Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

צילמתי קצת תמונות של דלת תא המטען

ניתן לראות את ההשקעה ושילוב החומרים הנכונים במקומות הנכונים, ולא סתם זריקה של חומר על הרכב.

ניץן לראות גם שהדלת פורקה לחלוטין מהרכב בזמן העבודה.

אז...תהנו:

IMAG0007.jpg

IMAG0008.jpg

IMAG0009.jpg

IMAG0010.jpg

IMAG0011.jpg

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל (סרול או ישראל ג'וניור)

האם הדלת של תא המטען גם מולאה בקצף פוליאוריטן? האם אני רואה נכון?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואלה, גם אני ראיתי את זה עכשיו.

חתיכת קמצן על באס שכמוך, תן גם לאחרים (מחוסרי מערכת כמוני) להנות!

מתחדשת*

פורסם

בדקתם אפרופו שהקצף חילחל לכל האזורים במקומות בהם הקצפתם?

כי הקצף הביתי הרגיל שבא בתרסיסים הוא לא נוזלי ולכן הוא מתפשט רק עד למקסימום יכולת של הקצף להתרחב...

בשביל עבודות כאלה צריך לקנות את הפוליאוריטן כפולימר - כלומר תמיסה A ותמיסה B כאשר בחירת החומרים הנכונים תיתן לכם את רמת הקשיחות הרצויה והצפיפות הרצויה...

לא קריטי - אבל זה מה שצריך לעשות כשעובדים בשטחים צרים ועמוקים שאין אליהם גישה - משתמשים בקצף נוזלי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סחתיין על התמונה בשילוב קרני השמש השוקעת...צילום השנה!:wink:

אדי-קצב החלפת התמונות המסחרר עדיין מסחרר את כולנו אבל לשם שינוי גם איכותן עלתה.אף פעם לא אהבתי את הבודי של לופז אבל יופיה בהחלט מכפר על כך.

יום טוב

ליאור

פורסם

המממ נראה שמישהו הולך לפנק את תא המטען בSW300 או SW250 8)

בחירה מצויינת!

Pioneer TS-X150

פורסם

אתם רואים טוב, פוליאוריטן מוקצף- החומרים הנכונים במקומות הנכונים.

לא, לא נוזלי, יש לי כמה טראומות ממנגנונים תקועים :) החומר שהשתמשנו בו עושה את עבודתו נאמנה, ובשילוב עם הדיינמאט, הדלת של הבגאז' לא תשמיע ולו רעידה קטנה.

לגבי הסאב- ניסיתי שלא לקלוט אותו, לא יצא לי. אבל אל תהרסו את כל הפתעות בבת אחת....

וזה שוב המקום להודות לישראל ג'וניור, שעמל הרבה יותר קשה ממה שתמונות יכולות לשקף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל, אתה לא מודאג ממכות חום שתחטוף כשתיכנס לתנור שחור ביום שוטף שמש אחד?

בידוד = שמירה על אנרגיה טרמית...

(ישראל + ישראל)*SPL =:onfire::silly::onfire:

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

נראה לי יבגני שדווקא המטרה היא שהחומר יבודד את החום מלהכנס לתוך הרכב יותר מאשר להכלא בו - הרכב אמור להתחמם יותר לאט בקיץ ולהתקרר יותר לאט בחורף.

אלא אם כן אני טועה במושג בידוד...

Pioneer TS-X150

פורסם

אז תשאיר את ארוחת הצהריים ברכב - כשתחזור היא כבר תהיה מוכנה :-P:-P:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...