Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני עומד ברמזור לדוגמה - מצב הילוך ללא תנועה, קורה שהטורים יורדים מעט (במקום אזור 700 לאזור 500) ויש רעידה קלה שמורגשת כשאני מניח יד על משענת הכסא שליד הנהג, ניתן גם לראות את החלק שלתוכו מכניסים את חגורת הבטיחות רועד קלות.

זה מצב סטנדרטי, או שיש בעיה כלשהי.

שוב, זה לא קורה כל העת, כפי הנראה בעת ירידת טורים, מאוורר מופעל, או משהו אחר שאני לא כל כך מבין בו.

מדובר בקשקאי.

תודה.

פורסם

לפי מה שאני יודע כשהרדיאטור מופעל אז הוא צורך הרבה מהמצבר לכן יש ירידה בטורים. בגדול זה איזשהו סימן לסופו של המצבר, היה לי את אותה הבעיה כל עוד הרדיאטור לא היה מופעל הרכב היה מונע איך שהוא היה נדלק אחרי כמה שניות הרכב היה נכבה..

פורסם
לפי מה שאני יודע כשהרדיאטור מופעל אז הוא צורך הרבה מהמצבר לכן יש ירידה בטורים. בגדול זה איזשהו סימן לסופו של המצבר, היה לי את אותה הבעיה כל עוד הרדיאטור לא היה מופעל הרכב היה מונע איך שהוא היה נדלק אחרי כמה שניות הרכב היה נכבה..

מצבר חלש יכול לגרום לרעידות ברכב ב-d בעמידה ברמזור? האם הדבר נכון גם לגבי מצב בו המזגן לא פועל?

פורסם

תודה!

יתכן שזה היה הענין.

הייתי במוסך, בקשתי (על סמך חוות הדעת כאן) שיבדקו את המצבר, ואכן החליפו אותו. (במסגרת האחריות).

בעיה נוספת שיש לי, חיפשתי אודותיה בפורום, ומצאתי שזו בעיה קצת עגומה.

שריקות בבלימה.

בסוף סוף הבלימה נשמעת שריקה חלשה אך מטרידה.

ציינתי גם את זה כשבקרתי במוסך, ונאמר לי שניקו את הבלמים, אבל זה עדיין שורק, ויש לי אפילו הרגשה כלשהי שזה קצת החריף.

חיפשתי בפורום אודות בעיה שכזאת, ומצאתי שזה סימן לשחיקה של הבלמים.

אצלי כפי הנראה זאת לא הסיבה, הרכב עשה בקושי עשיריה.

ראיתי גם שזו תופעה (אמנם נדירה) שנמצאת לפעמים גם ברכבים חדשים.

האם יש פתרון קליל לענין או שאני צריך לשגע את המוסך?

למען הנוחות אציין שוב שמדובר בקשקאי.

תודה!!!

• תוכן חדש...