בסיסיות ועוד מיני טרוניות, שלא לדבר על זמן התקנה של 50+ דקות שמקצר במעט את זמני הטעינה של המסלולים.

יש לציין שיש עוד ועוד דברים שעולים מהפורומים בחו"ל .. נראה שלמרות כל הזמן שעבר יש כאן העתקה של GT4 עם שיפור קל בגרפיקה מהפרולוג ושהמשחק יצא חצי-אפוי .

מה אומרים כל שחקני הפורום ?

:|

אני ממש חושב על רכישה של הNFS HOT PURSUIT החדש ומשהוא אומר לי שהוא יהיה פי כמה יותר מהנה למשחק בPS3 שלי.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

רכשתי, התקנתי ובנתיים אני מאוד מרוצה.

נראה לי פשוט שאנשים פיתחו המון ציפיות וציפיות מטורפות(בצדק או לא נתון לויכוח).

לאחר כ8 שעות משחק, ישנם המון רכבים והמון פעילויות אקסטרה מלבד המירוצים עצמם.

אני לא התקנתי במשך 50 דק' ולכן זמן ההטענה בפתיחת מסלול חדש קצת ארוך אבל נסבל בהחלט.

לגבי מודול הנזק, בפעילויות העשרה הוא לא משתתף כך שעדין אני לא יכול לחוות דעה על כך.

לחובבי GT אין כאן בכלל שאלה, בשביל המשחק הזה קניתי את הסוני

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הביקורת שלי על המשחק:

*אכן חבל שלא השקיעו כמו שצריך במודל נזק ריאלי לרכבים.

*בחלק מהרכבים אין אפשרות למצב קוקפיט (שרואים את המשחק ממושב הנהג).

*כשאתה פוגע בקיר\מכונית יש סתם רעש סתמי ולא משהו יותר מדי "מעניין".

*הייתי שמח מאוד אם היו מוותרים על הקטע של רשיונות הנהיגה, לפעמים זה סתם מעצבן.

ועדיין....

המשחק עצמו כן נותן FUN, אפשר לבכות על כך שבחלק מהרכבים אי אפשר לשבת בקוקפיט, מצד שני זה המשחק היחיד שמציע כמות כזאת גדולה של מכוניות, כך שיש מספיק מגוון של מכוניות לשבת להן בקוקפיט.

נכון, אין מודל נזק, אבל גם לא זוכר משחק אחר שמציע כל כך הרבה אפשרויות משחק- מסלולי עפר, מסלולי כביש, מירוצי נאסקר, אפילו סשאנים של קארטינג ובמבחר גדול של מסלולים.

נכון, יש דברים שגורמים לך לחשוב "איך אחרי כל כך הרבה זמן לא עשו את המשחק המושלם", אבל מבחינתי יותר חשוב מבחר מכוניות גדול ומבחר מסלולים גדול ומשחקיות טובה מאשר שכל פעם אראה את הטמבון מתפרק באותה צורה או את החזית נדפקת באותה צורה בדיוק (כי ככה זה גם במשחקים עם מודול נזק טוב, אותם נזקים חוזרים על עצמם תמיד ברמה משעממת).

בשורה התחתונה- משחק טוב.

פורסם

פטרתי את הבאיה - הנה הפטרון אם מישהו יצתרך בעתיד:

הבעיה: בהתקנת דרייבר של ההגה על המחשב לא נדלק logitech profiler. תוצאה - הוא לא תומך 900 מאלות.

פיטרון: למחוק את הדרייבר דרך לוח בקרה, ולמחוק את הקובץ של הדרייבר מ- regedit (windows - regedit - hkeyuser - software) ואז להתקין את הדרייבר שוב. לי זה פטר את הבעיה.

לשחק במשחקים כמו GT5 אוLFS אם הגא זה פשוט כיף לא נורמאלי. עדיין לא התרגלתי עד הסוף אבל מתרגל לאת לאת.

ובאמת כמו שרשמו קודם הכי נוח לשחק במצב שבו רואים רק את הכביש.

לדעתי את גרנ טוריסמו אי אפשר להשוות למשחקים אחרים, ובטח לא לneed for speed.

בnfs אפשר לראות מכוניות כמו פררארי אנזו אם מדבקות של no fear ואם ספויילר של אימפרזה טורבו. זה פשוט לא זה - המכוניות האלו צריכות ליהות כמה שיותר נקיות מכל הבולשיט הזה.

אני אוהב את גרנ טוריסמו אולי בגלל החלום שלי לסוע על כל הרכבים בעולם, לבדוק אותם והמשחק מאפשר את זה, למרות שזה רק משחק אבל כן כיף להשוות בין המכוניות, להטלבת איזו רכב לקנות - זה תענוג. וגם המשחק מאוד מדויק - הרבה אנשים משתמשים במשחק כתירגול לפני עליה למסלול, ובישבילי זה מוסיף מאוד כי אני מתכוון מתישהו לעלות על ניורבורג רינג.

לדעתי את המשחק הזה יכולים להעריך רק אנשים שהם אוהבים את העולם המוטורי - לא רק נהיגה, לא רק מכוניות, לא רק ראלי, אלה את הכל ביחד, כל העולם המוטורי.

במשחק הזה אפשר ללמוד טיפה על נהיגה, טיפה על ראלי, טיפה את היסטורית הרכבים - טיפה מכל הכשור לרכבים ולספורט המוטורי, וגרנ טוריסמו זה משחק יחיד המאפשר את זה.

כן יש לו חסרונות, אבל לכל דבר יש, ופה החסרונות לא משמאותיים.

פורסם

נכון, יש דברים שגורמים לך לחשוב "איך אחרי כל כך הרבה זמן לא עשו את המשחק המושלם", אבל מבחינתי יותר חשוב מבחר מכוניות גדול ומבחר מסלולים גדול ומשחקיות טובה מאשר שכל פעם אראה את הטמבון מתפרק באותה צורה או את החזית נדפקת באותה צורה בדיוק (כי ככה זה גם במשחקים עם מודול נזק טוב, אותם נזקים חוזרים על עצמם תמיד ברמה משעממת).

בשורה התחתונה- משחק טוב.

אני אפנה אותך אל דירט 2 , נהיגה ריאלית ומדוייקת בהתאם לרכבים בהם אתה נוהג, התפרקותו של הרכב (וזה קורה שם מספיק) כמעט אף פעם לא חוזרת על עצמה באותו האופן, מגוון של מסלולים ואתגרים.

אז נכון זה לא GT5, אבל הם כיסו כל מה שהם היציעו ויותר, במשחק הבא (DIRT3) כבר יש מצב לעשות ג'ימקנה כמו קן בלוק ושאר ירקות ..

אני שואל את השחקנים לדעתם פשוט כי יש לי כסף כרגע למשחק אחד ואני ממש מתלבט מה לקנות - GT5 או NFS:HP ... זה הכל.

שמח שאתם נהנים - אין לי ספק שבאותן מכוניות שהישקיעו - כיף אמיתי לנהוג.:wink:

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

ידידי,

אתה מפספס את הנקודה.

נכון ש-DIRT נותן יותר "ריאליות" מבחינת מודל נזק, אבל שוב- הוא לא מציע את המגוון (מכוניות ו\או מסלולים) שמציע ה-GT5, הוא לא מציע אפילו עשירית מכך.

זה נחמד מאוד לנהוג ב-10 רכבים שיש להם מודל נזק איכותי, זה הרבה יותר כיף (לדעתי) לנהוג ב-200 מכוניות מעניינות שכל אחת מהן נשמעת שונה ומתנהגת שונה אחת מהשנייה, גם אם בתאונה לא יעוף לי המכסה מנוע.

אגב, שיחקתי בדמו של DIRT 2 (עדיין מותקן לי), נחמד מאוד, לא להתעלף.

פורסם
ושאר ירקות .. אני שואל את השחקנים לדעתם פשוט כי יש לי כסף כרגע למשחק אחד ואני ממש מתלבט מה לקנות - GT5 או NFS:HP ... זה הכל.

את הGT5 לא תגמור גם אם תשחק חודש רצוף ויש לך המון סוגים של מירוצים ופעיליות.

גם אם עברת רשיון מסויים, תמיד תוכל לחזור ולנסות לזכות בזהב בכל סשן וזה קשה מאוד.

את הNFS תסיים די זריז, מהנה ככל שיהיה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חבר'ה אני חייב את עזרתכם

היום בשעה טובה הגיע הGT מSHOPTO החביבים.

אין לי כל כך זמן להתעסק איתו, אבל בכל זאת אשמח לעזרתכם..מדוע במצב ARCADE אני לא רואה את כל 1000 המכוניות המדוברות ?? בGT4 אני זוכר שהייתה רשימה יפה שנבנתה ע"פ ארץ יצור והיה נחמד מאוד..איך פה אני מגיע לזה ?? או משהו בסגנון??

פורסם

שלום לכולם,

בקרוב המשחק מגיע אליי ואני מתעניין להצטייד בG27

חבר קרוב טס ל LA במוצ"ש ורוצה לעזור לי.

מחפש מקומות מומלצים וזולים לקניה, (אני מכיר את BEST BUY) אבל יתכן וזה יהיה מרוחק מהיעד כך שאני מעדיף כמה חנויות.

תודה מראש.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

רן - כדי לגלות את כל הרכבים ואת כל המסלולים אתה צריך להתקדם בתוך המשחק ולסיים משימות/מירוצים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הינה זה כאן:

GT5_Collectors_Edition.jpg

חוץ מהרבה סבלנות עבור תהליך ההתקנה - יש טיפים מיוחדים להתחלה?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...