Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהו. בשעה טובה גם אור רוורס תוקן ע"י עזרה מקצועית בטלפון מחבר פורום יקר הלוא הוא צביקה.

תודה רבה לך ידידי :-)

הבוקר, נעשה פוליש (גס) ו-ווקס ל"מחזיק מפתחות" בעל מנוע 1300.. שיועבר בכאב לב (קטן) לחברה שלי בימים הקרובים.

אז הנה לפניכם תמונות.

תפרגנו - זה הזמן :)

פרגון אישי מכל הלב:

זכיתי ליעץ לפינטוס בנוגע לאור רוורס, שלא תפקד ברכבו, ביעוץ טלפוני, המלצתי לו על פתרון, וההמלצה הטלפונית, כרגיל קלעה בול !

בהזדמנות, אני חייב לציין שנהנתי ליעץ לבחור בן 22, שמנהל שיחה מקצועית, ושואל ומתבטא, כמו מישהו בן 42 לפחות, וגולש חדש יחסית בפורום, הנוהג לבצע פרויקטים ברכב , בעזרת אביו, לתעד אותם, ולהסביר בפרוטרוט בעזרת צילוםוהסברים,כיצד ביצע את הפרוייקט, בצורה מושלמת ומקצועית, כולל תיעוד פרוייקט זה, המתעד ביצוע פוליש מקצועי בעזרת ציוד ואביזרים

פשוטים אך איכותיים, ומבצע זאת בצורה מקצועית, עם תוצאות מרשימות, ועל זה מגיע לך פינטוס מברוק!

אני לא אטעה אם אנבא שפרוייקטים רבים שלו בדרך יונצחו ויתועדו בפורום.

פינטוס המשך בדרך הזאת, ותגיע רחוק.

יש לציין, שהוא גם מייעץ מקצועית, בשרשורים רבים שאני עוקב, והוא מראה, ידע רב, ותשובות נכונות, הקולעות למטרה.

בברכה

צביקה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
ממש עבודה טובה !

המגאן מבריקה לאללה, ובעל הפונטו הנוכחי הוא מגן יבנה:lol:.

על המגאן עבדתי כ-3 שעות. הגעתי למצב ש"אפקט מראה" זה לא רק תאורטי לרכב בן 8 שנים:)

ואוו אתה לא מאמין איזה צמרמורת עשית לי בגוף עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מכרתי אותו לבחור צעיר בשם יוסי שהתקשר אליי יום אחד ב-10 בלילה אמר לי שהוא מגיע מאשקלון לראות את האוטו.

(הייתה לי הרגשה שזהו, מחר אני נפרד ממנו.. יצאתי יחף, עם בוקסר לעשות סיבוב של שעה עם חלונות פתוחים ונעימות של ג'יפסי קינג מתנגנות ברקע... וכך היה) - למחרת הוא נמכר.

אתה חושב שזה אותו אחד?!

נמחק לי המספר שלו ואינספור פעמים רציתי להתקשר אליו לשאול מה שלום ה"פינטו" שלי, מחמד ליבי!

פורסם

צביקה- אין מילים לתאר כמה אני מעריך אותך!!!

אלפיי תודות. כן ירבו אנשים כמוך בCF!

וצדקת, כל פרוייקט ואפילו קטן שאמצא לנכון לתעד - יעלה לפורום!

עלה והצלח! :)

תודה רבה אייל

פורסם

אייל שלום רב !

מחמאות ופרגון לא עולה כסף !

ושזה מגיע למישהו, אני מפרגן, ומחלק מחמאות מלא השק.

המשך בדרכך המבורכת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מאיפה רכשת את מכונת הפוליש הנ"ל? אני אשמח לרכוש אחת כזאת..

לא הבנתי למה צריך פוליש מוצדק?

רכשתי פוליש גס לצבע מטאלי, האם אחרי פוליש אני צריך לשים ווקס (באותה הדרך כמו שאני עושה פוליש? קודם מורח את המשחה ואז אני עושה עם המכונה וזהו?)

נ.ב.

יש לי את אוטו הדגם של הטויוטה כמו שלך, רק כסוף.

תודה רבה מראש.

Peugeot 206XS

פורסם
סבלנות, היא מילת המפתח

מדריך? אני אשקול לעשות מתישהו...

לא מכיר חנויות באינטרנט אני באופן אישי הלכתי לחנויות כמו ACE ואוטו דיפו הפרש המחירים הוא כמה שקלים בודדים למוצר אף פעם לא יצא לי לעשות קניה "גדולה" בשביל שאצטרך לחפש איזה חנות באינטרנט עם מחירים זולים יותר...

כל פעם שנגמר משהו (הווקס הנוזלי בדרך כלל) אני קונה חדש בכמה עשרות שקלים ועם מכונה ייעודית אני עושה עבודה שחוסכת באזור ה100-200 שקלים (לפעמים אפילו יותר) לטיפול.

T-Corolla גם אני שאלתי אותו בעמוד הקודם בנושא הזה וככה הוא ענה לי.

פורסם

המכונה נקנתה בזמנו מחוברת בשם "קניה טובה" אם אני לא טועה..

כן כן, מסתבר שהם מוכרים גם מוצרים טובים הנוכלים האלה :lol:

אין לי מושג מאין לרכוש אותה כיום ועוד לא נתקלתי בה בחנויות. אני בטוח שיצאו מאז דגמים יותר טובים במחירים יותר נמוכים

T קורולה, בתור חובב קורולה אני אשמח לעזור לך באופן פרטי אם תצטרך עזרה בתהליך הפוליש ווקס.

לעניות דעתי אין צורך בכלל שתעשה פוליש לרכב מהשנתון שלך. אלא אם כן ישנן שריטות או ליכלוכים קשים שאתה חפץ להסיר. וזה- באמצעות פוליש עדין ע"מ שלא תאבד את הברק ואת "גרגירי הפנינה" הנוצצים שכנראה ישנן אצלך בצבע הקורולה (גם לאבא שלי יש קורולה 07 מטאלית)

ווקס לאחר פוליש? וודאי! הפוליש "פוצע" ובעצם חושף מחדש את הצבע לנזקי אקלים. אתה מוכרח לתת טיפול באמצעות ווקס.

שיהיה המון בהצלחה ו-תעלה תמונות שנראה איך יצא!

נ.ב.

פעם שאבא שלי עשה פוליש ווקס והלך לשוק אחריי כמה ימים הוא הניח בטעות תבנית ביצים לשניה! על המכסה מנוע....

חחחח ההמשך וודאי ידוע

• תוכן חדש...