Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מחר מילואים ובצו רשום להתייצב בשעה 9 בבוקר בצאלים, השאלה אם כדאי לדייק או אפשר להגיע בלי לחץ כדי לא להתייבש שם?

תודה לעוזרים

פורסם

תלוי ביחידה ובמפקד.

כעצה לחיים, אני בפעם הראשונה לא מאחר בשום מקום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני אישית תמיד מגיע בזמן, לא מבין את הקטע של לאחר כדי לא להתייבש - מה עם אלו שכן מגיעים בזמן ומתייבשים??

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
זאת לא הפעם הראשונה פשוט אני לא זוכר איך זה היה בפעם הקודמת

אז אתה בודק אם אנחנו זוכרים?

זה רק שבוע אימון, אני פשוט מפחד לא להתייבש שם כמה שעות עד שכולם יגיעו

באמת, פחד אלוהים... :roll:

פורסם

מה הבעייה עם להגיע בזמן?

אתה ממהר לצאת לשטח וחבל לך על כל רגע בבסיס? מקסימות תתאמן עם פק"ל הקפה עד שהאחרים יגיעו. אם לא תיקח את ההמתנה כעונש היא לא תהיה כזו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בשביל זה אני תמיד תופס טרמפ עם המפקד שלי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מניסיון שלי,גם ככה עד אחרי הצהריים שום דבר לא קורה,עד שהרוב מגיעים,מתחיילים ומתארגנים על ציוד,זה עובר את שעות הצהריים בוודאות, אני הייתי מגיע תמיד בסביבות 12 ,אחד בצהריים ומעולם לא הייתה לי בעיה.

פורסם

אני לא יודע מה אתם עושים במילואים, אבל במילואים שלי במילא הכל זה המתנה אחת גדולה.

פה ממתינים להיא מהקישור, אחר כך ממתינים לאפסנאות, בהמשך צריך להמתין לחייל עם הרכב, אחר כך ממתינים עד שימצאו את הנהג, כשמוצאים את הנהג ועולים לרכב צריך להמתין עד שמגיעים, על כל פיפס צריך להמתין לאישור ובכל כמה שעות ממתינים שהקפה הטורקי המשובח ירתח.

מה זה עוד שעה של המתנה בשביל המילואים?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מתעלק (בערך) על השירשור.

יש לי ביום א' מילואים בתה"ש במחסן ציוד .

מישהו יודע במה מדובר? :) איזה מין מחסן ציוד זה אם אפשר לדעת?

והאמת שהם דיי אופטימיים, התייצבות ביום א' ב8 בבוקר :-D :-D :-D

8)
פורסם
אני לא יודע מה אתם עושים במילואים, אבל במילואים שלי במילא הכל זה המתנה אחת גדולה.

"צבא זה חיכיון" (אבא שלי).

• תוכן חדש...