Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים לנושא הזה.

הטסט הגיע, הצמיגים לא עברו, אז אני מחפש צמיגים חדשים לפיג'ו 205 שלי, 1.4 TU שנתון 97.

הדרישות שלי מהצמיג הם קודם כל האחיזה. לא מצפה לאחיזה של פורמולה אבל שלא יהיו מרמה נמוכה מדי, כמו שמורכבים לי עכשיו ברכב.. הדבר השני הוא המחיר, שיהיה מחיר הגיוני וסביר לצמיג לרכב כזה. אין לי הקצבה ספציפית לצמיגים, אשמח לשמוע על המלצות על צמיג שמצדיק את מחירו, בגבולות הסביר ל205, זו לא איזו BMW .. כמו כן גם לא החלטתי אם אני מחליף רק זוג אחד או את כל הארבע, גם תלוי מחיר בעיקר.. כרגע רק זוג אחד לא עובר טסט..

פרמטר נוסף בגדר ה"מומלץ" זה אורך חיים של הצמיג, אבל הוא שולי ביחס לאחיזה ולמחיר..

מה שלא ציינתי זו המידה, 165/70R13.

בנושא המידה, ניסיתי לערוך חיפוש כאן בנושא הדביק "שינויי מידות צמיגים/ג'אנטים", ולא ממש הצלחתי למצוא איזה מידות חוקיות לפיג'ו הזו. אז אם כבר פתחנו את הנושא, כמה משתלם יהיה לי לעבור לR14 מבחינת מגוון הצמיגים שיעמדו לרשותי בקריטריונים האלה? הכוונה אם במידה גדולה יותר יש יותר צמיגים שיענו על הדרישות וישתלמו לי יותר מאשר במידה R13 ??

תודה,

עידן

פיג'ו 205 FOREVER

פורסם

185/60R14 היא המידה שמורכבת על ה-205GTi 1.6, אפשר לאשר אותה בקלות והיא מאוד מומלצת. מגוון הצמיגים האיכותיים במידה הזאת גדול יותר, אחיזת הכביש טובה יותר ונוחות הנסיעה לא נפגעת בצורה משמעותית.

במידה הנוכחית שלך אין מציאות. לך על צמיג מיצרן מוכר וסע לשלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...