Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...אני מחפש לקנות רכב בטווח מחירים בין 40 ל50 אלף.

ברמת העקרון הרכב שרציתי עד כה היה מאזה 6 לקצ'רי מודל 2003 אך קראתי עליו בפורום פה תגובות לא כל כך אוהדות.

אני נוסע בערך 25 ק"מ בשנה. רוב הנסיעות הן בין עירוניות, ולבד או עם עוד אדם אחד לרוב לא יותר.

אני אחד שלא כזה אוהב לנהוג...אולי בגלל הרכב שיש לי כרגע (פולו 1.6 ידני מודל 96), לכן הנוחות מאוד חשובה לי

מה שעוד חשוב זה היופי של הרכב

הדבר השלישי בחשיבותו זה אמינות הרכב ועלות אחזקתו.

דבר נוסף שהוא דיי חשוב זה לקנות רכב שישמור על ערכו במידה ועוד שנה שנתיים אני ירצה למכור.

הביצועים פחות חשובים לי...אני לא מהממהרים,

נ.ב

אני ממש לא ממהר לקנות, הרכב הישן עדיין ברשותי...לכן גם בא בחשבון לחכות עם זה קצת ולחסוך עוד קצת בשביל לקנות רכב ב60 אלף אם זה משתלם.

אשמח למגוון רחב של דעות...תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

טעות בכותרת...לא מחפש "רכב משפחתי גדול" פשוט העלתי את המאזדה 6 כאופציה.

הכותרת הנכונה היא מחפש רכב נוח לנהיגה בעד 50 אלף

פורסם
שלום לכולם...אני מחפש לקנות רכב בטווח מחירים בין 40 ל50 אלף.

אני אחד שלא כזה אוהב לנהוג...אולי בגלל הרכב שיש לי כרגע (פולו 1.6 ידני מודל 96), לכן הנוחות מאוד חשובה לי

מה שעוד חשוב זה היופי של הרכב

הדבר השלישי בחשיבותו זה אמינות הרכב ועלות אחזקתו.

דבר נוסף שהוא דיי חשוב זה לקנות רכב שישמור על ערכו במידה ועוד שנה שנתיים אני ירצה למכור.

הביצועים פחות חשובים לי...אני לא מהממהרים,

אשמח למגוון רחב של דעות...תודה רבה לכל העוזרים

נוחות - צרפתיות.

יופי - צרפתיות.

אמינות ואחזקה - יפניות.

שמירת ערך וסחירות - יפניות.

טווח מחירים 40-50 אלף ש"ח: לדעתי האישית פיז'ו 307.

לפני כשבוע קניתי כזאת מודל 2003 יד ראשונה עם 130000 ק"מ. כל הקבלות על הטיפולים אצלי. הרכב עבר בדיקה של מכון רישוי לפני הקניה. בניגוד לסטיגמה של הצרפתיות כלא אמינות, הרכב הזה הוכיח אחרת. מלבד טיפולים שבשגרה והחלפת מצבר וצמיגים הכל מקורי. החיסרון היחידי זה הטיפולים היקרים במוסכי פיז'ו.

פורסם

פיז'ו 307 מודל 2003 יש להורים שלי, נהגתי עליה לא מעט...בהחלט נוחה אך ראתה הרבה מאוד מוסך למרות שקיבלה את הטיפולים בזמן.

תודה בכל מקרה

אגב...הרכבים שכרגע אני מתלבט בנהם הם:

מאזדה 6 2003

הונדה אקורד 2002

אלפא 166

אוודי A4

או שבכלל כדיי ללכת על קטנות יותר?

פורסם

אם כל אהבתי לאלפא ולפי דרישותך לא הייתי מעלה את ה166 כאופציה.

עלויות האחזקה שלה יקרות בהרבה מן האלטרנטיבות והיא גם רמה מעל ההמשפחתיות גדולות\מנהלים.

פורד מונדיאו דור קודם,רכב מעולה אני החזקתי כזאת שנתיים 2006-2008 במהלך התקופה שהייתה אצלי עשיתי איתה ק''מ גבוהה נדמה לי 95 אלף ק''מ בשנתיים,ללא כל בעיה מיוחדת מלבד אלטרנטור שהוחלף פעם בשנה(מעין מחלה במונדיאו).

הרכב מפנק,נוח,מאובזר ומהנה לנהיגה.

המחירון שלה ברצפה ותאפשר לך שנתון גבוהה

פורסם

אם חשובה לך מאוד נוחות אולי כדאי לך לחפש C5? האמינות אמנם צרפתית אבל אתה מקבל יחסית הרבה בשביל לא יותר מידי כסף.

או שאם בא לך ממש להתפרע על הנוחות ואתה מוכן לשלם קצת יותר דלק בנסיעה בתוך העיר מהאופציות שהזכרת (וגם לא בטוח, ואולי ממש קצת יותר...) , אולי תרצה לשקול את האימפלה בתור אופציה, רכב מפנק ונוח בצורה קיצונית (נוחות של כורסאות של בית...), לדעתי אופציה מעולה במיוחד לאור העובדה שרוב נסיעותיך בינעירוניות. צריכת דלק בינעירונית זהה לאופציות האחרות שהזכרת ועוד הרבה יתרונות אחרים וכמובן מחיר מצחיק ביחס לתמורה... ב 40-50K אתה יכול למצוא 2004 או 2005 בלי בעיה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תודה לכל המייעצים...

אשמח לעצות גם על רכבים קטנים יותר...חשוב שיהיו נוחים בסביבת הנהג לא כזה מעניין אותי מהמושב האחורי. אין לי משפחה עדיין.

פורסם

לדעתי, בגלל שאתה צריך לנסוע 25K בשנה, עדיף שתיתן משקל גבוה לאמינות כך שכדאי לך לחפש יפנית מהדגמים האמינים ביותר, למשל: קורולה 2004, אלמרה 2005, סיויק 2004. ייצא כמובן שאתה מתפשר על נוחות... אם בכיוון של מנוע 2000 הייתי מחפש את המגבילות מאותן החברות (אקורד אוונסיס או מקסימה 2002) למרות שלדעתי המחיר שלהן קצת גבוה בשביל 2002... אם בכל זאת הנוחות חשובה לך מאוד אולי כדאי לחשוב על צרפתייה ידנית (לא הייתי מתקרב לאוטומטית בגלל גירים בעיתיים), אולי מגאן או C3 משנתון גבוה?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אז לאחר ברורים מהפורום ומעוד מקורות דיי נסגרתי על הרכב שאני רוצה...אודי איי 4 1800 טורבו...רק מה שנשאר לבדוק זה כמה יעלה לי הביטוח מקיף שלו בהשווה לאלטרנטיבה שהיא מאזדה 6. הבעיה היא שאני לא מוצא כל כך רכב כזה למכירה...שזאת בעיה

אני יודע שהרכב לא חסכוני אבל החלטתי שעוד 200 שקל בחודש הוצאות זה לא מה שישבור אותי

מה אומרים על הבחירה באודי?

• תוכן חדש...