Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ממש לא חושב שכדאי כאן להתעסק עם שמאי, דו"חות, פיצויים, התחייבויות לקניה חוזרת וכו'.

סה"כ מה ביקשת ? - לקנות רכב חדש.

הרכב שהגיע היה דפוק והציעו לך לקבל אחר חדש במקומו (או תיקון + מיקוחים ושמאי וכו').

בסוכנות היו מספיק ישרים לדעתי, והציעו לך גם רכב חדש אחר במקום זה שניזוק. לכי על זה.

מה אתה היית מעדיף?

ראש שקט כשתרצה למכור כי הם יקנו במחירון + 8000 שקל במזומן + דוח מלא של שמאי ותמונות, תיק אוניה וכל הניירת שלא תקבל ברכב רגיל

או

רכב חדש בעוד חודש, כשתרצה למכור לך תשבור את הראש כי השוק מלא בסוויפט. ובנוסף חסר לך 8000 שקל ביד שיכלו להיות שם.

אתה מקבל אותו הרכב, רק עם תוספת. בישראל וגם בעולם זה בעל משמעות. אפילו גדולה.

אגב, גילוי נאות, בעצמי רכשתי רכב בעבר עם מכה קלה שתוקנה. בהנחה גדולה מאוד, עם המון בונוסים מסביב. תצלומים, דוח שמאי, וכ'ו. אני לא מצטער כלל.

פורסם
הייתי מבקש מהם צילומים של הפגיעה, התחייבות לקנייה חוזרת במחירון, את מסמך השמאי על ירידת הערך ופיצוי גדול מ-4000 שקלים, כתלות ביכולת המיקוח שלך. כל זאת בהנחה והפגיעה אכן קטנה וניתנת לתיקון מלא.

רוני, אף יבואן סביר לא יסכים לזה כי זו כבר חזירות. אם אתה מקבל את ירידת הערך במזומן הם פרעו את חובם ולא צריכים להתחייב לקנות את הרכב ואם הם קונים אותו חזרה במחירון אז ירידת ערך מסחרית לא רלוונטית כי היא לא קיימת.

ליבואן תמיד עומדת האפשרות לקומבינה עם חברת ליסינג או למכירה כ"יד ראשונה 0 ק"מ" דרך אחד המגרשים כך שהנזק שלו במקרה של החלפה הוא לא גדול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה אתה היית מעדיף?

ראש שקט כשתרצה למכור כי הם יקנו במחירון + 8000 שקל במזומן + דוח מלא של שמאי ותמונות, תיק אוניה וכל הניירת שלא תקבל ברכב רגיל

או

רכב חדש בעוד חודש, כשתרצה למכור לך תשבור את הראש כי השוק מלא בסוויפט. ובנוסף חסר לך 8000 שקל ביד שיכלו להיות שם.

אתה מקבל אותו הרכב, רק עם תוספת. בישראל וגם בעולם זה בעל משמעות. אפילו גדולה.

אגב, גילוי נאות, בעצמי רכשתי רכב בעבר עם מכה קלה שתוקנה. בהנחה גדולה מאוד, עם המון בונוסים מסביב. תצלומים, דוח שמאי, וכ'ו. אני לא מצטער כלל.

אני מעדיף לא להתעסק בכל הוואג'אראס הזה (לא שמאי/לא % הנחה/לא תיקון שאולי יצליח ואולי לא/לא התחייבות לקנייה חוזרת).

alfa 156 2.5.

פורסם

1. לפי התנהגות הסוכנות מדובר ביבואן הגון.

2. כאשר את מוסרת את החלטתך בקשי לשנות צבע - סביר שבכך יובטח כמעוט לחלוטין שתקבלי רכב חדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...