Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Gran turismo 5 הגיע

mcqueen234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא מתרסק, ואני עוד לא הרגשתי הבדל של התנהגות רכב אחרי התנגשות.

מה שאהבתי זה אם צמיגים רגילים מתחממים אז הרכב מתנהג פחות טוב, ועוד לכל רכב יש את צליל המנוע היחודי שלו לאומת הפרולוג, ואם משפרים את הרכב הצליל תואם לשיפור שהורכב.

מה שבאמת מעצבן - ל200 מכוניות יש אופציה להיות בתוך הרכב ולכל השער אין וזה לא טוב - כודם כל זה לא רציני, שנית אם אני מתרגל לראייה מתוך הרכב אני צריך לשנות את ההרגל שלי אם המכומית היא stock, ורק למכוניות premium, יש את האופציה.

לדעתי היו משקיעים תיפה פחות ביופי הפנימי אבל עושים את פנים הרכב לכל המכוניות - רק לדוגמה - bmw m3 csl, renault clio sport - זה מכוניות stock.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה זול ובהתחשב בעובדה שלקח ליפאנים האלה בערך כמה ? 6 שנים להוציא את המשחק הזה, ובסופו של דבר עושים קיצוצים כאלה ואחרים , לזה אפשר להחליף גאנטים לזה אי אפשר , בזאתי אפשר לראות מתא הנהג בזאת אי אפשר , מה הם עושים אוכלים כל היום אורז ורק בערב נזכרים אה יש לנו משחק יווו שצריך לטפל בווו :wink:

בכל מקרה , אין ספק שזה נחמד לראות את מידת החום של הצמיגים על הצג ואלמנטים כאלה שקובעים לך באמת איך האוטו יקח את הפניה בסופו של דבר, אבל מי שרוצה משחק יותר יפה , יותר מעניין , יותר כיפי, נכון לצערי קצת פחות סימולטורי באמת שתלכו על זה

http://www.youtube.com/watch?v=xfpNzKjPBP4

ושלא תעיזו להריץ את הסרטון על איכות מתחת ל720 8)

פורסם

לגבי מצב תצוגה - אני משתמש אר ורק במצב שרואים כביש בלבד.

בשאר המצבים תמיד יש השהייה בתגובות הרכב.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
נראה זול ובהתחשב בעובדה שלקח ליפאנים האלה בערך כמה ? 6 שנים להוציא את המשחק הזה, ובסופו של דבר עושים קיצוצים כאלה ואחרים , לזה אפשר להחליף גאנטים לזה אי אפשר , בזאתי אפשר לראות מתא הנהג בזאת אי אפשר , מה הם עושים אוכלים כל היום אורז ורק בערב נזכרים אה יש לנו משחק יווו שצריך לטפל בווו :wink:

בכל מקרה , אין ספק שזה נחמד לראות את מידת החום של הצמיגים על הצג ואלמנטים כאלה שקובעים לך באמת איך האוטו יקח את הפניה בסופו של דבר, אבל מי שרוצה משחק יותר יפה , יותר מעניין , יותר כיפי, נכון לצערי קצת פחות סימולטורי באמת שתלכו על זה

http://www.youtube.com/watch?v=xfpNzKjPBP4

ושלא תעיזו להריץ את הסרטון על איכות מתחת ל720 8)

תקשיב, כן יש על מה להתלונן, תמיד היה ותמיד יהיה, אבל בסך הכל המשחק מאולה, אני יושב משחק וכל הזמן מכייך, צוחק, אומר וואו, הוא יפה מאוד, יש בו כל כך הרבה מכוניות שזה נראה כמו מוזיאון, יש הרבה מסלולים מאוד יפים, והוא כן נכנס לקטגוריה של סימולטורים כלומר אפשר ללמוד משהו על הנהיגה.

nfs הפסיק לעניין אותי מאז אנדרגראונד - זה משחק ילדותי לדעתי. זה משחק לשבועיים שלוש עד שלא תסיים אותו וזהו.

זה לאומת הפרולוג ששיחקתי בו בערך שנתיים (מחוסר ברירה) אבל כן היה מעניין וכיף להדליק אתו שוב ועם הגרסה המלאה זה יספיק אפילו ליותר זמן.

מי יודע אולי תצא איזה upgrade למשחק שיכלול את הדברים החסרים.

ולגבי מצב תצוגה של כביש בלבד אני לא אוהב אני מעדיף את המצב שבו רואים את כל האוטו אבל יכול להיות שעוד מעת יעבור לשיטה הזו כי הזמנתי הגה:lol:

פורסם

מישהו אמר Hot Pursuit:?: :?::?: :-D

משחק כיף ברמות על 42' אינצ!

מי שרואה את הסרטון הבא, לא יצליח שלא לרצות לשחק!:-D

שוב! רק 1080P!

http://www.youtube.com/watch?v=cm8f-TvxJR0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
איזה הגה הזמנתה ובכמה אם יורשה לי לשאול

logitech g27 - ב400$.

זה יוצא בערך 1500 ש"ח.

קודם הזמנתי מ-ebay ב390$ כולל המשלוח(120$) אבל המשלוח לא הגיע(חיכיתי חודש) וביטלתי את העיסקה.

מחר הורים שלי מגיעים מחול ומביעים לי את ההגה. זה עלה שם 400$ בלי משלוחים אבל אין צורך במשלוח כי זה מגיע איתם.

למרות שמחיר המוצר נטו שם יותר יקר בישבילי יצא כמעת אותו הדבר.

אני כולי מתלהב ומחכה לזה כמו ילד קטן חח...

פורסם

מישמיש:

אחרי שהמשלוח שלי מebay לא הגיע גם אני חיפשתי לקנות בארץ.

לא מצאתי אף חנות שמוכרת את זה. היה איזה אחד שפירסם את ההגה למחירה ביד-2 אבל הוא רצה 2500!!! ש"ח.

ראיתי גם מוכרים את הגירסה הקודמם G25 ב-1700 באיזו חנות. יקר פה בארץ.

תנסה לעשות חיפוס בזאפ, גוגל ויד-2, אולי תמצא משהו.

בהצלחה.

פורסם
תנסה אצלו.

נמכר :(

מישמיש:

אחרי שהמשלוח שלי מebay לא הגיע גם אני חיפשתי לקנות בארץ.

לא מצאתי אף חנות שמוכרת את זה. היה איזה אחד שפירסם את ההגה למחירה ביד-2 אבל הוא רצה 2500!!! ש"ח.

ראיתי גם מוכרים את הגירסה הקודמם G25 ב-1700 באיזו חנות. יקר פה בארץ.

תנסה לעשות חיפוס בזאפ, גוגל ויד-2, אולי תמצא משהו.

בהצלחה.

חיפשתי בזאפ ובגוגל ויד 2.. לילה שלם שרפתי על האינטרנט בחיפושים...

היחיד שמצאתי בחנות עולה 3000 ש"ח שאין לי מושג איך הם הגיעו למחיר הזה. שוד לאור יום!

השני שמצאתי היה של הבחור בהודעה של Mr_Shankly וההודעות מכירה שלו מופיעות בערך ב20 לינקים שונים.

חוץ מזה - כלום!:?

פורסם

יש איזשהם הבדלים משמעותיים בין הG27 לG25 (שניתן למצוא בכל פינה) שמצדיקים כזה הפרש גדול במחיר בין השניים?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

295 ש"ח לא כולל 4 נגיעות באשך והוא אצלי בסוני.

יש יותר בזול, אפשר גם להזמין, אבל פשוט לא היתה לי סבלנות.

כרגע קניתי סיויק טייפ R ואני מוכן להתחיל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מישהו אמר Hot Pursuit:?: :?::?: :-D

משחק כיף ברמות על 42' אינצ!

מי שרואה את הסרטון הבא, לא יצליח שלא לרצות לשחק!:-D

שוב! רק 1080P!

http://www.youtube.com/watch?v=cm8f-TvxJR0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יא אלוהים!!

הוידאו אשכרה נותן לך להרגיש 'שם' !!

8)

• תוכן חדש...