Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הלכתי היום להביא את הסוזוקי סוויפט החדשה שקניתי ,וכשהגעתי הודיעו לי שבמהלך הכנת הרכב למסירה הרכב נפגע וישנו שפשוף

+ דפיקה פנימה של חלק מהפח מתחת לדלת השמאלית (השנייה).

מדובר בפגיעה לא דרמטית .השמאי העריך זאת בירידת ערך של 2%

הציעו לי שתי אופציות : 1. לקבל רכב חדש במקום הנוכחי תוך מספר ימים.

2. תיקון של הפגיעה + פיצוי בסך 4000 ש"ח ( 4% מערך הרכב)

מה כדאי לעשות.

אשמח לקבל ייעוץ בהקדם.

תודה

פורסם

הציעו לך רכב חדש? ההגיעו ימות המשיח?

ברור שרכב חדש, אין כאן בכלל שאלה.

למרות שהמכה שאת מתארת נשמעת אופיינית לרכב ש"נפל" מהרמפה של המובילית אי אפשר לדעת באמת מה עבר עליו ובטח שאי אפשר לדעת איך הפגיעה הזאת תשפיע על המחיר ביום שבו תרצי למכור את הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רכב חדש.

רק כדי להימנע מהבעיות במכירה אחר כך.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

זכותך לקבל תמונה של הנזק

אם זה שפשוף וכיפוף קל, תחשבי על זה

4000 שקל זה לא מעט כסף. בעיקר אם תישארי עם האוטו דיי הרבה שנים.

צריך לקחת הכל בחשבון.

אישית, על מכה של 3% ברכב חדש שקניתי, קיבלתי 10 אלף שקל הנחה (11 אחוז מהמחירון שלו).

קחי בחשבון שתוכלי בקלות להתמקח לכיוון ה7 אלף שקל.

פורסם

אם מדובר בפגיעה ללא כל משמעות בטחותי/תפקודית והיא מתוקנת בצורה מקצועית אני הייתי לוקח אותו ללא פיצוי ותמורת התחייבות לרכוש אותו במחיר מחירון בפרק זמן של 5 שנים לפחות (כשהמועד נתון לבחירתי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הכל תלוי בהרגשה שלך.

אני לא הייתי מוכן לקבל רכב חדש עם פגיעה, כיוון שכל פעם שהייתי נכנס לרכב, הייתי רואה את הפגיעה וזה היה צובט לי בלב.

במידה ואכן מדובר ב-4000 ש"ח בלבד, אני מייעץ לוותר.

פורסם

גם אני חושב שעדיף לקבל רכב חדש. אם כבר חדש אז שיהיה עד הסוף. יום אחד הרי "תהני" בעצמך מאיזה מכה שתקרה לו אבל כל עוד אפשר לשמור עליו חדש אז עדיף.

אגב טוב לדעת שיש יבואנים שכן מתייחסים לחוקים לגבי מסירת רכב חדש ומסירת כל המידע הרלוונטי.צאגב באופן כללי היחס בסוכנויות סוזוקי מאוד טוב מאוד וגם השירות לאחר המסירה.

ובהצלחה ותתחדשי.

פורסם

עד שחסכת וקנית רכב חדש...אז באמת כדאי שהוא יהיה חדש.

מצד שני שריטה כזאת יכולה גם לקרות לך 5 דקות אחרי שתקבלי את הרכב...

אני הייתי הולך על חדש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

|הם חייבים לתת תמונות ומסמך שמאי

בנוסף מעל 3 וחצי אחוז מחוייבים לקנות הרכב במחיר מחירון

נסי להגיע איתם לעסקה הזאת

פורסם

הייתי מבקש מהם צילומים של הפגיעה, התחייבות לקנייה חוזרת במחירון, את מסמך השמאי על ירידת הערך ופיצוי גדול מ-4000 שקלים, כתלות ביכולת המיקוח שלך. כל זאת בהנחה והפגיעה אכן קטנה וניתנת לתיקון מלא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני ממש לא חושב שכדאי כאן להתעסק עם שמאי, דו"חות, פיצויים, התחייבויות לקניה חוזרת וכו'.

סה"כ מה ביקשת ? - לקנות רכב חדש.

הרכב שהגיע היה דפוק והציעו לך לקבל אחר חדש במקומו (או תיקון + מיקוחים ושמאי וכו').

בסוכנות היו מספיק ישרים לדעתי, והציעו לך גם רכב חדש אחר במקום זה שניזוק. לכי על זה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני עם רוני פה.

אם הרכב מיועד להיות הרכב שלך פרק זמן גבוה יחסית והפגיעה לא רצינית, יש מקום לשקול פיצוי והתחייבות עתידית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...