Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיוני להגיע עד 10 או 11 זה איחור אלגנטי

מעבר לשעה הזו קח בחשבון שאם יהיו ביום הגיוס נציגים של פיקוד גבוה מאשר הגדוד(מח"ט וכו') אז המג"ד לא יראה טוב והוא יאלץ לנקוט בצעדים...

לא קרה לאף אחד כלום מהמתנה עם עיתון ואיפוד חוץ מזה אתה לא תהיה היחידי שיידייק ואז יש את הצחוקים והקטצ' אפ עם החבר'ה

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אצלי ביחידה התחילו לשפוט על איחורים (כלומר, לא אותי, כי אני זקן הפלוגה...), כי זה נהיה מגוחך.

מילא הקנס, את המשפטים עושים אחרי הזיכויים, ביום האחרון.

בעסה.

לכן, כאמור, זה תלוי במפקד וביחידה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מתעלק על השרשור, כי הכותרת שלו מכסה כל שאלה שנשאלת לגבי מילואים.

כל המחלקה שלי קיבלה צו מילואים, לפני יותר מחודש, לתפיסת קו במשך כל חודש דצמבר. אני היחיד שלא קיבל, הסתלבטתי על כל החבר'ה, עד שהיום קיבלתי את הצו :(

התבאסתי, עד שראיתי את זה בתוך הצו, מודפס בנפרד בצד:

"גיוסך יותנה בחתימתך על כתב הסכמה, אבקשך להודיע לקצין הקישור ביחידתך על נכונותך לחתום על ההסכמה.

16 - התראה קצרה מהנדרש. "

האם זה כזה פשוט כמו שזה נשמע? בגלל ששלחו אליי את הצו שבוע וחצי לפני המילואים, אני לא חייב להתייצב, והבחירה שלי ?

Stay Dirty

פורסם

אסף, אתה לא יכול לעזוב אותנו בתקופה כזאת קריטית לחודש שלם!!:shock:

אתה צריך להמשיך ולשרת את ציבור האייפוניסטים ולעזור לנו עם הפריצה של 4.2 הבאה עלינו לטובה:-P

מבחינתי זה גם סוג של שירות למדינה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

שכנעת אותי :) אני נשאר בבית.

דרך אגב אני פרצתי כבר את המכשיר שלי על הגרסא החדשה, הבעיה שהפריצה היא קשורה, זאת אומרת בכל ריסט למכשיר, אם לא התקנת עליו שום דבר חוץ מ APPSYNC, הוא עולה רגיל אבל הסידיה וכל האפליקציות הפרוצות לא מתפקדות :\

אם התקנת SBSETTINGS למשל ועוד דברים שמתעסקים עם המערכת שלו, הוא לא יעלה בכלל וייתקע על התפוח.

(יש מצב שגם APPSYNC גורם לזה, לא הספקתי לבדוק כי התקנתי אותו ראשון.)

בכל מקרה בשביל להוציא אותו מהמצב הזה אתה מריץ שוב את תוכנת הפריצה.

אני אישית מוכן להתמודד עם זה, מוכן לשלם את המחיר הזה בשביל FIND MY IPHONE בחינם.

אם יש לך כוח לשטויות האלה תגיד לי ונעשה את זה. אם לא, תמתין עוד כמה ימים, לדעתי COMEX בדרך להוציא פריצה נורמלית.

Stay Dirty

פורסם

האם זה כזה פשוט כמו שזה נשמע? בגלל ששלחו אליי את הצו שבוע וחצי לפני המילואים, אני לא חייב להתייצב, והבחירה שלי ?

כן, בדיוק כך. אתה צריך להתנדב למילואים האלו.

אם אתה לא רוצה להגיע תתקשר למשרד קישור/למפקד שלך במילואים ותודיע שאתה לא מגיע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל המחלקה שלי קיבלה צו מילואים, לפני יותר מחודש, לתפיסת קו במשך כל חודש דצמבר. אני היחיד שלא קיבל, הסתלבטתי על כל החבר'ה, עד שהיום קיבלתי את הצו :(

אצלנו קוראים לזה נצנוץ. וגם ביחידה הצהובה ביותר זה לא נתפס באור יפה.

פורסם

כן.

וזה לא "נצנוץ". יש הרבה מעסיקים שזה לא יעבור אצלם, התראה כזו קצרה.

יש הרבה אנשים שההתראה הקצרה לא מאפשרת להם להתארגן בחיים.

הצבא עובד לפי כללים.

זה אחד מהם.

נ.ב. למילואים האחרונים שלי הגעתי בלי צו בלבד... אבל זה היה רק 3 ימים פה, 3 ימים שם, ואני סגל... אז היה ממש לא נעים להבריז.

פורסם
שכנעת אותי :) אני נשאר בבית.

דרך אגב אני פרצתי כבר את המכשיר שלי על הגרסא החדשה, הבעיה שהפריצה היא קשורה, זאת אומרת בכל ריסט למכשיר, אם לא התקנת עליו שום דבר חוץ מ APPSYNC, הוא עולה רגיל אבל הסידיה וכל האפליקציות הפרוצות לא מתפקדות :\

אם התקנת SBSETTINGS למשל ועוד דברים שמתעסקים עם המערכת שלו, הוא לא יעלה בכלל וייתקע על התפוח.

(יש מצב שגם APPSYNC גורם לזה, לא הספקתי לבדוק כי התקנתי אותו ראשון.)

בכל מקרה בשביל להוציא אותו מהמצב הזה אתה מריץ שוב את תוכנת הפריצה.

אני אישית מוכן להתמודד עם זה, מוכן לשלם את המחיר הזה בשביל FIND MY IPHONE בחינם.

אם יש לך כוח לשטויות האלה תגיד לי ונעשה את זה. אם לא, תמתין עוד כמה ימים, לדעתי COMEX בדרך להוציא פריצה נורמלית.

יש למישהו תרגום מסינית?

שיניתי את דעתי... לך, לך למילואים.

כל הקודים האלו עוד יפילו לנו את השרת...

פורסם
אצלי ביחידה התחילו לשפוט על איחורים (כלומר, לא אותי, כי אני זקן הפלוגה...), כי זה נהיה מגוחך.

מילא הקנס, את המשפטים עושים אחרי הזיכויים, ביום האחרון.

בעסה.

לכן, כאמור, זה תלוי במפקד וביחידה.

אני פעם הגעתי לחד יומי ב 14.45 והלכתי ב 15.00. פשוט שכחתי ממנו לגמרי ורק טלפון של קצינת הקישור ב 11 בבוקר הזכיר לי אותו. היא אמרה שאלך רק להרשם כדי שלא יחפשו אותי אח"כ אז הלכתי, שתיתי קפה עם כולם והלכתי הביתה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מצטער, אתה צודק, לא צריך לדחוף את האייפון לכל שרשור. יש כבר מספיק שרשורים על אייפון בפורום הזה..

דרך אגב עופר, אם כבר פתחנו את הנושא, לך יש אייפון ?

Stay Dirty

פורסם
כן, בדיוק כך. אתה צריך להתנדב למילואים האלו.

אם אתה לא רוצה להגיע תתקשר למשרד קישור/למפקד שלך במילואים ותודיע שאתה לא מגיע.

קח בחשבון שאם הם לא יאהבו את המהלך הזה הם יכולים לשלוח לך צו יותר מאוחר (מספיק זמן מראש) ולשבץ אותך לשירות עם יחידה אחרת ואז לא תהיה עם החבר'ה שלך.

אבל זה רק אם המ"פ או המג"ד שלך ממש מנייאקים.

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

התבאסתי, עד שראיתי את זה בתוך הצו, מודפס בנפרד בצד:

"גיוסך יותנה בחתימתך על כתב הסכמה, אבקשך להודיע לקצין הקישור ביחידתך על נכונותך לחתום על ההסכמה.

16 - התראה קצרה מהנדרש. "

קודם כל לפי חוק , אתה לא חייב .

כמו שציינו לפני , החבר'ה יתבעסו עלייך( פחות חייל בסבבי שמירות ויציאות) המפקדים יתבאסו עלייך (פחות חייל בסד"כ) והקצינת קישור תתבאס עלייך (כי השאלה למה לא נשלח צו תיפול עליה).

החבר'ה סתם יצחקו עלייך, המפקדים פשוט לא יהיו חייבים להתחשב בך לפנים משורת הדין כשאתה תצטרך את זה , והקצינת קישור תשים אותך בראש רשימת ההשלמות לכשיצטרכו איזה שלושה חבר'ה לסדר ימחים.

אף אחד לא מכיר את האופי של יחידה שלך כמוך.

אני בדרך כלל חותם, אם זה ממש לא מסתדר לי אני בכל מקרה סוגר את זה עם הקצין מראש.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...