Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שכוונת המשורר היא שדיפרנציאל פתוח רגיל מעביר את הכוח לאן שקל לו - קרי, לגלגל בלי האחיזה.

דיפרנציאל מוגבל החלקה מעביר את הכוח (לפי הנעילה שלו כמובן) גם לגלגל שיש לו אחיזה, ובכך פותר חלקית חלק מההורדה של הכוח לקרקע.

עיקרון זה מתקיים גם בקו ישר, ברכבים שיש להם בעייה להוריד את הכוח לקרקע ולייצר אחיזה, מסיבות כאלו ואחרות.

אני די בטוח שהצעתי לו את הפיתרון הנ"ל באחד הפוסטים הראשונים בשרשור זה (ואין לי באמת כוח לבדוק), אבל אני גם חושב שה"כיוון" של פותח השרשור די ברור.

אם הוא לא בודק אפילו דברים בסיסיים שהוצעו לו בכל השרשור לבדוק, אז גם המשך הדרך תראה בהתאם. בלי להעליב חלילה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מה קשור LSD לשירשור עצמו פה ?

במה הוא יעזור לרכינה של הרכב ?

Kundason אני לא נעלב חס ןשלום ,הכול אני לוקח ורושם לי .

לא יעזור אבל כמו שהסבירו לך הוא יעזור לך להוריד את הכוח לגלגלים ...

פורסם

בכלל כל מי שבונה רכב חזק או מחזק מנוע, גיר, מתלים וכו' שידע שבעקבות כך דברים אחרים ברכב יקבלו עומס מוגבר ובלאי בהתאם.

כל דבר יכול להשבר - ציריות, דיפרנציאל, גיר, בית בולם וכו' וכו'.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...