Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף GT ידני 3 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסדר, נודניקים...

אני אצלם ואעלה תמונות היום.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לכל הסקרנים...

הלבנה היא של אשתי ותתרום את הגנ'טים שלה בקרוב, במסגרת חילופי שבויים.

לא היה לי מקום לגולף קבריו מרק I שלי, הג'נריישן של אשתי והמארק 6 של אימי...

שבת שלום, מיקי

1.jpg

DSCF0473.JPG

DSCF0474.jpg

DSCF0485.JPG

DSCF0483.JPG

DSCF0481.JPG

DSCF0482.JPG

DSCF0472.JPG

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אהבתי את השכונה שלך :)

וגם את הרכב החדש, נראה הרבה יותר טוב מהקמפורטליין.

warum? bist du aus haifa?

אל תדאג - אני עוזב את הרחוב לטובת משהו טוב יותר. נמאס לי מזה ש"קרובינו" מפשיטים כאן כל רכב, לרבות ג'נטים, סמלים, מערכות וכו'. שלא לדבר על זה שהם נוהגים בשתיים בלילה בכל יום שישי בפול ווליום בכדי להפריע ליהודים ולנוצרים לישון. בהמות.

פורסם
זה בכלל לא אותו סדר גודל של מחירים הגולף הזו ושירוקו משומשת...

אני לא הייתי משלם כל כך הרבה כסף על הרכב הזה, מה עוד שהק"מ שלו גבוה ויהיו בעיות לבטח אותו כי זה דגם שנופל בין הכסאות.

היה לי את הסיפור הזה פעם עם הגולף 1.6 ידנית 3 דלתות דור 4 שהיתה לי ,שהיתה ג'נריישן אבל לא הופיעה במחירון.

אני חייב לציין שכפי שציינו כאן, ה1.6 ידנית מאובזרת 3 דלתות היה רכב מאוד סחיר ומכרתי אותו בסכום גבוה מאוד בלי שהתכוונתי בכלל למכור (לחבר פורום שפשוט התיש אותי בהודעות פרטיות שהוא רוצה לקנות במשך חודש שלם). סכום שאפשר לי להחליף את ה WANNABE בדבר האמיתי כמעט ללא תוספת כסף.

אגב, יש פה ושם משולשות דלתות ג'נריישן ושאר רמות הגימור, זה לא עד כדי כך נדיר ברמת "יחידה בארץ". במקרה נסעה מולי אחת בצבע טורקיז אתמול בת"א להערכתי מודל 2006-2007.

לא ממש הבנתי - אני רכשתי אותו במחיר של 1600 ידנית, שזה ממש לא יקר, כאשר אתה עצמך אומר שלא היית רוכש אותו אבל היית בעלים של משהו דומה ומודה שמכרת אותו בקלות ובמחיר גבוה מאוד. אין כאן איזו סתירה פנימית? לדעתי לא תהיה לי שום בעיה למכור אותו כשאחליט, בגלל "מקדם פוזה" גבוה במחיר שפוי ובלי הפשרות של רכב קיצוני (טיפולים, ביטוח, דלק). אז נכון שהיא חסרה אי-אילו סוסים, אבל הנסיעה בהחלט נעימה ונוחה, והמחיר משקף את מה שמקבלים.

מיקי

פורסם

Ja, bin aus Haifa.

את האמת אני לא מבין למה יצא שם לרחוב. רוב הבתים כבר מאד ישנים וכמעט לאף בנין אין גישה בלי (הרבה) מדרגות. ראיתי כבר כמעט את כל הבתים שהוצעו למכירה ברחוב בעשור האחרון, כולם מזעזעים.

ד"א אם אתה מעוניין למכור תשלח לי פרטים בה"פ.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא אמור להיות כתוב GT על הגריל מקדימה? ראיתי פעם אחת כזו באוטודיל ממזמן.

תתחדש,ממש GTI קטנה :p

נ.ב - אחלה רפליקה לג'אנטים של GTI יש לגולף של אשתך ;) חיפשתי כאלו בנרות כשהייתה לי הגולף.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הג'נטים על הגולף של אשתו נראים מקוריים, ברפליקות החלק הפנימי הוא בגוון שונה.

תתחדש, הרכב נראה מצויין, גם הכסאות נראים מאוד קרובים לאלה של ה GTI ,הרבה יותר טובים מאלה שבאים סטנדרט.

גם הפנסים הקדמיים עם רקע שחור - דבר שקיים רק ב GTI.

מזכיר לי את האקסית הכחולה משולשת הדלתות שלי (1.6 ידנית).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא אמור להיות כתוב GT על הגריל מקדימה? ראיתי פעם אחת כזו באוטודיל ממזמן.

תתחדש,ממש GTI קטנה :p

נ.ב - אחלה רפליקה לג'אנטים של GTI יש לגולף של אשתך ;) חיפשתי כאלו בנרות כשהייתה לי הגולף.

זו לא רפליקה. קניתי אותם מבחור עם GTI ששדרג ל-18 אינצ'.

• תוכן חדש...