Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אז הנושא הוא כזה - לפני כמה זמן קנו לאבא שלי אייפוד [נאנו אם זה משנה]. נפלה עליי האחריות להוסיף לו את השירים.

יש לו אוסף דיסקים די גדול, שאותם דיסקים העברתי למחשב, הוספתי לאייפוד ולאחר מכן מחקתי את השירים.

עברה תקופה ועכשיו אבי רוצה עוד שירים. עד כמה שאני יודע אם אני אוסיף שירים ואסנכרן את החדשים - אז הישנים יימחקו.

האם ישנה דרך להוסיף עוד שירים מבלי למחוק את הישנים?

asafasaf לתשומת לבך :wink:

פורסם

היי superb :)

יש רק דרך אחת לעשות את זה - להעביר למחשב את השירים הקיימים על המכשיר, ואז לסנכרן הכל ביחד.

איך לעשות את זה? בעזרת ifunbox. תריץ על זה חיפוש בגוגל, תסלח לי אני פשוט לא בבית וקצת ממהר.

Stay Dirty

פורסם

אוקיי, עכשיו אני איתך כמו שצריך.

http://dl.i-funbox.com/ifunbox_en.zip

בעקרון אני לא יודע איך המערכת קבצים בנוייה בדיוק באייפוד נאנו, אבל לפחות הקטע של השירים אמור להיות פחות או יותר כמו אייפוד טאצ.

אז אתה צריך למצוא תיקיה שנקראת ITUNES_CONTROL, שם אייטונס מחביא את השירים ומשנה להם את השמות.

פשוט תגרור את כל התיקיה MUSIC למחשב.

אם אתה מסתבך נעשה את זה דרך סיוע מרחוק.

Stay Dirty

פורסם

ורק להבא - למחוק את השירים מהמחשב זו טעות, בגלל שה-IPOD משנה להם את השמות ומסדר אותם בתיקיות פנימיות מבולגנות לחלוטין. מה היה קורה אם המכשיר היה מתקלקל או נעלם? או אם היית רוצה להעביר אותם למכשיר אחר?

אצלי אני שומר את הכל מסודר, ואם אין מקום על הדיסק - מגבים במקום אחר. האמת שאני אפילו לא נותן לאייטיונס לסדר לי אותם בעצמו, כי מבחינתי הוא רק מבלגן אותם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אותו דבר בדיוק מרק. אבל בשביל לגשת לתיקיה הזאת באייפון או באייפוד טאצ, צריך לפרוץ אותו קודם.

var/mobile/Media/iTunes_Control/Music

Stay Dirty

פורסם

מצטרף למרק אצלי יש כ 90 שירים ואני מת לסדר את זה איכשהו בתיקיות,גם שיהיה לי נוח להשתמש כשזה מחובר לרכב.

יש לי איפוד טאץ' נדמה לי דור 2 או 3..איך בודקים?:roll:

לפותח השירשור אני לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי אני פשוט ניכנס לITUNES ובאפשרויות למעלה בצד שמאל יש לך MUSIC ואז אני לוקח מהתיקיה המקורית של המוזיקה ופשוט גורר לחלון באייטונס ואז אני ניכנס ל***IPOD (השם של האיפוד שלך) לוחץ על MUSIC ולמטה SYNC וזה מוסיף לי תמיד,שיר\שירים.

Scan Speak

פורסם

אתם צריכים ליצור פלייליסטים בעזרת אייטונס.

לוחצים על הכפתור שבתמונה, נותנים שם לפלייליסט, ופשוט גוררים אליו שירים.

m4p-to-mp3-itunes9-new-playlist1.jpg

DAn-BP 1.8 כנס להגדרות-כללי-אודות. מהן שתי האותיות הראשונות של הדגם ?

MA = דור ראשון. MB = דור שני. MC = דור שלישי. חוץ מאייפוד 8 גיגה דגם MC שהוא דור שני. מוזר, אבל זה המצב.

Stay Dirty

• תוכן חדש...