Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הווקס שאני מעוניין לרכוש: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Meguiars-NXT-Generation-Tech-Wax-2-0-G12718-/350267864540?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item518d9775dc#ht_1157wt_937

וראיתי שיש להם חומר שמוריד את השריטות המעצבנות:

http://www.meguiarsdirect.com/detail/MEG+G17616

אשמח לשמוע דעות על המוצרים הנ"ל, בן.

Got To love It

פורסם

מצורים מצויינים (שמורידים בעיקר SWIRLS) אבל אל תבוא עם ציפיות גבוהות כדי שלא תתאכזב.

מומלץ לקנות את כל הליין של המוצרים לשימוש ידני (פוליש, ווקס, שמפו, SCRATCH X, פלסטלינה, נוזל מיוחד לפלסטלינה וכו') וללכת לפי ההוראות ב]פורום שלהם כדי להוציא תוצאות מקסימליות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ערכה של פלסטלינה כבר יש לי שלהם, עשה את העבודה מעולה. העניין הוא שיש swirls מעצבנים שאני רוצה להוריד.

השאלה אם הווקס הזה עדיף על ווקסים אחרים?

Got To love It

פורסם

לא קיים מוצר שמסיר שריטות ! שריטות מתקנים אצל פחח אשר ממלא את השריטה בשפכטל ולאחר מכן צובע את איזור השריטה.

חבל על הכסף שנזרק על המוצרים שמתיימרים להחליף את הבחחים.

איזה כייף לי :)

פורסם

ה-SCRATCHX שלהם יעיל מאוד נגד SWIRLS אבל תכין את עצמך לפעילות פיזית קשה, אתה צריך לעבור על האוטו 3 פעמים תוך כדי שאתה משפשף אותו בעוצמה שמנענעת את הרכב על מתליו.

אני עשיתי את התהליך לפני כשנתיים עם כל המוצרים שלהם, לקח מעל ל-10 שעות עבודה והיינו 2 אנשים - התוצאה הייתה סבבה. היום אם הייתי צריך לעשות שוב הייתי משלם 600 ש"ח לבעל מקצוע שיעשה את זה עם מכונה יעודית.

אני לא ממליץ לך "לקפוץ" לשימוש במכונה לפני שיש לך מספיק ניסיון. בעבודה ידנית הסיכוי לעשות נזק לצבע שואף לאפס מלמטה (כלומר גם אם תעשה שימוש לא נכון בחומרים אתה עדיין לא תגרום נזק לצבע) אבל בשימוש עם מכונה הפוטנציאל לגרום נזק לצבע בשימוש לא נכון הוא גדול.

פורסם
מרק, לא דובר על שריטות.

התכוונתי לswirls, כתבתי את הכותרת במצב של חצי שינה כבר.

בא לא נדבר במושגים שבהם משתמשים אלה שרוצים למכור מוצרים להסרת פגמים או לתקין שריטות מצבע הרכב.

האם הפגם בצבע הרכב חדר את הצבע ורואים את צבע הייסוד שחור או לבן ? האם יש עומק לפגם ? אם תשובתך היא כן אז אנו מדברים על שריטה ובכדי לתקן שריטה יש לגשת לפחח.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפי מה שהבנתי הבחור מדבר על מעין שריטות קטנות שרואים אותם כאשר אתה מסתכל על ההשתפקפות של מקור אור (שמש/פנס) דרך הצבע של הרכב.

פורסם

מרק, כתבתי swirls ולא חריטה בצבע.

כנראה כשצ'מפיון שטפו את הרכב הם גרמו לשריטות הנ"ל.

זה השריטות המעגליות שרואים שמשתקפים מהשמש.

Got To love It

• תוכן חדש...