Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי עכשיו רמקולים 4" של סוני, התקנתי אותם בפירוק של החצי התחתון של הפלסטיקה של הדלת כי את החצי העליון לא הצלחתי לפרק.

עכשיו אני רוצה לשים 6.5", רציתי לשאול איך אני מפרק את כל הפלסטיקה הזאת של הדלת בישביל להתקין את זה כמו שצריך.

ואם אתם יכולים לעזור לי באיך לשים אותם כמו שצריך כי יש שם קצת בעיה של מקום.

תודה ושבת שלום :)

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

קודם כל לגבי האפלאוזים הנ"ל. אם תפרק את הפחית מתכת שעליה יושב הרמקול אתה יכול לשים 5.25 בלי שום בעיה. לגבי 6.5 אינץ תצטרך מתאם. מה גם שיכול להיות שתצטרך להשחיז חלק מהפלסטיקה במגן של הרמקול המקורי בדלת.

לגבי פירוק דופן הדלת אם תרצה אני אסביר לך איך לעשות את זה.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

יש לך משולש פלסטיק שחור מאחורי המראה. הוא פשוט נשלף. תעשה את זה בזהירות שלא תשבור את הפינים.

יש לך בורג בידית פתיחה של הדלת. תפתח אותו.

יש לך מסגרת פלסטיק מסביב לכפתור נעילה של הדלת. תשחרר אותה בזהירות. אם לא תעשה את זה בזהירות אחרי זה היא תרקוד לך.

בתחתית הדלת יש מנורת מדרכה. תפרק את שני הברגים, תשלוף אותה ותנתק בזהירות את 2 הפלאגים של החשמל שלה.

תפרק את הידית שאיתה סוגרים את הדלת.

אם יש לך חלונות חשמל. תפרק קודם את כפתורי החשמל.

אם יש לך חלונות מכאניים (אפלאוז דגם li) יש מין פין בצורת אומגה על הידית של החלון. תדחוף אותו לצד החופשי והוא יצא. לאחר מכן תוכל לפרק את הידית.

אחרי כל זה. תתחיל לשלוף את הטיקטאקים בהיקף הדלת בזהירות על ידי משיכה. את הידית נעילה תסובב ותכניס אותה פנימה דרך החור שלה. ואז תרים את כל דיפון הדלת למעלה.

בהרכבה, תעשה אותו דבר רק בסדר הפוך.

כמו כן ברגע שתפרק את הדופן של הדלת אתה תראה את הפלטת אלומיניום שאמרתי לך. שאם תפרק אותה תוכל לשים רמקול 5.25 ללא כל שינוי וחיתוך ברכב. (היא מקובעת לדלת בברגים).

בהצלחה

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

• תוכן חדש...