Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי לא הבנת אותה היטב, והיא מבקשת שתעמיס את הג'ימני בארגז של הסילברדו?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היא אומרת שתסתדר בחניות בתל-אביב גם בלי חיישנים. היא התאמנה על הג'ימיני.

אולי בכל זאת כדאי להשאיר גם את הג'ימיני, אם היא תשקע בחול עמוק עם הסילברדו, לפחות אני אוכל לבוא לחלץ אותה במשיכה...

פורסם

אני די בטוח שאתה מתבדח - קשה לי להאמין שזה רציני.

מדובר במעבר מרכב שהוא אחד הקצרים והקטנים בשוק למשאית (כן, משאית ממש גם ברשיון) שיותר ארוכה בהרבה מכל רכב פרטי בכביש (6 וחצי מטר אם אני זוכר נכון).

מדובר פה באורך של 2 מכוניות! אין לזה חניה. נקודה. אני בכלל לא מדבר על הרוחב...

ההצדקה להחזיק רכב כזה (ואני בדקתי את הנושא לעומק) היא רק אם אתה בעל עסק, שאז באים לידי ביטוי יתרונות קיזוז בלו הסולר, אפס שווי שימוש, הכרה בהוצאות מק"מ הראשון וכו', שגם צריך שטח ומשקל הטענה גדול מאד (למשל קבלן פיגומים, איש תריסים, איטום, גינון, שירות לצמ"ה וכו').

אז מדובר למעשה ברכב עבודה חזק שגם יכול להיות פרייבט חזק ודי מפואר ומאובזר אם יש לך מקום חניה בלתי מוגבל. צריכת הסולר היא כליטר לכל 5-6 ק"מ מפי בעלי הכלי. אין יומרות שטח מיוחדות - הכלי גדול מדי לשבילי ישראל.

אני פרילאנסר ושקלתי רכב כזה כמקלט מס, עד שהבנתי שלרוב הסידורים העירוניים שלי אצטרך רכב קטן יותר, ולא אוכל לחנות במרבית מגרשי החניה הרגילים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

2006DodgeRam25004x4.jpg

בבקשה :)

לא התאמצתי לחפש מפרט, אני משאיר גם לך תעסוקה, אבל אני יודע שהמפרט שלו טוב משמעותית מהסילבראדו (הבוס שלי הלך להשקה של הכלים האלו, והיה בטנדר שלנו קטלוג של זה אז עיינתי בקטלוג ברפרוף באיזה רמזור אדום)

ויש גם כזה:

Dodge-20Ram-20SRT-10-202004-20--201024x768.jpg

וגם כזה:

0707dp_09_z+1994_dodge_ram+front_view.jpg

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתה נשמע רציני לחלוטין אבל תוכן ההודעות מראה שאתה מסטלבט עלינו, הרי לא נראה לך באמת שהיא תסתדר בחניות עם האוטו הכי ארוך בעולם רק כי היא התאמנה על אחד הקצרים ביותר :screwy:

אני ממליץ שתקבע נסיעת מבחן ברכב לאשתך ואל תתלוה אליה!

אחרי שעתיים שוטטות בגוש דן לבד (בלי "תכוון אותי" ובלי "משה, אני עוברת כאן?") כשהיא תחזור מיוזעת ומותשת, נראה לי שהיא תשכח לתמיד מהרעיון ההזוי הזה.

(לא מכיר את אישתך אבל הימור שלי, מרבית הסיכויים שאם יהיה לה מלווה מ UMI, באמצע נסיעת המבחן היא מחזירה לו את הרכב, אומרת יפה תודה ושוכחת מהעניין).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אישה בסילברדו? HELL YEA

אין דבר יותר סקסי מאישה מצודדת שחוסמת את הלנדקרוזרים של הנשים האחרות בסופר עם F350 או סילברדו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בהחלט משעשע , לא בגלל שהיא אישה אלא בגלל שהיא התאמנה על ג'ימיני .

אני מאמין שאתה צוחק בהודעות האלה , אבל רק ליתר ביטחון :

הייתי טרקטוריסט ונהג משאית בעברי נהגתי ביום יום על דברים גדולים יותר מסילברדו ודודג' ראם, ואני לא מצליח לחשוב על מקום בתוך ת"א שהייתי מוצא בו חניה .עם סילברדו.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אין דבר יותר סקסי מאישה מצודדת......עם F350 או סילברדו.

אומנם מדובר ברכב גדול אבל זה עדיין לא טנק, אין מה לצודד! :wink::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחרי שעתיים שוטטות בגוש דן לבד (בלי "תכוון אותי" ובלי "משה, אני עוברת כאן?") כשהיא תחזור מיוזעת ומותשת,

ועם פרטי ביטוח של כל 17 בעלי הרכבים שהיא גזרה בפניות\חניות...

.

אני בכלל אומר שאם היא רוצה לעבור מג'ימיני למשהו יותר גדול ומפנק, לך על זה עד הסוף, קנה לא אחד מאלה:

obama-high-speed-rail-plans.jpg

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...